- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.721
Bugün kasık ağrım çok fazla yok canım ara ara oluyor iyiyim çok şükür bakalım 23 de lekelenme başlamazsa belki biraz umutlanabilirim canım sen nasılsın canımOh hadi inşallah ablacım nasılsın peki
Bende umut yok canım biliyorsun. Ama sen olmazsın inşallahEvet ovu testi yaptım canım iğnemi 9.da oldum canım bugüne olmaması lazım üç gün önce yapmıştı yumurta çatladı mı diye hiç bişey yoktu bi kaç dakika bekledi gölge gibi bişey ancak çıktı bugün yaptım görünüyır bayağı bi anlamadım ki iğnenin etkisinden olabiliyor ama üç gün öncre niye çıkmadı o zaman bilemedim ya senin benden iki hçgün önce miydi canım inşallah olmayıZ
Tamam canım sağol :*Tabiki canım gün geçmeden çıkan negatif sonuçlara kafayı takmıyoruz bazılarının testte çıkmıyormuş bir hafta on gün falan geçene kadar üzülme yani
Hiç belli olmaz ya allahtan ümit kesilmez canım ya şimdi bu testler gebelik testi olarakta kullanılıyormuş ya hani normal gebelik testinde çıkmasa bile bu testlerde çıkıyor mu yaniBende umut yok canım biliyorsun. Ama sen olmazsın inşallah
var inşallah canım benimTamam canım sağol :*
Hayırlısıyla inşallah cnm benim muck muck:)var inşallah canım benim
Canım bende duydum onu, yani adet gününe yakın gebelik varsa eğer hep çift çizgi çıkıyormuş. İnşallah seninde öyle olur canım. Tekrar yumurtlama olacak değil yaa. Şurda ne kaldı bat aHiç belli olmaz ya allahtan ümit kesilmez canım ya şimdi bu testler gebelik testi olarakta kullanılıyormuş ya hani normal gebelik testinde çıkmasa bile bu testlerde çıkıyor mu yani
Tamam canım sağol :*
Bende iyiyim ablacım çok şükür aynıBugün kasık ağrım çok fazla yok canım ara ara oluyor iyiyim çok şükür bakalım 23 de lekelenme başlamazsa belki biraz umutlanabilirim canım sen nasılsın canım
İnşallah ondandır canım ya bi sıkıntı olmasında yarında yapsam mı ki yada sonraki gün yapayımCanım bende duydum onu, yani adet gününe yakın gebelik varsa eğer hep çift çizgi çıkıyormuş. İnşallah seninde öyle olur canım. Tekrar yumurtlama olacak değil yaa. Şurda ne kaldı bat a
Allah iyilik versin canımBende iyiyim ablacım çok şükür aynı
Yok cnm soylediklerim dışında birşey:)Belirti var mi sende kizbugun bende alt bolgede sizi var bide beyaz seffaf katisik akintim cok artti
Yok cnm soylediklerim dışında birşey:)
Yap bakalım canım, Ayy hadi inşalllah. Çok heyecanlandımİnşallah ondandır canım ya bi sıkıntı olmasında yarında yapsam mı ki yada sonraki gün yapayım
Yap bakalım canım, Ayy hadi inşalllah. Çok heyecanlandımİnşallah ondandır canım ya bi sıkıntı olmasında yarında yapsam mı ki yada sonraki gün yapayım
Sabah yine yaparım sonra bırakırım artık canım lekelenme olmazsam 23 de bi daha yaparım bakalım o zaman ne olacakYap bakalım canım, Ayy hadi inşalllah. Çok heyecanlandım
Sabah yine yaparım sonra bırakırım artık canım lekelenme olmazsam 23 de bi daha yaparım bakalım o zaman ne olacak
Meraktan yarilcambn adet olcam da seni bekliyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?