2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Dis etkenler acayip etkili zatej canjm daha once eaimle soz attik kayinbabam atmisti zaten sozu sanki onlarin koynuna giriyorum tovbe tovbe bana yaotiklarini unutuyorum ben bna yaptikkarina bak sunlarin
Canmm Rabbm mutluluğunu bozmasn inşallah bu dis etkenler cok etkili Allahm yardmcn olsn bu buyukler neden biyle yaparlar anlamiyorm ki ya

Canım senin yaptığın iyi niyetinden o anlamıyorsa şayet onun sorunu illaki çıkar yani

CANIM YAA DEDİM YAA BEN BU FORUMDA GEBELİK TESTİ İÇİNDE BU TESTİN KULLANILDIĞINI GÖRDÜM HAMİLE İSEN KOYULAŞIYOR O ADETE YAKIN
İnşallah ondandır abla kistlerden dolayı lh yükseldiyse sıkıntı gerçi aslanpençesi başlayacam eğer adet olursam bişey yoksa yan ki umuyorum ki vardır

Oy canm benm kiyamam sana Allah islah etsin onlari sen Allaha sığın canm o bi yol açar sana inşallah.Eşine ufaktn bi çıtlat bakalım yinede yalnz başına kendini tuketme canm benm
Esim buaralar cok anlayissin dun saat 10da eve gectim camasirlari astim mutfagi topladim falan tam yatacam esim dusa girdi dedim su yatak odasinunda tozunu alim dio keske gece 4e kadar temiLik yapsan ben insan degilim ya sabah 7de kalk aksam 10da eve git cildirdim zaten ...

CANIM LH NE OLUYOR ONU BİLE BİLMİYORUM BEN. HAKKINDA HAYIRLISI
Lh yumurtlama hormonu diyelim yumurtlama döneminde pik oluyor abla ovu testleri lh yükseldi mi koyulaşıyor işte yumurta çatladığında düşüyor kistten yükseldi diyecem ama soğan kürü yapıyorum 9 gün oldu kistlerin erimeye başlamış olması lazım çünkü çok nçbüyük değiller

Sabahdandir agliyorum ya cildirdim
canım yıpratma kendini... sana bu şekilde davranıyorlarsa kesinlikle arana mesafe koy derim... o sana gelin diyorsan sen de ismi ile ... anne dersin... tamam gelini olarak bakacaksın vs ama onlar senin değerini bilmiyorsa sen de arana mesafe koy... kimse için kendini üzme ağlama

Aynen adiyla anne diyim bende artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…