- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.781
Cnm klomen icerken bal tarcin cirekotuda icki yumurtaliklarin buyusun cnmMerhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Eski forumlarda pek hareketlilik yok. Ama burda paylaşımlar güzelben de bu ay Allahın izniyle hamile olmak istiyorum. Benim prolaktinim yüksek çıktı doktor dostinex verdi kullandım düşmüş. Şimdi de klomen verdi onu içiyorum.
Evet yapmayalım canımTamam cnm bekleyelim inşallah tamam yaomicaz:))
Ben hamilelik için yapmadım canım normalde benim çizgi çıkmıyor iğnenin sekizinci günümüydü neydi yapmıştım bayağı bi kaldıktan sonra çıktı gölge gibi eşim göremedi bile yani :) bende pko var klomen yüzünden lh mı yükseldi düşüncesiyle yapıyorum ben klomem kistleri arttırdı çünkü o kadar ki yumurtalıklarımı büyütmüştü soğan kürü yapıyorum ama pkodan çok çektiğim için yine ilaçsız adet olamam diyede korkuyorum işte ya6 gün çok erken canım insan vücudunda lh hormonundaki zaman olduğundan ovu testinde ikinci çizgi çıkar önemli olan T çizgisinin c deen daha koyu olması ..senin testin negatif su an hamilelik için ise çok erken bence :)
Ay aşkım yaptımda testi ben gebelikten ziyade lh mı yükseldi pkodan kaynaklı diye panik oluyorum biraz ya daha çok onda yapıyorum çünkü adete yakın benim çıkmıyor böyle kötüye yormak istemiyorum ama adetlerimin düzeni bozulur yine ilaçlara mahkum olurum diye çok korkuyorumHayırlısı olsun canım benim, inşallah güzel bi haber verirsin bizlere bu ay
Sen bunuda kullan insallah yumurtaligin buyur cnmHımm tamam teşekkür ederim canım denerim. Doktor tarihler verdi. Ona göre gidicem tekrar 1 Mayıs da gel dedi ama muhtemelen 2 ye sarkar resmi tatil olacağından.
Abla ifini ferah tutAy aşkım yaptımda testi ben gebelikten ziyade lh mı yükseldi pkodan kaynaklı diye panik oluyorum biraz ya daha çok onda yapıyorum çünkü adete yakın benim çıkmıyor böyle kötüye yormak istemiyorum ama adetlerimin düzeni bozulur yine ilaçlara mahkum olurum diye çok korkuyorum
hmm anladım canım Rabb'im hakkında hayırlısını versinBen hamilelik için yapmadım canım normalde benim çizgi çıkmıyor iğnenin sekizinci günümüydü neydi yapmıştım bayağı bi kaldıktan sonra çıktı gölge gibi eşim göremedi bile yani :) bende pko var klomen yüzünden lh mı yükseldi düşüncesiyle yapıyorum ben klomem kistleri arttırdı çünkü o kadar ki yumurtalıklarımı büyütmüştü soğan kürü yapıyorum ama pkodan çok çektiğim için yine ilaçsız adet olamam diyede korkuyorum işte ya
Güzel düşünelim güzel olsun inşalllah. Aklına getirme, içini ferah tut. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinAy aşkım yaptımda testi ben gebelikten ziyade lh mı yükseldi pkodan kaynaklı diye panik oluyorum biraz ya daha çok onda yapıyorum çünkü adete yakın benim çıkmıyor böyle kötüye yormak istemiyorum ama adetlerimin düzeni bozulur yine ilaçlara mahkum olurum diye çok korkuyorum
Insallah adet olmazsinda gitnezsin doktora canimben de test yapmamaya çalışıyorum zaten adet olacağım hissediyorum haftasonu bekliyorum kendilerini :) umutlar mayıs ayına artık :) adetimin 3.güne gelecek şekilde doktordan randevumumu da aldım :)
inşallah canım pek umudum yok nasip tabii.. ovulasyon testi yapmıştım dün merakıma yenilip :) tertemiz hiçbişeycikler yoktu... zaten akıntı vs de yok.. kısmet adet öncesi vücudumu dinlemek istemiyorum ama galiba ben de artık alışkanlık oldu...Insallah adet olmazsinda gitnezsin doktora canim
Öyle yapmaya çalışıyorum canım bende o yğzden bebeğe yormak istiyorum kötüyü çağırmayayım diye ama işte bazen aklımdan çıkmıor yaAbla ifini ferah tut
Amin canım amin cümlemiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallahGüzel düşünelim güzel olsun inşalllah. Aklına getirme, içini ferah tut. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Amin canım ben iyi düşünmek için bebek falan diyorum da işte acabalarada yenik düşüyorum bazen on seneyi aşkın bi süre ilaç kullanmadan adet olamıyordum çok kötü bişey bide kilo aldırıyor dkh ları o günlere geri dönme düşüncesi bile içimi ürpertiyor ya kötü düşünmemek için bebiştendir diyoruz ne yapalım ki inşallah ondandırH
hmm anladım canım Rabb'im hakkında hayırlısını versin
Sen bunuda kullan insallah yumurtaligin buyur cnm
İnşallah bebiştendir canım olumlu düşünelim her zaman :)Amin canım ben iyi düşünmek için bebek falan diyorum da işte acabalarada yenik düşüyorum bazen on seneyi aşkın bi süre ilaç kullanmadan adet olamıyordum çok kötü bişey bide kilo aldırıyor dkh ları o günlere geri dönme düşüncesi bile içimi ürpertiyor ya kötü düşünmemek için bebiştendir diyoruz ne yapalım ki inşallah ondandır
Ben iyiyim abla dün doktora gittik keseyi gördük çok şükür sen nasılsınMerhaba hanımlar nasılsınız görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?