- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.761
Kesinlikle cnm bende takımlarım günlere ayy amin cnm inşallah yaaaaAy ay ay doğum günün kutlu oksun canım inşallah en güzel hediyen seninledir nice mutlu hayırlı sağlıklı yaşların olsun inşallah yok ben üzülmem çok fazla kız zaten bu ay doktorun dediğine göre bile davranmadım çok ya salladım yani ne o robot gibi bugün yap diğer gün yap bugün yapma böylede sıkılıyor insan yani
Pwmvw beyaz karışımı bisey cnm uaGörünüyır canımda pembe mi fotoda renk çok bi belli değil
Aşkım dün yaptın daha yapma ama tamam mı inşallah vardır ama bekleyelim ki daha koyu koyu görelim inşallah bende ovu yapmam dahaResimde bellin değil ama cnm eline aldiğimda belli
Tamam vardır inşallah canım rabbim bu ay bizi boş çevirmeyecek inşallah ama dediğim gibi bekleyelim kuzu en sağlıklısı bu bence adetten sonra koyu koyu görecez inşallahPwmvw beyaz karışımı bisey cnm ua
Tamam cnm bekleyelim inşallah tamam yaomicaz:))Tamam vardır inşallah canım rabbim bu ay bizi boş çevirmeyecek inşallah ama dediğim gibi bekleyelim kuzu en sağlıklısı bu bence adetten sonra koyu koyu görecez inşallah
Bak bu cnmTamam cnm bekleyelim inşallah tamam yaomicaz:))
Nice saglikli yillara cnimmm benim iyiki Rabbim yaratmis seniiCanım biz olumlu düşünelim olmazsa da üzülmeyelim inşallah hayirl8 haberler alıcaz ben inanıyorum bugün benim.doğum günüm :)))tamam atım ama resimde belli değil çok cnm
Hcg mi bu adetine kc gun var canim benimBak bu cnm
Hayırlısı olsun canım benim, inşallah güzel bi haber verirsin bizlere bu aySabah yine yaparım sonra bırakırım artık canım lekelenme olmazsam 23 de bi daha yaparım bakalım o zaman ne olacak
Sagol cnm benim amin insallajNice saglikli yillara cnimmm benim iyiki Rabbim yaratmis senii
Evet Cnm 3 gün var gordun mu cizgiyiHcg mi bu adetine kc gun var canim benim
Canım doğum günün kutlu olsun inş güzel bi hediye verir Rabbim sana :) umudunu kırmak istemem ama genelde böyle sabaha kalmış testlerde 2. Çizginin yeri çıkıyo benimde böyle olup adet olduğum oldu ama inş bebiş vardır sendeBak bu cnm
Canım çizgi gayet net bende 3 gün varken yapmıştım bundan daha inçe bir çizgiydi kan verdim 17 çıkmıştı sende kan vermeye git bence hakkında hayırlısıEvet Cnm 3 gün var gordun mu cizgiyi
6 gün çok erken canım insan vücudunda lh hormonundaki zaman olduğundan ovu testinde ikinci çizgi çıkar önemli olan T çizgisinin c deen daha koyu olması ..senin testin negatif su an hamilelik için ise çok erken bence :)Kızlar buda bugün ki ovu ama gece bol bol su ve çay içtim uyumadan bide resimde çok belli değil ha bide adete bugün altı varmış yanlış söylemişim Kuzular
Şimdi ben bir hoca buldum ona başladım 1 ay günde 3 klomen içtim ama boşuna bildiğin.. ne yumurta takibi ne çatlatma iğnesi..
O yüzden eski doktoruma geri döndüm Çok da yerinde bir karar verdiğimi anlıyorum şu an..
Muayene sonucunda belli olacak tatlım ona göre bir yol çizeceğiz bakalım
yok canım olmadım inşallah olmam
Bekleyp mi cikti cnm yoksa beklemedenmi bakim bitane daha yaosana cnmEvet Cnm 3 gün var gordun mu cizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?