- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.581
walla ben esim icin cok sey yaptim 6yil nerdeyse beraberiz 6aylikda evliyiz hep ben bi caba icindeydim bide acayip inatlik var bende esime soylemem caktirmam burnundan getiririm okadinin ama iste dua etsinlerki insanlik yapiorum onlara
İnşallah öyledir canım günün geçmeden yapma kuzu
aynen oyle canim yaaa benim esimde bunlari gore gore hicbirsey demiyor onlari hakli buluyor ben iyice sinirleniyorumGezsinler gozumuz yok demi ama biz herseyimizi sizinle paylasiyirsak sizde bizimle paylasin
adete kaç gün var canım ?? endişe etme hemenm vucutta daima lh hormonu oluyo ve benimde genelde böyle çıkar adete 4-5 gün kalaKızlar bu da bu sabah ki ovu testi benim kist yüzünden lh yükseldi heralde ya resimde tam renk belli olmuyor bi tık daha koyu normali
Ay ablam ya onlar bizi Süpermen olarak görüyor galiba ..haklısın canı sağolsun diyip susayım inşallah bundan sonrabenimki ilk yıllarda bulmazdı laf söyletmezdi bile çok ağlardım son dönemde geldi bana 26 gün kaldılar kyb ile o dönemde dış gebelik geçiriyordum birde ayağımı alçıya aldılar 1 hafta kadar kyvde kendini bir ağırdan sattı kürtaj olacağımı bildiği gün (o gün dr uymadığı için olamadım bir gün sonra oldu) işten geldim eve ne göreyim yemek bile yapmamış çıldırdım eşime ağzımdan çıkan çıktı düşük kanaması başladı ondan önce aynısını yaptı inan vallahi o stersli ve üzgün olduğum günlerde annesinin yaptıklarını daha doğrusu yapması gerekenleri yapmadığını gördü eşim ve ne dedi haklısın yerden göğe kadar dedi
ama kendimi kutluyorum kavga etmleden çatmadan gönderdim 26 gün sonrasında kendime oskar vermem gerekiyor dedim eşime sabrımdan dolayı
sakın ağlama boşver öylemi demiş canı sagolsun de geç kendimize yapıyoruz eşinle bunun için sakın gerilme
ayni bende senin gibi dusunuyroum cnm hatta bebegim olmazsa sevinecek insanlar var oyle dusunuyorum yani
Kesinlikle ne kadar uzak o kadar iyiboşver sen iyi ol herşeye rağmen onlar utansın..kötüğüle iyilikle cevap verin diyor Rabbimizde biliyorum zor ama elindn geleni yap ama kendini de ezdirme sakın..mesafeli ol sadece merhaba merhaba çok da misafir etme madem evinde ne kadar uzak o kadar iyi..
aynen benimkide oyel cnm yaaahiç kimseyi takma canım sorana da ağzının payını ver usulünce..bu evin özel şeyi kimsenin bilmesine gerek yok..
benim kv sağolsun herkese yayıyor ben saklamaya çalıştıkça..
Benim hiç olmuyordu böyle canım hatta görünmüyordu bile inanki tertemiz çıkıyordu adete bugünü saymazsam 6 gün kaldı kötü bişey olmasında gerçi kötüye çekmiyorum artık inşallah bebiştenadete kaç gün var canım ?? endişe etme hemenm vucutta daima lh hormonu oluyo ve benimde genelde böyle çıkar adete 4-5 gün kala
Kesinlikle ne kadar uzak o kadar iyi
Eveet takılmayalım maşallah nazar değmesin kuzuöyle yapıcam canım aman takmıyorum da bugün iyi günümdeyim
aynen benimkide oyel cnm yaaa
Bizde de öyle iki tarafa da uzağız ne zaman memlekete gitsek moralimiz bozuk geliyoruz ..anladım ki mesafe en iyisiiki taraf içinde öyle ben kendi aileme de yakın olmak istemem..zaten eviliğin ilk yılları riskli eşler birbirine alışmaya çalışıyor bide dış mihraklar işin içine girdi mi olmuyor iki tarafa da uzak aman
Eveet takılmayalım maşallah nazar değmesin kuzu
Bizde de öyle iki tarafa da uzağız ne zaman memlekete gitsek moralimiz bozuk geliyoruz ..anladım ki mesafe en iyisi
oyleler cnm yaa rabbim insaallah verecekte herkesin cenesi kapanacakhayır bide eşim ameliyat oldu varikoselden oğlunun sorunu bi anne anlatmaz milette bu tam tersi maşallah..
Bizde de öyle iki tarafa da uzağız ne zaman memlekete gitsek moralimiz bozuk geliyoruz ..anladım ki mesafe en iyisi
oyleler cnm yaa rabbim insaallah verecekte herkesin cenesi kapanacak
Kesinlikleee hava güzelde ben çok üşüyorum canım ya kışın bile yakmadım bu kadar soba yanihava çok güzel burda mis gibi sağlığımız yerinde geziyoruz dolanıyoruz daha ne olsun bebişlerde zamanını bekliyor takmanın anlamı yok
Kesinlikleee hava güzelde ben çok üşüyorum canım ya kışın bile yakmadım bu kadar soba yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?