- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.681
İnşallah canim hayırlısı neyse o olsun. Rabbim seni de bebeğine kavuştursun inşallah. Yer fiyatı etkiliyor canim ama olsun yeter ki gelsin miniklerMaşallah canım belki ikizdir oda güzel olur tabiki hayırlısı olsun ayy darısı başıma :))))) çok uygun yaptırmışsın 500 tl ye benim doktorm 1100 tl ye yapacak iğneler hariç iğne ile 1500 ü bulur tanıdık bir eczane var... İnş gerek kalmaz
bilmiyorum ya ben de amaan kafam çok karışıkHimm medical parka hiç gitmedim canım o yüzden bişey diyemiyorum yinede bir git istersen
Bilmiyorum canım çünkü bu ay hesap yapmadım sadece iğneden sonraki 8 gün bugün :)Ayy insallah canim ne zmn adet olcan bilmiyo musn?
Neden girmiyorsunHerkese merhaba rabbim hepimize sağlık huzur dolu bir gün nasip etsin eskisi kadar girmiyorum ama okumaya çalışıyorum hepsini
Bilemeyoooommm en yakın adet tarihi kiminki11.vatandas kim olcek acebaaaa
Hayır olsun inşallahhh canımyerimden kıpırdayamadım bütün gün resmen.. oyyhh..
Görümcemi kardeşim gibi severim uzun zamandır depresyondaydı 1 saat önce aradı zuzu nolur buluşalım yemek yeriz birşeyler içeriz dedi ona kıyamadım çıktım ama kıvrana kıvrana gidiyorum canı sağolsun yeterki..
Bu arada uyumuşum rüyamda hepinizi gördüm beraber gebe kursundaydık kahkahalarla inletiyorduk koca salonu
İnşallah fıstığım..Hayır olsun inşallahhh canım
Biz daha kalabalığız tatlım hiç bir yere kovulamayızYeni Bat'ımı da şuraya yazayım unutmadan 17 mayıs
hayırlısı ile hepimizin güzel haberleri gelir inşallah. Bu arada bu topicten kovulmuş olabilirim.
git canım bi dene istersenbilmiyorum ya ben de amaan kafam çok karışık
benimmm inşallah olmam tabii 11 e kendi adımı yazdırırımBilemeyoooommm en yakın adet tarihi kiminki
Niye kafan karışık cnmBende iyiyim çok şükür canım ama kafam karışık ya
Bu ovu testleri yüzünden canımNiye kafan karışık cnm
İnşallah canımbana daha altı gün varbenimmm inşallah olmam tabii 11 e kendi adımı yazdırırım
zaman hemen geciyor abla sırasıyla inşallah güzel haberleri veririzİnşallah canımbana daha altı gün var
Karışmasın kafan güzel düşün cnm inşallah bebeis haberi alicazBu ovu testleri yüzünden canım
Benim 3 gün var inşallah gelmez kırmızılar :)benimmm inşallah olmam tabii 11 e kendi adımı yazdırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?