2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

walla ben esim icin cok sey yaptim 6yil nerdeyse beraberiz 6aylikda evliyiz hep ben bi caba icindeydim bide acayip inatlik var bende esime soylemem caktirmam burnundan getiririm okadinin ama iste dua etsinlerki insanlik yapiorum onlara
CANİM hiç kendini uzmene gerek benim kayinvalidem daha fena biz nisanliyken memlekette benim hakkimda dedikodu yapmış ağza alınmayacak sözler o yüzden nişanlılık zamanimda hiç konuşmadım kendisiyle Simdi de öyle eşim üzülmesin diye mesafeli bi şekilde konuşuyorum anne demiyorum kayinpederimle telefonlasiyoruz konuşuyoruz onda bu sıkıntı yok fakat kayinvalidemi bayramda kandilde bile aramam o yüzden ayda yılda bir gelir bana gorumcemle aynı sehirdeyiz onun bebeği var diye hep onlarda kalıyor bana gelmez sende öyle yap canım araya mesafeyi koy derim

İnşallah canım dualı ağzına sağlık.. sende inşallah güzel haber alırsın.. hayırlısı olsun.. bu ay olursa seviniriz ama olmazsa da umutla bekliyoruz önümüzdeki ayları.. hep beraber

amin amin canım umudu kaybetmek yok zaten Allah hayırlı zamanı bekliyor..bize de sabretmek düşüyor..
senin tedavi nasıl olacak klomene mi başlayacaksın..

Allah razı olsun yüreği güzel arkadaşım dualara misafir olmak çok güzel bana istediğinin bin katı senin olsun inşallah canım
Amiiiinnn
Doktoruma yazdım oldum cuma geliyorum diye
O da "Arzu 33. Gün regl oldun süpersin hadi bu güzellikle bir dahaki aya patlatalım bombayı" demiş..
Sevo ben ümit ediyorum Bahar olmadan gelecek bebekler hepimizin kucağına

amin amin canım umudu kaybetmek yok zaten Allah hayırlı zamanı bekliyor..bize de sabretmek düşüyor..
senin tedavi nasıl olacak klomene mi başlayacaksın..
Şimdi ben bir hoca buldum ona başladım 1 ay günde 3 klomen içtim ama boşuna bildiğin.. ne yumurta takibi ne çatlatma iğnesi..
O yüzden eski doktoruma geri döndüm Çok da yerinde bir karar verdiğimi anlıyorum şu an..
Muayene sonucunda belli olacak tatlım ona göre bir yol çizeceğiz bakalım

İnşallah canım benim ya bende ümitliyim olacakk hayırlısıyla sonra gelsin uykusuz geceler bulantılar aşermeler :)

hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başlasın olmazsa da üzülmeyeceğini biliyorum sıkıntı yok yani öbür ay tekrar bekleriz
E yani üzülmem rabbim bilir zorla değil ya canım kürlerle yine yumurtalıklarımı hormonlarımı toparlarım allahın izniyle yola devam ederim sizinle gerçi ben hamile kalsamda balka topiclere kaçmam kurtuluşunuz yok yanii

Merhaba kizlar bende 10 gun once doktora gittim prolaktin hormonum yuksekmis yumurtlamam tembellmis ole dedi dostinex ve dolik asit verdi dostinexi haftada ikikez kullaniyorum buay hamile olabilirmiyim nezaman belli olur adetime 12 gun var

Koyacam zaten

valla benim şikayetim yok kimse kaçamaz zaten herkes burda olsun hadi arada bi kaçabilirisn izin benden hamilelik dönemlerimizi de birlikte geçiricez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…