- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.661
İnşallah canım burda farklı bi bağ var yaa diğer yerlerde bunun bulunabileceğini pek bi zannetmiyorum enazından kendi adıma düşüncem buvalla benim şikayetim yok kimse kaçamaz zaten herkes burda olsun hadi arada bi kaçabilirisn izin bendenhamilelik dönemlerimizi de birlikte geçiricez inşallah.
Ayyyy nasıl cazip geldiiiiİnşallah canım benim ya bende ümitliyim olacakk hayırlısıyla sonra gelsin uykusuz geceler bulantılar aşermeler :)
normal kontrol için mi gidiyorsun cnm bir tedavi uygulayıp takip ediyor mu? iyi bir doktor arıyorum daÖzel cihan hastanesi var canım benim evime yakın mehmet muezzinoglu doktorumun adı ve çok iyi bi doktor istediğim zaman arayabiliyorum
Ben kontrole gittim canım bu problem çıkmadı hormonlar da güzel dedi 3-4 ay daha deneyin gün aşırı olmazsa eşime bakacak canım. Fakat netten de arastirmistim canım bi çok insan tedavisinden memnun kalmışlarno
normal kontrol için mi gidiyorsun cnm bir tedavi uygulayıp takip ediyor mu? iyi bir doktor arıyorum da
Bayagida ilgili bi doktor canım 2 kağıda cizerek yazarak anlattıno
normal kontrol için mi gidiyorsun cnm bir tedavi uygulayıp takip ediyor mu? iyi bir doktor arıyorum da
anladım ben de kocaeli ve sakarya da iyi bir doktor arıyorum.. sakarya da 5 tane fln denedim medical parka bi gitmek istiyorum bakalım..Ben kontrole gittim canım bu problem çıkmadı hormonlar da güzel dedi 3-4 ay daha deneyin gün aşırı olmazsa eşime bakacak canım. Fakat netten de arastirmistim canım bi çok insan tedavisinden memnun kalmışlar
Himm medical parka hiç gitmedim canım o yüzden bişey diyemiyorum yinede bir git istersenanladım ben de kocaeli ve sakarya da iyi bir doktor arıyorum.. sakarya da 5 tane fln denedim medical parka bi gitmek istiyorum bakalım..
Sagol canim iyiyim sukur bebisde iyi sen nasilsin hastalandinmi?Gunaydin cnm ben pek sayfaya girwmiyirum girdigimdede okumakdan vok cevap verwmiyorum bebis nasil annesi
Sağol canim darısı başınaberen20 masallah kiz hayirli olsun canim
Hastalandim canim bu seferde bitmio adetim nirmalde bugun hic gekmemis banyo yaomam lazimdi ama 3gun daha surer gibime gelioSagol canim iyiyim sukur bebisde iyi sen nasilsin hastalandinmi?
Hayirlisi canim Allah ne zaman yazmissa o zaman olacak demekHastalandim canim bu seferde bitmio adetim nirmalde bugun hic gekmemis banyo yaomam lazimdi ama 3gun daha surer gibime gelio
Canım kullandığın iğnenin adı ne ve kaç yumurta oluşmuştu sende??Benim ilaclar ve asilama 800 falan tuttu ilaclari raporla aldim aşılama 500 tuttu ama ilce oldugu icin az tuttu diye düşünüyorum normalde cok fazla ödeyenler duydum.
Adetin 2 ya da 3. günü ignelere başlıyorsun arada kontrole gidiyorsun yumurta 18mm civarindayken çatlatma ignesi oluyorsun 36. saatte aşılama oluyorsun sonrasi sabirla beklemek oluyor . Agri aci cok dazla olmuyor.
Adete kaç gün var saymadım ama inş ben olurum canım11.vatandas kim olcek acebaaaa
Ayneen bencedeAyyyy nasıl cazip geldiiii
Gelsin anacım bulantısına da asermesine de kurban oluruuuzz
Puregon ignenin adı, toplamda 5 yumurta vardı 3 tanesi 18mm idi digerleri küçüktü. Aslında biraz riskliydi ohss olabilirsin belki dedi doktor sonra konuştuk yapmaya karar verdik ve şükür rabbime bebegim geldi.Canım kullandığın iğnenin adı ne ve kaç yumurta oluşmuştu sende??
Aynen. CanimHayirlisi canim Allah ne zaman yazmissa o zaman olacak demek
Maşallah canım belki ikizdir oda güzel olur tabiki hayırlısı olsun ayy darısı başıma :))))) çok uygun yaptırmışsın 500 tl ye benim doktorm 1100 tl ye yapacak iğneler hariç iğne ile 1500 ü bulur tanıdık bir eczane var... İnş gerek kalmazPuregon ignenin adı, toplamda 5 yumurta vardı 3 tanesi 18mm idi digerleri küçüktü. Aslında biraz riskliydi ohss olabilirsin belki dedi doktor sonra konuştuk yapmaya karar verdik ve şükür rabbime bebegim geldi.
Adete kaç gün var saymadım ama inş ben olurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?