- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.741
Nasi gidiyo bekleyislerrr
Ben adetimi bekliyorum cnm. Ama ben disinda herkesi merak ediyorm
Bekliyelm napalim ya.Benm bu ayda çok hissedemiyorm ya bilemiyorm.Bu arada senin eşin arapmi canm arabistan da yasiyorm demstn birde deil mi
Esim iskenderunlu arap degil ama ailesi hep arapca konusuyo. Babaannesi halasi cok az turkce bilir. Suan arabistandayim 4ay sonra turkiyeye donus yapcam. Sevmedim burayi ☺
Hmmm anladm canm.Yani eşinle mi dönüş yapicaksn neden oradasinz peki canm.Ay merakimi da mazur gor canm ya pardon :)
Onemli degil canim ☺ esimin ailesi 25yildir arabistanda esim ise 6yildir arabistanda. Biz gecen yaz evlendik ve subatta arabistana geldim umre vizesiyle. Deneme amacli. Ama burdaki hayati yapamadm bide bura cok pahali. Birikim olmuyo. Bu yuzde. Ben turkiyeye annemlerin yanina doncem o sirada ev alcaz esimde 1 1bucuk yil sonra doncek. Tabi ben atanabilirsem erken doner. Nasip daha cok var
Hmmm anladm canm benm.inşallah hayrlisi olur ya..Meslegin ne canm atanmayi bekliyosun ya
Süper rüyaydı bebişiimm.. başkasının mutluluğuna mutlu olmak en güzeli.. Allah bizlere de yaşatsın inşallah..Ay nasil ruyaymis o muhtesemkiz bugun dukkana bi kadin geldi 10yildir hic coxugu olmamis ve sukurki hamileee ne kadar mutlu oldum anlatamam
yok canım olmadım inşallah olmamrukiye67 canm adet oldn mu
İnşallah canım tabik sağlık olsun napalımAblcm bu pvu testleri gayet hos inşallah vardr ama yoksa da cann sagolsn
Niye öyle düşünüyorsun cnm ya olumlu dusunMeraktan yarilcambn adet olcam da seni bekliyorum yani
Canım.günaydın test de cizgiolusmus yaaa anlamadım gitti ama dün geceden beri bekliyor işteGünaydın çiçekleer
At bakayım kuzu ide sana dedim ama öncesinde yapma canım bak bende geçen ay öncesinde yaptım durdum hüsran şimdi yapmıyorum gebelik ama benimde ovuda çizgi çıkıyor bende bunu anlamadım çok bihamileliğe yormak istemiyorum ümitlenmemek içinCanım.günaydın test de cizgiolusmus yaaa anlamadım gitti ama dün geceden beri bekliyor işte
Günaydın çiçekleer
Canım biz olumlu düşünelim olmazsa da üzülmeyelim inşallah hayirl8 haberler alıcaz ben inanıyorum bugün benim.doğum günüm :)))tamam atım ama resimde belli değil çok cnmAt bakayım kuzu ide sana dedim ama öncesinde yapma canım bak bende geçen ay öncesinde yaptım durdum hüsran şimdi yapmıyorum gebelik ama benimde ovuda çizgi çıkıyor bende bunu anlamadım çok bihamileliğe yormak istemiyorum ümitlenmemek için
At bakayım kuzu ide sana dedim ama öncesinde yapma canım bak bende geçen ay öncesinde yaptım durdum hüsran şimdi yapmıyorum gebelik ama benimde ovuda çizgi çıkıyor bende bunu anlamadım çok bihamileliğe yormak istemiyorum ümitlenmemek için
Ay ay ay doğum günün kutlu oksun canım inşallah en güzel hediyen seninledir nice mutlu hayırlı sağlıklı yaşların olsun inşallah yok ben üzülmem çok fazla kız zaten bu ay doktorun dediğine göre bile davranmadım çok ya salladım yani ne o robot gibi bugün yap diğer gün yap bugün yapma böylede sıkılıyor insan yaniCanım biz olumlu düşünelim olmazsa da üzülmeyelim inşallah hayirl8 haberler alıcaz ben inanıyorum bugün benim.doğum günüm :)))tamam atım ama resimde belli değil çok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?