2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bekliyelm napalim ya.Benm bu ayda çok hissedemiyorm ya bilemiyorm.Bu arada senin eşin arapmi canm arabistan da yasiyorm demstn birde deil mi

Esim iskenderunlu arap degil ama ailesi hep arapca konusuyo. Babaannesi halasi cok az turkce bilir. Suan arabistandayim 4ay sonra turkiyeye donus yapcam. Sevmedim burayi ☺

Hmmm anladm canm.Yani eşinle mi dönüş yapicaksn neden oradasinz peki canm.Ay merakimi da mazur gor canm ya pardon :)

Onemli degil canim ☺ esimin ailesi 25yildir arabistanda esim ise 6yildir arabistanda. Biz gecen yaz evlendik ve subatta arabistana geldim umre vizesiyle. Deneme amacli. Ama burdaki hayati yapamadm bide bura cok pahali. Birikim olmuyo. Bu yuzde. Ben turkiyeye annemlerin yanina doncem o sirada ev alcaz esimde 1 1bucuk yil sonra doncek. Tabi ben atanabilirsem erken doner. Nasip daha cok var

Hmmm anladm canm benm.inşallah hayrlisi olur ya..Meslegin ne canm atanmayi bekliyosun ya

Ya arkadaşlar bu gün bir kişi bana abla senin çocuğun varmı dedi bende bir oğlum var dedim ikincisini dusunmuyormusun dedi bende düşünüyorum Ama olmadı dedim . Bana yanlış anlama ama göbeğin çok aşağıda Burda bir kadın var adetin birinci günü karnını yukarıya doğru sabunla ovuyor sonrada beline yakı yapıştırıp göbeği yukarıya doğru kaldırıp belini bagliyormus. Hatta demiski saçların gözünün önüne gelse gorebilirmi sin buda öyle yumurtaligi göbek kapatıyor demiş ve bu masajı yaptıkları hepsi hamile kalmış ama sebebsiz infertilite olanlar yanlış anlaşılmasın o kişi yaptırmış ondan haber bekliyorum haber gelirse sizinle paylaşırım

Kızlar buda bugün ki ovu ama gece bol bol su ve çay içtim uyumadan bide resimde çok belli değil ha bide adete bugün altı varmış yanlış söylemişim Kuzular

Eklentiler

• IMG_20170420_071924.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 44
Canım.günaydın test de cizgiolusmus yaaa anlamadım gitti ama dün geceden beri bekliyor işte
At bakayım kuzu ide sana dedim ama öncesinde yapma canım bak bende geçen ay öncesinde yaptım durdum hüsran şimdi yapmıyorum gebelik ama benimde ovuda çizgi çıkıyor bende bunu anlamadım çok bihamileliğe yormak istemiyorum ümitlenmemek için

Günaydın çiçekleer
Canım biz olumlu düşünelim olmazsa da üzülmeyelim inşallah hayirl8 haberler alıcaz ben inanıyorum bugün benim.doğum günüm :)))tamam atım ama resimde belli değil çok cnm

Eklentiler

• 20170420_072418-1.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 38
Canım biz olumlu düşünelim olmazsa da üzülmeyelim inşallah hayirl8 haberler alıcaz ben inanıyorum bugün benim.doğum günüm :)))tamam atım ama resimde belli değil çok cnm
Ay ay ay doğum günün kutlu oksun canım inşallah en güzel hediyen seninledir nice mutlu hayırlı sağlıklı yaşların olsun inşallah yok ben üzülmem çok fazla kız zaten bu ay doktorun dediğine göre bile davranmadım çok ya salladım yani ne o robot gibi bugün yap diğer gün yap bugün yapma böylede sıkılıyor insan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…