- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.541
Amin canım rabbim sağ salim doğurmanı kucağına almanı nasip etsinSağol canim ilk bebegim olacak cok heyecanlıyım rabbim sana da versin inşallah
O zaman bebişten olsun inşallah canımAnladm ablada sanmiyorm ya o kadar soğan yaptn akntm oldu dedin
Aminnnn inşallahRabbim sizede nasip etsin inşallah
Evet akıntım oldu canım hem bayağı bi olduAnladm ablada sanmiyorm ya o kadar soğan yaptn akntm oldu dedin
canım ayy çok sevindim aşılama tuttu mu ??? ayy harika bi haber bu yaa maşallah canım benim bizim içinde dua et lütfen ne zaman öğrendin??Sağol canim ilk bebegim olacak cok heyecanlıyım rabbim sana da versin inşallah
Canım bende evneleli 1 yıl olmadı saygı da kusur etmem eski gelinler gibiyim ...kaynanalardan uzakta oturuyoruz ilk bir iki gidişte kovmaktan beter etti.sesini yükseltti laf vurdu durmadan .. hep gülen sessiz kalan insana da böle yaptıysa iyilikten hakikaten maraz doğdu dedim kendi kendime araya mesafeyi koydum ve 2ay da bir gidip bir gece kalıp anneme geciyorum ..aramıyorum kafam rahat bunu kendisi istedikayinbabam sehir disina gitti simdi kucik kaynim burda oy icin geldi geri gidecek univ okuo valla abla iste ben insanlik yapiyorum buyuk eltim 15yillik gelini o bile cagirmdi bende kurt var duramadim cagirdim...ya ne derdim varsa hersey ustume kaliyo aman ya kaynanamada gel dwmicem ya kendiliginden gelirse gelsin ...
o süreç içinde ağlamaktan helal oldum ama kendime yazık ettim değmez kimse içinCanım bende evneleli 1 yıl olmadı saygı da kusur etmem eski gelinler gibiyim ...kaynanalardan uzakta oturuyoruz ilk bir iki gidişte kovmaktan beter etti.sesini yükseltti laf vurdu durmadan .. hep gülen sessiz kalan insana da böle yaptıysa iyilikten hakikaten maraz doğdu dedim kendi kendime araya mesafeyi koydum ve 2ay da bir gidip bir gece kalıp anneme geciyorum ..aramıyorum kafam rahat bunu kendisi istedi
Bende oyle yapacam artik gercekdenCanım bende evneleli 1 yıl olmadı saygı da kusur etmem eski gelinler gibiyim ...kaynanalardan uzakta oturuyoruz ilk bir iki gidişte kovmaktan beter etti.sesini yükseltti laf vurdu durmadan .. hep gülen sessiz kalan insana da böle yaptıysa iyilikten hakikaten maraz doğdu dedim kendi kendime araya mesafeyi koydum ve 2ay da bir gidip bir gece kalıp anneme geciyorum ..aramıyorum kafam rahat bunu kendisi istedi
Olur canım allah ın izniyle sabırAh ah ne hoş inşallah hayrlisyla meri inşallah olmayinca olmuyo.
Hamdolsun abla biraz canim sikkin esimin ailesine iyi oldukca ben afedersin biyerleri kalkiyor ben kotu oluyorum...deveyi diken insani seven yaranir boyle insablar cidden sinirlwrim bozuk
Lh yumurtlama hormonu diyelim yumurtlama döneminde pik oluyor abla ovu testleri lh yükseldi mi koyulaşıyor işte yumurta çatladığında düşüyor kistten yükseldi diyecem ama soğan kürü yapıyorum 9 gün oldu kistlerin erimeye başlamış olması lazım çünkü çok nçbüyük değiller
canım yıpratma kendini... sana bu şekilde davranıyorlarsa kesinlikle arana mesafe koy derim... o sana gelin diyorsan sen de ismi ile ... anne dersin... tamam gelini olarak bakacaksın vs ama onlar senin değerini bilmiyorsa sen de arana mesafe koy... kimse için kendini üzme ağlama
Sizleride kendi derdimle yordum...
Gördüm keseyi kızlarr 5hafta 6günlüğüz :)
Sağol canim ilk bebegim olacak cok heyecanlıyım rabbim sana da versin inşallah
Canım bende evneleli 1 yıl olmadı saygı da kusur etmem eski gelinler gibiyim ...kaynanalardan uzakta oturuyoruz ilk bir iki gidişte kovmaktan beter etti.sesini yükseltti laf vurdu durmadan .. hep gülen sessiz kalan insana da böle yaptıysa iyilikten hakikaten maraz doğdu dedim kendi kendime araya mesafeyi koydum ve 2ay da bir gidip bir gece kalıp anneme geciyorum ..aramıyorum kafam rahat bunu kendisi istedi
Abla bende dun dedim hic bi sorun yok suan cunku biliyorum ki ben kotu olacam... walla cok tuhaf ailesi var esimin benim annem babam ayriydi ama boyle tuhaf degilkerdi bbam hasta olmasina ragmen kimseye iftira atmaz sizofren tedavisi goren bi insan babam sadece pat pat yuzune soyler herkesin... ya bunlari gordukce hasta olan babam degil bunlar diyorum o derece ynreSevcan 12 yıllık evlilikten anladığım ağzınla kuş tutsan yaranamazsın en ufak birşey olduğunda senin bilmediğin neler dökülüyor ortalığa tahmin bilemezsin sen iyisen herkes iyi sen biraz tavır al haklı olarak bak senden kötüsü yok ben eşimin ailesine sadece onu sevdiğimden katlanıyorum yoksa başka birinin ailesi olsa asla işim olmasz
benimde kayivalidem iyi ama kayinoederim herseyde beni suclar herseyde bana laf carpitir esimdenisrarla soyler baba yapma bak uzuluyorbaliniyor diye ona gore saka yapiyormus alincak birseyvyokmus saka yollu laf carpiyor bana 2 gun oncede yapti ayni seyi bende araya mesafe koymayibdusunuyorum artikaynen katılıyorum mesafeli ol kocanın yanında bir tık daha iyi davran o aranızda bir sorun olmasın bilsin sevcan
anlattığın benim kyb biliyormusun konuşma hatrını sor gördüğünde sonrasında muhabete bile girme ben öyle yapıyorum böyle insanlarla işim olmaz benimbenimde kayivalidem iyi ama kayinoederim herseyde beni suclar herseyde bana laf carpitir esimdenisrarla soyler baba yapma bak uzuluyorbaliniyor diye ona gore saka yapiyormus alincak birseyvyokmus saka yollu laf carpiyor bana 2 gun oncede yapti ayni seyi bende araya mesafe koymayibdusunuyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?