- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.601
yaa bende cok fena hasta oldum yaaaKesinlikleee hava güzelde ben çok üşüyorum canım ya kışın bile yakmadım bu kadar soba yani
yaa bende cok fena hasta oldum yaaa
O zaman bebişten olsun inşallah canım
Amin canım allah sana da yaşatsın inşallahCanim Alalh saglikli hayirli sekilde kucagina almayi nasio etsin insallah
Amin canim darısı başınaTebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin canım
Amin canim inşallah rabbim sana da tatdirsin hayırlısıylaGeçer bugünlerde be canım napalım bizde mutlu haberler alırız elbet.. hayırlı olsunberen20 inşallah sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah canim inşallahAmin canım rabbim sağ salim doğurmanı kucağına almanı nasip etsin
Evet canim aşılama tuttu. Hep dualarimdasin canim iki gün once idrar testinde öğrendim dün kanda kesinlesti. Rabbim sana da bu duygulari yasatsin inşallahcanım ayy çok sevindim aşılama tuttu mu ??? ayy harika bi haber bu yaa maşallah canım benim bizim içinde dua et lütfen ne zaman öğrendin??
Amin canım inşallahallah tamamına erdirsin bir tanem
ayy gerçekten çok mutlu oldum uzun zamandır hayalini kuruyordun.. bende bu ay gebelik yoksa rahim filmi çektircem eger yine olmazsa mayıs sonunda aşılama düşünüyorum...Evet canim aşılama tuttu. Hep dualarimdasin canim iki gün once idrar testinde öğrendim dün kanda kesinlesti. Rabbim sana da bu duygulari yasatsin inşallah
Amin canim darısı başına
Evet canim aşılama tuttu. Hep dualarimdasin canim iki gün once idrar testinde öğrendim dün kanda kesinlesti. Rabbim sana da bu duygulari yasatsin inşallah
Amin canım inşallah etmez olur muyum ediyorum canim siz de dua edin hersey yolunda gitsintebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et
Rahim filmi önemli canim mutlaka cektir. Belki rahim filminden sobra aşılamaya gerek bile kalmazayy gerçekten çok mutlu oldum uzun zamandır hayalini kuruyordun.. bende bu ay gebelik yoksa rahim filmi çektircem eger yine olmazsa mayıs sonunda aşılama düşünüyorum...
ayy inş bu ay gelmiştir bebişim hiçbirine gerek kalmaz :))))))))Rahim filmi önemli canim mutlaka cektir. Belki rahim filminden sobra aşılamaya gerek bile kalmaz
Benim ilaclar ve asilama 800 falan tuttu ilaclari raporla aldim aşılama 500 tuttu ama ilce oldugu icin az tuttu diye düşünüyorum normalde cok fazla ödeyenler duydum.ne kadara mal oldu canım aşılama özelde mi yaptırdın nasıl bi işlem..
Benim ilaclar ve asilama 800 falan tuttu ilaclari raporla aldim aşılama 500 tuttu ama ilce oldugu icin az tuttu diye düşünüyorum normalde cok fazla ödeyenler duydum.
Adetin 2 ya da 3. günü ignelere başlıyorsun arada kontrole gidiyorsun yumurta 18mm civarindayken çatlatma ignesi oluyorsun 36. saatte aşılama oluyorsun sonrasi sabirla beklemek oluyor . Agri aci cok dazla olmuyor.
Isteyen herkese yasatsin insallah ...Amin canım allah sana da yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?