2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sen benim esimin ailesini gormelisin. Herkes birbirinin yuzune guluyo ancak arkani dondugun zaman dedikodh yapiliyi. Bi gorsen aklin sasar bu insan bunu yapmis mi dersin ve dillerini anlamadigini dusun hepsi arapca konusuyo. Acikcasi hic ilgilenmiyorm ben gittigimde biraz dha turkce konusmaya ozen gosteriyolar bana soru sorarlarsa cevapliyorm onun disinda cok konusmam. Gecende kaynanam ev tasicak esyalari degistrcem dedi cok orjinal koltuklari var bende yuzunu degistir bence dedim cunku iskeleti saglam ve kollarina cay kahve koyabiliyosun. Kayinbaba arapca goruyo msn gelinin acilmaya basladi fikrini soyluyo dedi. Esim sonradan babasinin dedigini soyluyo. Gul gec yaa kimseyi kaale alma

Ay yuhhh

Tek kaale aldigim kisi kv dir. Kb bile kv arkasini dondu mu kaynanan kotu dimi der. Ben kv ile bir ay kaldim ilk evlendigimde kadin bana incir soyar yedirirdi. Cok sey gormus ve ogluna cok duskun. Oglunun mutlu olmasi da bnm mutlu olmamla alakali oldugu icin bana iyi davraniyo. Cok farkli kultur oldugumuz icn baslarda bni hic istemediler ama sonra tanisinca ailemle o onyargilari gitti. Bende kv ile samimi olmam anck uzmemeye calisirm bi derdi oldugunda sorarim dinlerim. O kadar baska da iclerine cok karismam. Bi gorumcem var benden 5yas kucuk kardesimin yasinda onu kardesm gibi gorurm hic sikinti yasamadm i da bi laf etmedi zaten. En basindan uzak durmak cok onemli. Ben esimin sulalesinden tek bi kisiyi bile sevemedm ama esimde sevmiyosan gorusmek zornda degilsn ddi. Bizim en buyuk anlasmamiz buydu sevmeyebilirsn ancak saygisizlik yapmicaksin uzak dur kafan rahat etsn

Senin ne işin var ya hu Arapların için de ben de biraz biliyorum arapca

Senin ne işin var ya hu Arapların için de ben de biraz biliyorum arapca

Esimle 8yil once tanismistm canim. O zmnlar bn gezme tozma kafasindaydm esim o zmndan bana bu isin sonu evlilik olcak demisti. Sonradan esim cok degisti bnm kulturumu bnm ailemi cok sever annemde damadini sevdi. Ailemle tanismaya geldiklerinde annem esime kizimi mutlu etmezsen alirjm elinden dedi. Esim cok merhametli ve cok baska biridir. Mesela esimin ailesinde 2yasinda cocuklara alkol tattirilmaya baslaniyo. Ama esim bi kez bile icmemis. O farkli oldugu ici. Kabul ettim. Simdiye kadar da sikinti yasamadm uzak durdugm ickn

Canım kasığım eskisi kadar ağrımıyor zaten daha çok yorulunca zorluyor beni ovu testini bugünde yaptım attım sayfaya yine belirgin bilemiyorum artık senin çok mu ağrın var canım

Canım kasığım eskisi kadar ağrımıyor zaten daha çok yorulunca zorluyor beni ovu testini bugünde yaptım attım sayfaya yine belirgin bilemiyorum artık senin çok mu ağrın var canım
Gördüm testi.. benim burnumda sana dair güzel kokular var..

Ağrıya gelince Kendim kaşındım dün yağmurlu havada 1,5 saat koştum üşüttüm tabi.. şapşal ben!
Ama regl oldum ya çekerim biraz..
Cumaya randevu aldım bakalım ne safhadayız?

Estağfurullah canım ya deme öylee. Yani canım bugüne iğne etkisi kalmamıştır heralde hoş bi dört gün öncesi yaptım ovu testi bişey çıkmamıştı rabbim bu ay verir inşallahda kırmızıları görmem ya

Veeeeee başardım
Regl oldummmm.. hopladım zıpladım başardım..
Hemen randevu alalım cumaya!

hadi bakalım hayırlısı olsun yepyeni bi ay olsun senin için bebiş getirisn sana
benimde bat yarın ne gelen var ne giden kasık batmam ve göğüs ağrım dışında olsam da rahatlasam bende

İnşallah canım benim..
Hayırlı zaman bu aydır inşallah senin için.. İnan hep dua ediyorum..

hadi bakalım hayırlısı olsun yepyeni bi ay olsun senin için bebiş getirisn sana
benimde bat yarın ne gelen var ne giden kasık batmam ve göğüs ağrım dışında olsam da rahatlasam bende
İnşallah canım dualı ağzına sağlık.. sende inşallah güzel haber alırsın.. hayırlısı olsun.. bu ay olursa seviniriz ama olmazsa da umutla bekliyoruz önümüzdeki ayları.. hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…