2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

valla benim şikayetim yok kimse kaçamaz zaten herkes burda olsun hadi arada bi kaçabilirisn izin benden hamilelik dönemlerimizi de birlikte geçiricez inşallah.
İnşallah canım burda farklı bi bağ var yaa diğer yerlerde bunun bulunabileceğini pek bi zannetmiyorum enazından kendi adıma düşüncem bu

no

normal kontrol için mi gidiyorsun cnm bir tedavi uygulayıp takip ediyor mu? iyi bir doktor arıyorum da
Ben kontrole gittim canım bu problem çıkmadı hormonlar da güzel dedi 3-4 ay daha deneyin gün aşırı olmazsa eşime bakacak canım. Fakat netten de arastirmistim canım bi çok insan tedavisinden memnun kalmışlar

anladım ben de kocaeli ve sakarya da iyi bir doktor arıyorum.. sakarya da 5 tane fln denedim medical parka bi gitmek istiyorum bakalım..

Canım kullandığın iğnenin adı ne ve kaç yumurta oluşmuştu sende??

Canım kullandığın iğnenin adı ne ve kaç yumurta oluşmuştu sende??
Puregon ignenin adı, toplamda 5 yumurta vardı 3 tanesi 18mm idi digerleri küçüktü. Aslında biraz riskliydi ohss olabilirsin belki dedi doktor sonra konuştuk yapmaya karar verdik ve şükür rabbime bebegim geldi.

Puregon ignenin adı, toplamda 5 yumurta vardı 3 tanesi 18mm idi digerleri küçüktü. Aslında biraz riskliydi ohss olabilirsin belki dedi doktor sonra konuştuk yapmaya karar verdik ve şükür rabbime bebegim geldi.
Maşallah canım belki ikizdir oda güzel olur tabiki hayırlısı olsun ayy darısı başıma :))))) çok uygun yaptırmışsın 500 tl ye benim doktorm 1100 tl ye yapacak iğneler hariç iğne ile 1500 ü bulur tanıdık bir eczane var... İnş gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…