2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

walla ben esim icin cok sey yaptim 6yil nerdeyse beraberiz 6aylikda evliyiz hep ben bi caba icindeydim bide acayip inatlik var bende esime soylemem caktirmam burnundan getiririm okadinin ama iste dua etsinlerki insanlik yapiorum onlara

boşver sen iyi ol herşeye rağmen onlar utansın..kötüğüle iyilikle cevap verin diyor Rabbimizde biliyorum zor ama elindn geleni yap ama kendini de ezdirme sakın..mesafeli ol sadece merhaba merhaba çok da misafir etme madem evinde ne kadar uzak o kadar iyi..

Ay ablam ya onlar bizi Süpermen olarak görüyor galiba ..haklısın canı sağolsun diyip susayım inşallah bundan sonra

adete kaç gün var canım ?? endişe etme hemenm vucutta daima lh hormonu oluyo ve benimde genelde böyle çıkar adete 4-5 gün kala
Benim hiç olmuyordu böyle canım hatta görünmüyordu bile inanki tertemiz çıkıyordu adete bugünü saymazsam 6 gün kaldı kötü bişey olmasında gerçi kötüye çekmiyorum artık inşallah bebişten

Bizde de öyle iki tarafa da uzağız ne zaman memlekete gitsek moralimiz bozuk geliyoruz ..anladım ki mesafe en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…