- 7 Aralık 2016
- 363
- 596
- 23
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.641
CANİM hiç kendini uzmene gerek benim kayinvalidem daha fena biz nisanliyken memlekette benim hakkimda dedikodu yapmış ağza alınmayacak sözler o yüzden nişanlılık zamanimda hiç konuşmadım kendisiyle Simdi de öyle eşim üzülmesin diye mesafeli bi şekilde konuşuyorum anne demiyorum kayinpederimle telefonlasiyoruz konuşuyoruz onda bu sıkıntı yok fakat kayinvalidemi bayramda kandilde bile aramam o yüzden ayda yılda bir gelir bana gorumcemle aynı sehirdeyiz onun bebeği var diye hep onlarda kalıyor bana gelmez sende öyle yap canım araya mesafeyi koy derimwalla ben esim icin cok sey yaptim 6yil nerdeyse beraberiz 6aylikda evliyiz hep ben bi caba icindeydim bide acayip inatlik var bende esime soylemem caktirmam burnundan getiririm okadinin ama iste dua etsinlerki insanlik yapiorum onlara
Normali bi tık daha koyu canım fotoğrafta açık duruyor biraz inşallah canım adete 6 gün kaldıbence bu iyiye işaret canımcım çizgi var yine..yumurtlama geçtiğine göre geriye diğer olasılığı düşünmek kalıyor hayırlısı tabi
Inşallah bebistir ablacim yaa benimde bugün adet günüm daha bişey yok inşallah da olmamNormali bi tık daha koyu canım fotoğrafta açık duruyor biraz inşallah canım adete 6 gün kaldı
İnşallah canım. İnşallah gelmez kırmızılar bebiş gelir kuzuInşallah bebistir ablacim yaa benimde bugün adet günüm daha bişey yok inşallah da olmam
İnşallah canım dualı ağzına sağlık.. sende inşallah güzel haber alırsın.. hayırlısı olsun.. bu ay olursa seviniriz ama olmazsa da umutla bekliyoruz önümüzdeki ayları.. hep beraber
AmiiiinnnAllah razı olsun yüreği güzel arkadaşım dualara misafir olmak çok güzel bana istediğinin bin katı senin olsun inşallah canım
Amin inşallah bekliyoruz bakaalimİnşallah canım. İnşallah gelmez kırmızılar bebiş gelir kuzu
Normali bi tık daha koyu canım fotoğrafta açık duruyor biraz inşallah canım adete 6 gün kaldı
Şimdi ben bir hoca buldum ona başladım 1 ay günde 3 klomen içtim ama boşuna bildiğin.. ne yumurta takibi ne çatlatma iğnesi..amin amin canım umudu kaybetmek yok zaten Allah hayırlı zamanı bekliyor..bize de sabretmek düşüyor..
senin tedavi nasıl olacak klomene mi başlayacaksın..
İnşallah canım benim ya bende ümitliyim olacakk hayırlısıyla sonra gelsin uykusuz geceler bulantılar aşermeler :)Amiiiinnn
Doktoruma yazdım oldum cuma geliyorum diye
O da "Arzu 33. Gün regl oldun süpersin hadi bu güzellikle bir dahaki aya patlatalım bombayı" demiş..
Sevo ben ümit ediyorum Bahar olmadan gelecek bebekler hepimizin kucağına
E yani üzülmem rabbim bilir zorla değil ya canım kürlerle yine yumurtalıklarımı hormonlarımı toparlarım allahın izniyle yola devam ederim sizinle gerçi ben hamile kalsamda balka topiclere kaçmam kurtuluşunuz yok yaniihadi bakalım heyecanlı bekleyiş başlasın olmazsa da üzülmeyeceğini biliyorum sıkıntı yok yani öbür ay tekrar bekleriz
Bekleme gelmesinler kızAm
Amin inşallah bekliyoruz bakaalim
canım izmitte hangi doktora gidiyorsun? araştırdın mı doktor ?Tunaydin canım izmitteyim ben
Koyacam zatenCANİM hiç kendini uzmene gerek benim kayinvalidem daha fena biz nisanliyken memlekette benim hakkimda dedikodu yapmış ağza alınmayacak sözler o yüzden nişanlılık zamanimda hiç konuşmadım kendisiyle Simdi de öyle eşim üzülmesin diye mesafeli bi şekilde konuşuyorum anne demiyorum kayinpederimle telefonlasiyoruz konuşuyoruz onda bu sıkıntı yok fakat kayinvalidemi bayramda kandilde bile aramam o yüzden ayda yılda bir gelir bana gorumcemle aynı sehirdeyiz onun bebeği var diye hep onlarda kalıyor bana gelmez sende öyle yap canım araya mesafeyi koy derim
E yani üzülmem rabbim bilir zorla değil ya canım kürlerle yine yumurtalıklarımı hormonlarımı toparlarım allahın izniyle yola devam ederim sizinle gerçi ben hamile kalsamda balka topiclere kaçmam kurtuluşunuz yok yanii
Hee bebiş beklede kırmızıları bekleme uzak olsunlarBebis bekliyorum ablacim
Özel cihan hastanesi var canım benim evime yakın mehmet muezzinoglu doktorumun adı ve çok iyi bi doktor istediğim zaman arayabiliyorumcanım izmitte hangi doktora gidiyorsun? araştırdın mı doktor ?
Aynen öyle :))Hee bebiş beklede kırmızıları bekleme uzak olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?