2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

kızlar birşey soracağım az önce dayanamayıp ovuşasyon testi yaptım adete 2 gün var. Yapma nedenim yumurtlamaya bakmak değil olası gebelik var mı diye ...normal test yapmaya cesaretim yok :) neyse ovu silik çıktı...bu olabilir birşey mi hormonlardan vs ..

Fotoyu atsana canım hamilelik varsa kopkoyu çıkıyor T çizgisi

ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM. RABBİM SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH

yok canım koyu değil silik benimki o zaman önemli birşey değil... foto yüklemeyi beceremiyorum :) silik zaten yani
canım silik genelde adetten önce çıkıyo bence umutlanma istersen yinede fotoyu at ama eger gebelik varsa adete 2-3 gün kala kopkoyu çıkıyo yani yumurtlama zamanı gibi

canım silik genelde adetten önce çıkıyo bence umutlanma istersen yinede fotoyu at ama eger gebelik varsa adete 2-3 gün kala kopkoyu çıkıyo yani yumurtlama zamanı gibi
anladım canım yok umutlanma değil zaten haftasonu yolaçıkacağım var mı acaba düşüncesiyle yoksa ona göre rahat olurum diyeydi :) yoksa hiçbir belirtim yok yani

Tabiki vucudunu tanimak guzel bisey
Öyle yapmaya çalışıyorum canım bende o yğzden bebeğe yormak istiyorum kötüyü çağırmayayım diye ama işte bazen aklımdan çıkmıor ya
Hic biseye yorma abla sonra uzuluyoruZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…