- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.801
Fotoyu atsana canım hamilelik varsa kopkoyu çıkıyor T çizgisikızlar birşey soracağım az önce dayanamayıp ovuşasyon testi yaptım adete 2 gün var. Yapma nedenim yumurtlamaya bakmak değil olası gebelik var mı diye ...normal test yapmaya cesaretim yok :) neyse ovu silik çıktı...bu olabilir birşey mi hormonlardan vs ..
yok canım koyu değil silik benimki o zaman önemli birşey değil... foto yüklemeyi beceremiyorum :) silik zaten yaniFotoyu atsana canım hamilelik varsa kopkoyu çıkıyor T çizgisi
Bak bu cnm
Canım çizgi gayet net bende 3 gün varken yapmıştım bundan daha inçe bir çizgiydi kan verdim 17 çıkmıştı sende kan vermeye git bence hakkında hayırlısı
Merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Eski forumlarda pek hareketlilik yok. Ama burda paylaşımlar güzelben de bu ay Allahın izniyle hamile olmak istiyorum. Benim prolaktinim yüksek çıktı doktor dostinex verdi kullandım düşmüş. Şimdi de klomen verdi onu içiyorum.
Gittim abla çok şükür gördük keseyi :)CANIM SEN DR GİTTİNMİ KESEYİ GÖRDÜNÜZ MÜ
AYYY MESAJINI GÖRMEDEN SANA SORDUM BENDE AZ ÖNCEBen iyiyim abla dün doktora gittik keseyi gördük çok şükür sen nasılsın
canım silik genelde adetten önce çıkıyo bence umutlanma istersen yinede fotoyu at ama eger gebelik varsa adete 2-3 gün kala kopkoyu çıkıyo yani yumurtlama zamanı gibiyok canım koyu değil silik benimki o zaman önemli birşey değil... foto yüklemeyi beceremiyorum :) silik zaten yani
Aminnn Allah razı olsun:) darısı isteyen herkesin başınaAYYY MESAJINI GÖRMEDEN SANA SORDUM BENDE AZ ÖNCE
ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞIM RABBİM SAĞLIKLA TAMAMINA ERDİRSİN
Niye öyle düşünüyorsun cnm ya olumlu dusun
anladım canım yok umutlanma değil zaten haftasonu yolaçıkacağım var mı acaba düşüncesiyle yoksa ona göre rahat olurum diyeydi :) yoksa hiçbir belirtim yok yanicanım silik genelde adetten önce çıkıyo bence umutlanma istersen yinede fotoyu at ama eger gebelik varsa adete 2-3 gün kala kopkoyu çıkıyo yani yumurtlama zamanı gibi
Tabiki vucudunu tanimak guzel biseyinşallah canım pek umudum yok nasip tabii.. ovulasyon testi yapmıştım dün merakıma yenilip :) tertemiz hiçbişeycikler yoktu... zaten akıntı vs de yok.. kısmet adet öncesi vücudumu dinlemek istemiyorum ama galiba ben de artık alışkanlık oldu...
Hic biseye yorma abla sonra uzuluyoruZÖyle yapmaya çalışıyorum canım bende o yğzden bebeğe yormak istiyorum kötüyü çağırmayayım diye ama işte bazen aklımdan çıkmıor ya
ARAMIZA HOŞGELDİN CANIM. RABBİM SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH
gordugum duydugum hissettigim herkes hamile yaa onlar adina cok seviniyorum tabiki ama bu bir sinavsa eger ben artik sinavi gecmek istiyorum yaaa
Aynen canım herşeyin hayırlısıİnşallah bebiştendir canım olumlu düşünelim her zaman :)
Ne oldu test mi yaptın kuzuyok canım koyu değil silik benimki o zaman önemli birşey değil... foto yüklemeyi beceremiyorum :) silik zaten yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?