2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım ayy çok sevindim aşılama tuttu mu ??? ayy harika bi haber bu yaa maşallah canım benim bizim içinde dua et lütfen ne zaman öğrendin??
Evet canim aşılama tuttu. Hep dualarimdasin canim iki gün once idrar testinde öğrendim dün kanda kesinlesti. Rabbim sana da bu duygulari yasatsin inşallah

Evet canim aşılama tuttu. Hep dualarimdasin canim iki gün once idrar testinde öğrendim dün kanda kesinlesti. Rabbim sana da bu duygulari yasatsin inşallah
ayy gerçekten çok mutlu oldum uzun zamandır hayalini kuruyordun.. bende bu ay gebelik yoksa rahim filmi çektircem eger yine olmazsa mayıs sonunda aşılama düşünüyorum...

ayy gerçekten çok mutlu oldum uzun zamandır hayalini kuruyordun.. bende bu ay gebelik yoksa rahim filmi çektircem eger yine olmazsa mayıs sonunda aşılama düşünüyorum...
Rahim filmi önemli canim mutlaka cektir. Belki rahim filminden sobra aşılamaya gerek bile kalmaz

ne kadara mal oldu canım aşılama özelde mi yaptırdın nasıl bi işlem..
Benim ilaclar ve asilama 800 falan tuttu ilaclari raporla aldim aşılama 500 tuttu ama ilce oldugu icin az tuttu diye düşünüyorum normalde cok fazla ödeyenler duydum.
Adetin 2 ya da 3. günü ignelere başlıyorsun arada kontrole gidiyorsun yumurta 18mm civarindayken çatlatma ignesi oluyorsun 36. saatte aşılama oluyorsun sonrasi sabirla beklemek oluyor . Agri aci cok dazla olmuyor.

çok sağol canım bende bu ay olmazsa bi kez daha klomen deneyip aşılama istiycem doktorumdan..senin ne güzel ilk seferde olması Allahın izniyle sorunsuz da geçecek her şey..hamileliğin tadını çıkar ohh

beren20 canım sağlıkla kucağına al inşallah Çok sevindim inan

M miyaz ne safhadasın tatlım?

sevcanvildo kuzu sen niye takıyorsun? Yok gibi davran.. İnan hayat daha yaşanır olacak..

@anneveoglusu diyeceğimi yazmışsın kuzu.. ellerine sağlık

Herkese günaydın.. saatin farkındayım ama sancıdan anca kalkabildim yataktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…