- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.501
Günaydın canimmmmmEe bugün kimse uğramıyor buraya iyi misiniz yaa
Günaydın kuzu nasılsınGünaydın canimmmmm
Günaydın herkese :)Günaydın canimmmmm
Gunaydin cnm ben pek sayfaya girwmiyirum girdigimdede okumakdan vok cevap verwmiyorum bebis nasil annesiSalam kizlar necesiz nece gundur gire bilmiyorum sizi ozledim ne yeni haberler nasilsiniz beni hic ozlemedinizmi hic sormamissiniz
Kuzu nasılsınGunaydin cnm ben pek sayfaya girwmiyirum girdigimdede okumakdan vok cevap verwmiyorum bebis nasil annesi
İyiyim tatlım ise gidiyorum sen nasılsınGünaydın kuzu nasılsın
Hamdolsun abla biraz canim sikkin esimin ailesine iyi oldukca ben afedersin biyerleri kalkiyor ben kotu oluyorum...deveyi diken insani seven yaranir boyle insablar cidden sinirlwrim bozukKuzu nasılsın
Bende iyiyim çok şükür canım ama kafam karışık yaİyiyim tatlım ise gidiyorum sen nasılsın
mesafeli ol canım kimseye ezdirme kendini kimseninde buna hakkı yok zatenHamdolsun abla biraz canim sikkin esimin ailesine iyi oldukca ben afedersin biyerleri kalkiyor ben kotu oluyorum...deveyi diken insani seven yaranir boyle insablar cidden sinirlwrim bozuk
Ben buyuk eltimle konusmuyorum onlarsa benimle konusmuyor kucuk eltim deyim benden 2yas kucuk univ okuo beninkinin kardesi cok duskun ona onla sevmioduk birbirimizi gecen dedimki arami duzeltim bize geldi iyi hos biz bariatik gidip kaynima catmis sevcanin telefonuna niye cevap veriyoraun diye kavga etmis eve gecincede kayjanama anlatmis sevcan yuzunden diye Allahim bende ki hata lan sevcan sanane ne karisiyorsun kynanamda benimle konuamuyor buyuk eltimle dukkablarimiz yan yana dun oraya ugruyo benim yanima gelmio seytan cok sey dioda Allahdan korkum var sadece sinirlerim zipliomesafeli ol canım kimseye ezdirme kendini kimseninde buna hakkı yok zaten
Eşin ne diyor bu işe peki eğer o senin yanındaysa boşver geri kalanı canım dış kapının mandalı eltiler falanBen buyuk eltimle konusmuyorum onlarsa benimle konusmuyor kucuk eltim deyim benden 2yas kucuk univ okuo beninkinin kardesi cok duskun ona onla sevmioduk birbirimizi gecen dedimki arami duzeltim bize geldi iyi hos biz bariatik gidip kaynima catmis sevcanin telefonuna niye cevap veriyoraun diye kavga etmis eve gecincede kayjanama anlatmis sevcan yuzunden diye Allahim bende ki hata lan sevcan sanane ne karisiyorsun kynanamda benimle konuamuyor buyuk eltimle dukkablarimiz yan yana dun oraya ugruyo benim yanima gelmio seytan cok sey dioda Allahdan korkum var sadece sinirlerim ziplio
Annesi ben esimle bi yere giderken hep onde oturur arabada misal ama dun iste kucuk kaynim beni okula birakacak sevgili iate bize gelen kiz var. Ya o ona diyo sen one otur arkada yanima oturdu kynanamda napion gelin dedki iyi anne dedim indi daha gelini bile olmayan kucuk eltime gorusuruz kizim dedi ben ywrin dibine girdim ya nasil bi aileye gelin gitmisim dedim esime anlatmadim hepsini sadece kucuk kaynimin dedigi yere kadar anlattim bi aikinti yok suan dedim adam butun ailemde sikinti varsa sende de vardir diyecek ama ben onlarin ailesi gibi aile gormedim ufacik bi mevzuyu kocaman yapiyirlar.. esimde biraz onlara benzio ama biraz bunuda yeni yeni anladim... bide kaynabam 1hafta falan sonra bende kalacak... ya insan dusunur bana bi tek bu gelinim bakaxak aylarca ben bu kizin yaninda kalacam iyi davranim bu kiz bana iyilik yapio Allah razi olsun drr dusuncesiz insan ben rahat etmeyecegimi bile bile evime almayi teklif ettim sana ya ...Eşin ne diyor bu işe peki eğer o senin yabçnındaysa boşver geri kalanı canım dış kapının mandalı eltiler falan
Sende niye kalıyor yok mu evi boşuna böyleleri için kendini yıpratma canım sen iyiliğin yapıyorsun allah görüyor o onun günahıAnnesi ben esimle bi yere giderken hep onde oturur arabada misal ama dun iste kucuk kaynim beni okula birakacak sevgili iate bize gelen kiz var. Ya o ona diyo sen one otur arkada yanima oturdu kynanamda napion gelin dedki iyi anne dedim indi daha gelini bile olmayan kucuk eltime gorusuruz kizim dedi ben ywrin dibine girdim ya nasil bi aileye gelin gitmisim dedim esime anlatmadim hepsini sadece kucuk kaynimin dedigi yere kadar anlattim bi aikinti yok suan dedim adam butun ailemde sikinti varsa sende de vardir diyecek ama ben onlarin ailesi gibi aile gormedim ufacik bi mevzuyu kocaman yapiyirlar.. esimde biraz onlara benzio ama biraz bunuda yeni yeni anladim... bide kaynabam 1hafta falan sonra bende kalacak... ya insan dusunur bana bi tek bu gelinim bakaxak aylarca ben bu kizin yaninda kalacam iyi davranim bu kiz bana iyilik yapio Allah razi olsun drr dusuncesiz insan ben rahat etmeyecegimi bile bile evime almayi teklif ettim sana ya ...
kayinbabam sehir disina gitti simdi kucik kaynim burda oy icin geldi geri gidecek univ okuo valla abla iste ben insanlik yapiyorum buyuk eltim 15yillik gelini o bile cagirmdi bende kurt var duramadim cagirdim...ya ne derdim varsa hersey ustume kaliyo aman ya kaynanamada gel dwmicem ya kendiliginden gelirse gelsin ...Sende niye kalıyor yok mu evi boşuna böyleleri için kendini yıpratma canım sen iyiliğin yapıyorsun allah görüyor o onun günahı
Kızlar bu da bu sabah ki ovu testi benim kist yüzünden lh yükseldi heralde ya resimde tam renk belli olmuyor bi tık daha koyu normali
Abla lh yukselnce ne olacakkiKızlar bu da bu sabah ki ovu testi benim kist yüzünden lh yükseldi heralde ya resimde tam renk belli olmuyor bi tık daha koyu normali
Bugünü saymazsak 7 gün canım ya pkoda varya 7.45 lh la test böyle olur mu ki gerçi olsa üç gün öncede böyle olurdu bilmiyorum ya
Hamdolsun abla biraz canim sikkin esimin ailesine iyi oldukca ben afedersin biyerleri kalkiyor ben kotu oluyorum...deveyi diken insani seven yaranir boyle insablar cidden sinirlwrim bozuk
Annesi ben esimle bi yere giderken hep onde oturur arabada misal ama dun iste kucuk kaynim beni okula birakacak sevgili iate bize gelen kiz var. Ya o ona diyo sen one otur arkada yanima oturdu kynanamda napion gelin dedki iyi anne dedim indi daha gelini bile olmayan kucuk eltime gorusuruz kizim dedi ben ywrin dibine girdim ya nasil bi aileye gelin gitmisim dedim esime anlatmadim hepsini sadece kucuk kaynimin dedigi yere kadar anlattim bi aikinti yok suan dedim adam butun ailemde sikinti varsa sende de vardir diyecek ama ben onlarin ailesi gibi aile gormedim ufacik bi mevzuyu kocaman yapiyirlar.. esimde biraz onlara benzio ama biraz bunuda yeni yeni anladim... bide kaynabam 1hafta falan sonra bende kalacak... ya insan dusunur bana bi tek bu gelinim bakaxak aylarca ben bu kizin yaninda kalacam iyi davranim bu kiz bana iyilik yapio Allah razi olsun drr dusuncesiz insan ben rahat etmeyecegimi bile bile evime almayi teklif ettim sana ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?