- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.621
Abla bende dun dedim hic bi sorun yok suan cunku biliyorum ki ben kotu olacam... walla cok tuhaf ailesi var esimin benim annem babam ayriydi ama boyle tuhaf degilkerdi bbam hasta olmasina ragmen kimseye iftira atmaz sizofren tedavisi goren bi insan babam sadece pat pat yuzune soyler herkesin... ya bunlari gordukce hasta olan babam degil bunlar diyorum o derece ynre
Ay yuhhhSen benim esimin ailesini gormelisin. Herkes birbirinin yuzune guluyo ancak arkani dondugun zaman dedikodh yapiliyi. Bi gorsen aklin sasar bu insan bunu yapmis mi dersin ve dillerini anlamadigini dusun hepsi arapca konusuyo. Acikcasi hic ilgilenmiyorm ben gittigimde biraz dha turkce konusmaya ozen gosteriyolar bana soru sorarlarsa cevapliyorm onun disinda cok konusmam. Gecende kaynanam ev tasicak esyalari degistrcem dedi cok orjinal koltuklari var bende yuzunu degistir bence dedim cunku iskeleti saglam ve kollarina cay kahve koyabiliyosun. Kayinbaba arapca goruyo msn gelinin acilmaya basladi fikrini soyluyo dedi. Esim sonradan babasinin dedigini soyluyo. Gul gec yaa kimseyi kaale alma
Ay yuhhh
Tunaydin canım izmitteyim benHaklısın canım nerdesin ki sen
Senin ne işin var ya hu Arapların için de ben de biraz biliyorum arapcaTek kaale aldigim kisi kv dir. Kb bile kv arkasini dondu mu kaynanan kotu dimi der. Ben kv ile bir ay kaldim ilk evlendigimde kadin bana incir soyar yedirirdi. Cok sey gormus ve ogluna cok duskun. Oglunun mutlu olmasi da bnm mutlu olmamla alakali oldugu icin bana iyi davraniyo. Cok farkli kultur oldugumuz icn baslarda bni hic istemediler ama sonra tanisinca ailemle o onyargilari gitti. Bende kv ile samimi olmam anck uzmemeye calisirm bi derdi oldugunda sorarim dinlerim. O kadar baska da iclerine cok karismam. Bi gorumcem var benden 5yas kucuk kardesimin yasinda onu kardesm gibi gorurm hic sikinti yasamadm i da bi laf etmedi zaten. En basindan uzak durmak cok onemli. Ben esimin sulalesinden tek bi kisiyi bile sevemedm ama esimde sevmiyosan gorusmek zornda degilsn ddi. Bizim en buyuk anlasmamiz buydu sevmeyebilirsn ancak saygisizlik yapmicaksin uzak dur kafan rahat etsn
Evet canım doğudayımda kışın bile bu kadar üşümedim ya bir haftayı geçti heralde sürekli değil ama arar ara bayağı bi üşüme geliyorhasta mı olucan acaba gerçi sen doğu tarafındaydın demi soğuktur hala oraları..
Senin ne işin var ya hu Arapların için de ben de biraz biliyorum arapca
Canım kasığım eskisi kadar ağrımıyor zaten daha çok yorulunca zorluyor beni ovu testini bugünde yaptım attım sayfaya yine belirgin bilemiyorum artık senin çok mu ağrın var canımberen20 canım sağlıkla kucağına al inşallah Çok sevindim inan
M miyaz ne safhadasın tatlım?
sevcanvildo kuzu sen niye takıyorsun? Yok gibi davran.. İnan hayat daha yaşanır olacak..
@anneveoglusu diyeceğimi yazmışsın kuzu.. ellerine sağlık
Herkese günaydın.. saatin farkındayım ama sancıdan anca kalkabildim yataktan
Gördüm testi.. benim burnumda sana dair güzel kokular var..Canım kasığım eskisi kadar ağrımıyor zaten daha çok yorulunca zorluyor beni ovu testini bugünde yaptım attım sayfaya yine belirgin bilemiyorum artık senin çok mu ağrın var canım
Ben hasta değilim çok şükür canım bi tarafım ağrımıyor ysni sadece üşüyorum sabah ölçüyorum vücut ısımı 36.5 36.7 arası gidip geliyor ondan üşüyorum sanırsamyaa bende cok fena hasta oldum yaaa
Estağfurullah canım ya deme öylee. Yani canım bugüne iğne etkisi kalmamıştır heralde hoş bi dört gün öncesi yaptım ovu testi bişey çıkmamıştı rabbim bu ay verir inşallahda kırmızıları görmem yaGördüm testi.. benim burnumda sana dair güzel kokular var..
Ağrıya gelince Kendim kaşındım dün yağmurlu havada 1,5 saat koştum üşüttüm tabi.. şapşal ben!
Ama regl oldum ya çekerim biraz..
Cumaya randevu aldım bakalım ne safhadayız?
Veeeeee başardım
Regl oldummmm.. hopladım zıpladım başardım..
Hemen randevu alalım cumaya!
Evet canım doğudayımda kışın bile bu kadar üşümedim ya bir haftayı geçti heralde sürekli değil ama arar ara bayağı bi üşüme geliyor
İnşallah canım benim..Estağfurullah canım ya deme öylee. Yani canım bugüne iğne etkisi kalmamıştır heralde hoş bi dört gün öncesi yaptım ovu testi bişey çıkmamıştı rabbim bu ay verir inşallahda kırmızıları görmem ya
Yaptım canımbugünde yaptın mı ovu. testi canm durum nasıl inş koyulaşmıştır
İnşallah canım dualı ağzına sağlık.. sende inşallah güzel haber alırsın.. hayırlısı olsun.. bu ay olursa seviniriz ama olmazsa da umutla bekliyoruz önümüzdeki ayları.. hep beraberhadi bakalım hayırlısı olsun yepyeni bi ay olsun senin için bebiş getirisn sana
benimde bat yarın ne gelen var ne giden kasık batmam ve göğüs ağrım dışında olsam da rahatlasam bende
Allah razı olsun yüreği güzel arkadaşım dualara misafir olmak çok güzel bana istediğinin bin katı senin olsun inşallah canımİnşallah canım benim..
Hayırlı zaman bu aydır inşallah senin için.. İnan hep dua ediyorum..
Yaptım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?