- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.821
Kız pko ile uğraşmayayım bi yumurtalıklarım toparlansında üzülmem bebek gelir bi şu yumurtalıkları temizleyeyim yeterkiTabiki vucudunu tanimak guzel bisey
Hic biseye yorma abla sonra uzuluyoruZ
cnm ben gec adet oldugum icin klomene baslamadim cunku 2 mayista tatile gidicem bosuna yarida kalmasin istedimCanım hoşgeldin ne durumdasın doktor bana da şimdi klomen verdi kullanıyorum.
gordugum duydugum hissettigim herkes hamile yaa onlar adina cok seviniyorum tabiki ama bu bir sinavsa eger ben artik sinavi gecmek istiyorum yaaa
gordugum duydugum hissettigim herkes hamile yaa onlar adina cok seviniyorum tabiki ama bu bir sinavsa eger ben artik sinavi gecmek istiyorum yaaa
Sağol canım benim.. gerginim ama biraz nedendir bilinmez?hadi hayırlısı canım güzel haberler verirsin inş doktor sonrası
yok canım koyu değil silik benimki o zaman önemli birşey değil... foto yüklemeyi beceremiyorum :) silik zaten yani
bende seni soruyordum korkma huzursuz olma onlar alışkın ben çokkk oldumKızlar selam
Bi el atın bana.. ilk kez regl halinde muayene olacağım çok huzursuzum..
Kuzu öyledir eminim ama söylemesi ayıp tüylendim abdest alamadığım ve çok kısa olduğu için temizlenemedim bide bugün kanamam yoğunlaştı Çekindim bildiğin..bende seni soruyordum korkma huzursuz olma onlar alışkın ben çokkk oldum
cnm ben tup bebek dusunuyorumda su an borcumuz var istesemde yaptiramam yani onun icinde en az 1 yil gecmesi lazimOLACAK ALLAHIN İZNİYLE SENİNDE OLACAK BİR TANEM CANIM SEN TÜP BEBEK DÜŞÜNDÜN MÜ
BU KONUDA KONUŞTUKMU BİLMİYORUM
cnm ben gec adet oldugum icin klomene baslamadim cunku 2 mayista tatile gidicem bosuna yarida kalmasin istedim
cnm ben tup bebek dusunuyorumda su an borcumuz var istesemde yaptiramam yani onun icinde en az 1 yil gecmesi lazimOLACAK ALLAHIN İZNİYLE SENİNDE OLACAK BİR TANEM CANIM SEN TÜP BEBEK DÜŞÜNDÜN MÜ
BU KONUDA KONUŞTUKMU BİLMİYORUM
o zaman biz bu imtihandan gecelim yara hic olmuycaksa doktorlar madem herseyi biliyor olmuycak sizib cocugunuz desinler oyalamasinlsr bizi isiniz allaha kaldi desinler gondersinler madem ben her gun hamilelik haberi aldikca yikiliyorum yaaaCanm lütfen üzülme ya inan bu bi imtihan yani yoksa bunun bi kurali olsa herkes sirasyla olurdu.Ama sirasi yok bu işin
arrik oyle olucak cnm her ay husran yaaaAnladım canım moralini bozma dönünce başlarsın o zaman. Adetin 5.günü başlattı doktor bana.
ANLADIM CANIM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GELİRDE KUZU SANA SÜPRİZ YAPARcnm ben tup bebek dusunuyorumda su an borcumuz var istesemde yaptiramam yani onun icinde en az 1 yil gecmesi lazim
ANLADIM CANIM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA GELİRDE KUZU SANA SÜPRİZ YAPARcnm ben tup bebek dusunuyorumda su an borcumuz var istesemde yaptiramam yani onun icinde en az 1 yil gecmesi lazim
ovulasyon canım ya zaten adet öncesi silik çıkıyormuş :)) ben bilmiyordumNe oldu test mi yaptın kuzu
Sağol canım benim.. gerginim ama biraz nedendir bilinmez?
benim adet pek geçmez canım :)) kendileri tam vakti saatinde gelir :) bi beklentim yok meraktan öyle yaptım bilmiyordum adet öncesi silik çıkmasının normal olduğunu nasip bakalım mayısa hepberaber :))CANIM HCG TESTİ DEĞİLSE TAKILMA HAKLISIN O ZAMAN ADETİN GEÇSİN ÖYLE TEST YAP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?