2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hg
Cnm klomen icerken bal tarcin cirekotuda icki yumurtaliklarin buyusun cnm

Hımm tamam teşekkür ederim canım denerim. Doktor tarihler verdi. Ona göre gidicem tekrar 1 Mayıs da gel dedi ama muhtemelen 2 ye sarkar resmi tatil olacağından.

Ben hamilelik için yapmadım canım normalde benim çizgi çıkmıyor iğnenin sekizinci günümüydü neydi yapmıştım bayağı bi kaldıktan sonra çıktı gölge gibi eşim göremedi bile yani :) bende pko var klomen yüzünden lh mı yükseldi düşüncesiyle yapıyorum ben klomem kistleri arttırdı çünkü o kadar ki yumurtalıklarımı büyütmüştü soğan kürü yapıyorum ama pkodan çok çektiğim için yine ilaçsız adet olamam diyede korkuyorum işte ya

Hayırlısı olsun canım benim, inşallah güzel bi haber verirsin bizlere bu ay
Ay aşkım yaptımda testi ben gebelikten ziyade lh mı yükseldi pkodan kaynaklı diye panik oluyorum biraz ya daha çok onda yapıyorum çünkü adete yakın benim çıkmıyor böyle kötüye yormak istemiyorum ama adetlerimin düzeni bozulur yine ilaçlara mahkum olurum diye çok korkuyorum

Abla ifini ferah tut

H
hmm anladım canım Rabb'im hakkında hayırlısını versin

ben de test yapmamaya çalışıyorum zaten adet olacağım hissediyorum haftasonu bekliyorum kendilerini :) umutlar mayıs ayına artık :) adetimin 3.güne gelecek şekilde doktordan randevumumu da aldım :)

Güzel düşünelim güzel olsun inşalllah. Aklına getirme, içini ferah tut. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin

Insallah adet olmazsinda gitnezsin doktora canim
inşallah canım pek umudum yok nasip tabii.. ovulasyon testi yapmıştım dün merakıma yenilip :) tertemiz hiçbişeycikler yoktu... zaten akıntı vs de yok.. kısmet adet öncesi vücudumu dinlemek istemiyorum ama galiba ben de artık alışkanlık oldu...

H

hmm anladım canım Rabb'im hakkında hayırlısını versin
Amin canım ben iyi düşünmek için bebek falan diyorum da işte acabalarada yenik düşüyorum bazen on seneyi aşkın bi süre ilaç kullanmadan adet olamıyordum çok kötü bişey bide kilo aldırıyor dkh ları o günlere geri dönme düşüncesi bile içimi ürpertiyor ya kötü düşünmemek için bebiştendir diyoruz ne yapalım ki inşallah ondandır

İnşallah bebiştendir canım olumlu düşünelim her zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…