2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Dun ben esime dedim ki abla bizim bizdne baska kimsemi yok ne benim ailenmm nede seninki hic biri umrumda degil sakin onlar yuzumden huzrumuz kacmasin dedim yenimi anladin sevcan dedin ben daha ne zorluklarla evlendigimizi unutmadim ama senin yeni gelio aklina dedi...

Merhabalar hanımlar

birçoğunuz yeni evlisiniz bir abla tavsiyesi sakın eşlerinizle aile konularında gerginlik yapmayın, politik olun devamlı, kendi ailenizle ilgili olanları bilmesi gerektiği kadar anlatın.
Eşim bile annesini haklı bulmuyor abla ama bazen bakıyorum nasıl anlatmışsa sen bunu yapmışsın diyor nasıl böyle der diyorum be ağlıyorum

Merhabalar hanımlar

birçoğunuz yeni evlisiniz bir abla tavsiyesi sakın eşlerinizle aile konularında gerginlik yapmayın, politik olun devamlı, kendi ailenizle ilgili olanları bilmesi gerektiği kadar anlatın.
aynen bende senin gibi dusunuyorum kendi ailemle ilgili olanlari pek anlatmam yuz ustu anlatir gecerim sonra birsey olsa basimiza vurur erkekler :)

Koy gitsin kiz ...

anlattığın benim kyb biliyormusun konuşma hatrını sor gördüğünde sonrasında muhabete bile girme ben öyle yapıyorum böyle insanlarla işim olmaz benim
aynen oyle yapicam artik sadece merhaba merhaba yaa geldigimden beri kacinciya uysrduk evde su patlasa adam benden biliyor yaa sanki ben borulari kesiyorum yildim artik cidden yaa

aynen oyle yapicam artik sadece merhaba merhaba yaa geldigimden beri kacinciya uysrduk evde su patlasa adam benden biliyor yaa sanki ben borulari kesiyorum yildim artik cidden yaa
Cus deseydin kiz benimki Allahdan o konuda oyle dwgil tamir falan yapr da bi yere gitmeyin gezmeyin eve misafir almayin bunlar bize para kaybettirirmia... ya gelen riskiyla gelir evime ben misafir severim berekettir ... ama ona gore masrafmis...

Cus deseydin kiz benimki Allahdan o konuda oyle dwgil tamir falan yapr da bi yere gitmeyin gezmeyin eve misafir almayin bunlar bize para kaybettirirmia... ya gelen riskiyla gelir evime ben misafir severim berekettir ... ama ona gore masrafmis...
cnm yapar tamiride iste on kere laf soyler biz bisey aliriz neden onu aldiniz ne gerek vardi herseyi kendisi dusunur sanki bizim aklimiz yok yaa

Biliyorum canım ben iğne oldum zaten biliyorsun üç gün önce yaptım sabah hemde bişey içmeden yoktu bugün sıvı aldım o kadar beş dakika dolmadan çıktı işte böyle canım

gebelik olunca da koyulaşıyormuş canım ovu.testleri hadi inşallah
benim yarın bat ama test yapmadım korkuyorum ya..

ahh canım ya bu stresli zamanlarında bide nelerle uğraşıyorsun boşver sallama bak senin moralli olman lazım..elti kaynana bi yere kadar sen eşinle iyi ol ona çok şikayette bulunma öyle olunca kıymetli oluyorsun..aksi takdirde aile kıymete biniyor..

Ha al bendende okadar sizene yane demi bizim evimiz bizim yuvamiz kimene
aynen oylee yaaa simdi bizim biraz durumlarimiz sikisik biliyorlar oyleyse isteyin bizden diyorlar kendileri yiyip icip geziyorlar bizden baskada evli cocuklari yok yani dusunun digeride calisiyor zaten ben kendi ailemden istiyorum dusunun yani

walla ben esim icin cok sey yaptim 6yil nerdeyse beraberiz 6aylikda evliyiz hep ben bi caba icindeydim bide acayip inatlik var bende esime soylemem caktirmam burnundan getiririm okadinin ama iste dua etsinlerki insanlik yapiorum onlara

aynen oylee yaaa simdi bizim biraz durumlarimiz sikisik biliyorlar oyleyse isteyin bizden diyorlar kendileri yiyip icip geziyorlar bizden baskada evli cocuklari yok yani dusunun digeride calisiyor zaten ben kendi ailemden istiyorum dusunun yani
Gezsinler gozumuz yok demi ama biz herseyimizi sizinle paylasiyirsak sizde bizimle paylasin

Eşim bile annesini haklı bulmuyor abla ama bazen bakıyorum nasıl anlatmışsa sen bunu yapmışsın diyor nasıl böyle der diyorum be ağlıyorum
benimki ilk yıllarda bulmazdı laf söyletmezdi bile çok ağlardım son dönemde geldi bana 26 gün kaldılar kyb ile o dönemde dış gebelik geçiriyordum birde ayağımı alçıya aldılar 1 hafta kadar kyvde kendini bir ağırdan sattı kürtaj olacağımı bildiği gün (o gün dr uymadığı için olamadım bir gün sonra oldu) işten geldim eve ne göreyim yemek bile yapmamış çıldırdım eşime ağzımdan çıkan çıktı düşük kanaması başladı ondan önce aynısını yaptı inan vallahi o stersli ve üzgün olduğum günlerde annesinin yaptıklarını daha doğrusu yapması gerekenleri yapmadığını gördü eşim ve ne dedi haklısın yerden göğe kadar dedi

ama kendimi kutluyorum kavga etmleden çatmadan gönderdim 26 gün sonrasında kendime oskar vermem gerekiyor dedim eşime sabrımdan dolayı

sakın ağlama boşver öylemi demiş canı sagolsun de geç kendimize yapıyoruz eşinle bunun için sakın gerilme

Merhabalar hanımlar

kesinlikle ablam bende onu diyecektim tam kızlara..şikayet etmek hiç işe yaramaz aksine ailesine bağlılığı artar eşi itici olur onların gözünde..ben hiç anlatmam mesela ailemle olan şeyleri gün gelir önüme koyar niye söyliyim ki..eşimin ailesi çok iyi şükür bi sıkıntım yok ama bişey olsa bile eşref saatini yakalayıp güzelce şikayetimi dile getiriyorum anlıyor hemen hak veriyor bana ama söylem tarzı çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…