- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.521
Sabahdandir agliyorum ya cildirdimKuzum ben insanlardan hep bunu gördüm ve artk inanki hep bi mesafe koyuyorm insanlarla arama iyilikten anlamiyo insanoğlu malesef
Sabahdandir agliyorum ya cildirdim
Canmm Rabbm mutluluğunu bozmasn inşallah bu dis etkenler cok etkili Allahm yardmcn olsn bu buyukler neden biyle yaparlar anlamiyorm ki ya
Canım senin yaptığın iyi niyetinden o anlamıyorsa şayet onun sorunu illaki çıkar yanikayinbabam sehir disina gitti simdi kucik kaynim burda oy icin geldi geri gidecek univ okuo valla abla iste ben insanlik yapiyorum buyuk eltim 15yillik gelini o bile cagirmdi bende kurt var duramadim cagirdim...ya ne derdim varsa hersey ustume kaliyo aman ya kaynanamada gel dwmicem ya kendiliginden gelirse gelsin ...
İnşallah ondandır abla kistlerden dolayı lh yükseldiyse sıkıntı gerçi aslanpençesi başlayacam eğer adet olursam bişey yoksa yan ki umuyorum ki vardırCANIM YAA DEDİM YAA BEN BU FORUMDA GEBELİK TESTİ İÇİNDE BU TESTİN KULLANILDIĞINI GÖRDÜM HAMİLE İSEN KOYULAŞIYOR O ADETE YAKIN
Esim buaralar cok anlayissin dun saat 10da eve gectim camasirlari astim mutfagi topladim falan tam yatacam esim dusa girdi dedim su yatak odasinunda tozunu alim dio keske gece 4e kadar temiLik yapsan ben insan degilim ya sabah 7de kalk aksam 10da eve git cildirdim zaten ...Oy canm benm kiyamam sana Allah islah etsin onlari sen Allaha sığın canm o bi yol açar sana inşallah.Eşine ufaktn bi çıtlat bakalım yinede yalnz başına kendini tuketme canm benm
Lh yumurtlama hormonu diyelim yumurtlama döneminde pik oluyor abla ovu testleri lh yükseldi mi koyulaşıyor işte yumurta çatladığında düşüyor kistten yükseldi diyecem ama soğan kürü yapıyorum 9 gün oldu kistlerin erimeye başlamış olması lazım çünkü çok nçbüyük değillerCANIM LH NE OLUYOR ONU BİLE BİLMİYORUM BEN. HAKKINDA HAYIRLISI
canım yıpratma kendini... sana bu şekilde davranıyorlarsa kesinlikle arana mesafe koy derim... o sana gelin diyorsan sen de ismi ile ... anne dersin... tamam gelini olarak bakacaksın vs ama onlar senin değerini bilmiyorsa sen de arana mesafe koy... kimse için kendini üzme ağlamaSabahdandir agliyorum ya cildirdim
Walla elemanlarimi kirarim cok farkindayim ama onlari kiracak hicbisey yapmiyorum...elemanlarimda cok sever beni...Canım senin yaptığın iyi niyetinden o anlamıyorsa şayet onun sorunu illaki çıkar yani
Aynen adiyla anne diyim bende artikcanım yıpratma kendini... sana bu şekilde davranıyorlarsa kesinlikle arana mesafe koy derim... o sana gelin diyorsan sen de ismi ile ... anne dersin... tamam gelini olarak bakacaksın vs ama onlar senin değerini bilmiyorsa sen de arana mesafe koy... kimse için kendini üzme ağlama
Canım lh yükselince ya yumurtluyorsundur ya hamilesindir yada nur topu gibi kistin olmuturAbla lh yukselnce ne olacakki
Tersi bi durum söz konusu yaniWalla elemanlarimi kirarim cok farkindayim ama onlari kiracak hicbisey yapmiyorum...elemanlarimda cok sever beni...
Aynen mukemmeliyetciyim isimde ondan kiriyorum onlariTersi bi durum söz konusu yani
Canım lh yükselince ya yumurtluyorsundur ya hamilesindir yada nur topu gibi kistin olmutur
Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Sağol canim ilk bebegim olacak cok heyecanlıyım rabbim sana da versin inşallahAha gözün aydın canım maşallah
İş gereği olabilir canımAynen mukemmeliyetciyim isimde ondan kiriyorum onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?