- 7 Aralık 2016
- 363
- 596
- 23
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.701
inşallah gelmez canım yaa benimde bugun adet günüm daha bişey yok inşallah da olmaz :))Benim 3 gün var inşallah gelmez kırmızılar :)
İnşallah cnm yainşallah gelmez canım yaa benimde bugun adet günüm daha bişey yok inşallah da olmaz :))
Ay nasil ruyaymis o muhtesemyerimden kıpırdayamadım bütün gün resmen.. oyyhh..
Görümcemi kardeşim gibi severim uzun zamandır depresyondaydı 1 saat önce aradı zuzu nolur buluşalım yemek yeriz birşeyler içeriz dedi ona kıyamadım çıktım ama kıvrana kıvrana gidiyorum canı sağolsun yeterki..
Bu arada uyumuşum rüyamda hepinizi gördüm beraber gebe kursundaydık kahkahalarla inletiyorduk koca salonu
Niye kovalim kiz ask olsunYeni Bat'ımı da şuraya yazayım unutmadan 17 mayıs
hayırlısı ile hepimizin güzel haberleri gelir inşallah. Bu arada bu topicten kovulmuş olabilirim.
Bilmiyorum canım çünkü bu ay hesap yapmadım sadece iğneden sonraki 8 gün bugün :)
İnşallah kuzu evet bu ay başlarda saymadım diye erken geçtizaman hemen geciyor abla sırasıyla inşallah güzel haberleri veririz
İnşallah canım bu ay hepimize hayırlı gelir inşallahKarismasin
Karışmasın kafan güzel düşün cnm inşallah bebeis haberi alicaz
İnşallah cnm.yaaa ben dayanamadım test yaptım.negatif çıktı İnşallah kesin sonuç değildir sence kesin midirİnşallah canım bu ay hepimize hayırlı gelir inşallah
Bu akşam mı yaptın senin adet günün daha gelmedi ne kadar kaldı canım kesin değildir herkesin erken çıkmayabiliyorİnşallah cnm.yaaa ben dayanamadım test yaptım.negatif çıktı İnşallah kesin sonuç değildir sence kesin midir(
Evet Cnm.biraz önce yaptım yaaa duramadım 3 gün var inşallah kesin değildirBu akşam mı yaptın senin adet günün daha gelmedi ne kadar kaldı canım kesin değildir herkesin erken çıkmayabiliyor
Canım dikkat et peogeston içmeyi ihmal etme cok fazla seyahat ve yuruyus yapma koru kendini surekli.. benim kahve lekeyle baslamisti ama kanaması olupta bisey olmayan cok kişi var... dikkatli ol doktorunun kontrolünde ol cnmKızlar düşük yaparken neler olur ya yaşayan var mı bugün çok yürüdüm kahverengi 2damla akıntım olmuş korktum
Değildir canım kana bile zar zor geçiyor idrara hemen çıkacak kadar yansıyacağını zannetmemEvet Cnm.biraz önce yaptım yaaa duramadım 3 gün var inşallah kesin değildir
Benim de 22 sinde ovulasyon testi yaptım ben de negatifti... zaten hic belirtim yok nasip..Evet Cnm.biraz önce yaptım yaaa duramadım 3 gün var inşallah kesin değildir
Söz verdim canım bakmayacağımA başka işlere konsantre olmaya çalışıyorum şimdilik başardımIyi durabilmissin :)
Dimi cnm ya hesapladım olsa iki haftalık anca yani çıkmaması normal dimi bakalım adet plana kadar ümit var cnm hayırlısıDeğildir canım kana bile zar zor geçiyor idrara hemen çıkacak kadar yansıyacağını zannetmem
Tabiki canım gün geçmeden çıkan negatif sonuçlara kafayı takmıyoruz bazılarının testte çıkmıyormuş bir hafta on gün falan geçene kadar üzülme yaniDimi cnm ya hesapladım olsa iki haftalık anca yani çıkmaması normal dimi bakalım adet plana kadar ümit var cnm hayırlısı
Benim 26 sı kuzuEn yakın batlar kimler
Oh hadi inşallah ablacım nasılsın pekiBenim 26 sı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?