2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım bende evneleli 1 yıl olmadı saygı da kusur etmem eski gelinler gibiyim ...kaynanalardan uzakta oturuyoruz ilk bir iki gidişte kovmaktan beter etti.sesini yükseltti laf vurdu durmadan .. hep gülen sessiz kalan insana da böle yaptıysa iyilikten hakikaten maraz doğdu dedim kendi kendime araya mesafeyi koydum ve 2ay da bir gidip bir gece kalıp anneme geciyorum ..aramıyorum kafam rahat bunu kendisi istedi

o süreç içinde ağlamaktan helal oldum ama kendime yazık ettim değmez kimse için

Bende oyle yapacam artik gercekden

Hamdolsun abla biraz canim sikkin esimin ailesine iyi oldukca ben afedersin biyerleri kalkiyor ben kotu oluyorum...deveyi diken insani seven yaranir boyle insablar cidden sinirlwrim bozuk

Sevcan 12 yıllık evlilikten anladığım ağzınla kuş tutsan yaranamazsın en ufak birşey olduğunda senin bilmediğin neler dökülüyor ortalığa tahmin bilemezsin sen iyisen herkes iyi sen biraz tavır al haklı olarak bak senden kötüsü yok ben eşimin ailesine sadece onu sevdiğimden katlanıyorum yoksa başka birinin ailesi olsa asla işim olmasz

anladım canın senin öyle aman aman kistin yok be güzelim ben güzel şeylere yoralım derim bu durumu

aynen katılıyorum mesafeli ol kocanın yanında bir tık daha iyi davran o aranızda bir sorun olmasın bilsin sevcan

Sizleride kendi derdimle yordum...

ne demek be güzelim hepimizin böyle sorunları oluyor ben evliliğin ilk yıllarında onlar yüzünden ağladığım eşimle aramı açtığım günlere kızıyorum. ilk yıllarda eşler bizi ne kadar sevselerde el kızı olarak görüyor ama yıllar geçtikçe aileler geride kalıyor bir bütün oluyorsunuz bunlarda geçiyor yıpratma kendini

Gördüm keseyi kızlarr 5hafta 6günlüğüz :)

bende seni etiketleyip soracaktım yaaa çok sevindim maşallah miniğine canım allah tamamına erdirsin
artık hamiş cetvelini görmek istiyorum. sayfamızda hamiş cetvelleri görülsünde feyz alalalım

en doğrusunu yapıyorsun benimkide uzakta annemde öyle iki ayrı ildeler gidiyorum bir iki gece kalıp anneme geçiyorum. eşimde arkadan geliyor

Abla bende dun dedim hic bi sorun yok suan cunku biliyorum ki ben kotu olacam... walla cok tuhaf ailesi var esimin benim annem babam ayriydi ama boyle tuhaf degilkerdi bbam hasta olmasina ragmen kimseye iftira atmaz sizofren tedavisi goren bi insan babam sadece pat pat yuzune soyler herkesin... ya bunlari gordukce hasta olan babam degil bunlar diyorum o derece ynre

Merhabalar hanımlar

birçoğunuz yeni evlisiniz bir abla tavsiyesi sakın eşlerinizle aile konularında gerginlik yapmayın, politik olun devamlı, kendi ailenizle ilgili olanları bilmesi gerektiği kadar anlatın.

aynen katılıyorum mesafeli ol kocanın yanında bir tık daha iyi davran o aranızda bir sorun olmasın bilsin sevcan
benimde kayivalidem iyi ama kayinoederim herseyde beni suclar herseyde bana laf carpitir esimdenisrarla soyler baba yapma bak uzuluyorbaliniyor diye ona gore saka yapiyormus alincak birseyvyokmus saka yollu laf carpiyor bana 2 gun oncede yapti ayni seyi bende araya mesafe koymayibdusunuyorum artik

anlattığın benim kyb biliyormusun konuşma hatrını sor gördüğünde sonrasında muhabete bile girme ben öyle yapıyorum böyle insanlarla işim olmaz benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…