- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.841
@Deli_manya, @miyaz,sevcanvildo , ardemir , @Nazo-58, SS2007 , Meri4141 , @Dilay_dilo nasılsınız
gordugum duydugum hissettigim herkes hamile yaa onlar adina cok seviniyorum tabiki ama bu bir sinavsa eger ben artik sinavi gecmek istiyorum yaaa
canım çekinme doktorlar her duruma alışkın ki zaten bakmıyorlar bile altına peçete koyorlar hepimizin o halleri var insanlığın parçası kasma kendini... ben ilk zamanlar alttan muayene olacağım için panik atak geçiriyordum nerdeyse... zaman iştee hala beklerken tedirginlik oluyor kendimi rahatlatmaya çalışıyorumKuzu öyledir eminim ama söylemesi ayıp tüylendim abdest alamadığım ve çok kısa olduğu için temizlenemedim bide bugün kanamam yoğunlaştı Çekindim bildiğin..
yağmurcum bu siteyi aşamaları oku http://www.melinasmom.com/ umudunu kaybetme lütfeno zaman biz bu imtihandan gecelim yara hic olmuycaksa doktorlar madem herseyi biliyor olmuycak sizib cocugunuz desinler oyalamasinlsr bizi isiniz allaha kaldi desinler gondersinler madem ben her gun hamilelik haberi aldikca yikiliyorum yaaa
Muayene gerginliği bu sefer tatlım..doğal canım olacak mı olmayacak mı, ne zaman diye diye geriliyoruz farkında olmadan
Doğum yaparken dogumhaneye yetiştiremediler beni odada yatağımda çınarı dünyaya getirmiştim ben.. orda bile birden kan boşalınca o hüzne acıya rağmen defalarca özür dilemiştim şimdi sanki çok ayıp birşey yapıyormuşum gibi çekindim bildiğin kuzu..canım çekinme doktorlar her duruma alışkın ki zaten bakmıyorlar bile altına peçete koyorlar hepimizin o halleri var insanlığın parçası kasma kendini... ben ilk zamanlar alttan muayene olacağım için panik atak geçiriyordum nerdeyse... zaman iştee hala beklerken tedirginlik oluyor kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
ah canım benimm seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de kürtajdan ayılmaya başladığım da sürekli doktorlara kusura bakmayın demişimMuayene gerginliği bu sefer tatlım..
Doğum yaparken dogumhaneye yetiştiremediler beni odada yatağımda çınarı dünyaya getirmiştim ben.. orda bile birden kan boşalınca o hüzne acıya rağmen defalarca özür dilemiştim şimdi sanki çok ayıp birşey yapıyormuşum gibi çekindim bildiğin kuzu..
kızlar belki okumuşsunuzdur buradaki bir forumda denk geldim yaşadıklarını anlatan biri site yapmış ben ağlayarak okudum çok daha zorluklar yaşayanlar var çok şükür http://www.melinasmom.com/
amin şükür ediyoruz her zaman dua ediyoruz ama daha ne zorlukları atlatanlar olunca umudumuzu keybetmemeliliyiz... sabırla umutla o zamanı bekleyeceğiz inşallah :)inceledim canım çok güzel bi siteymiş teşekkürler okudum bi tanesini çok zor ya Allahım bize yaşatmasın o aşamaları..
O nedir ben sadece folik asit içiyorumCanım dikkat et peogeston içmeyi ihmal etme cok fazla seyahat ve yuruyus yapma koru kendini surekli.. benim kahve lekeyle baslamisti ama kanaması olupta bisey olmayan cok kişi var... dikkatli ol doktorunun kontrolünde ol cnm
doktoruna kahverengi lekelerini söyledin mi aradın mı devam ediyor mu? progestan rahim duvarını kalınlaştırıp tutunmasına yardımcı oluyorO nedir ben sadece folik asit içiyorum
Doktora gitmedim ama bidahada gelmedi yatıyorum sürekliMeri4141 canım iyi misin? Herşey yolunda mı?
Bu sabah bulantılarım oldu kötüydüm şuan iyiym sen nasılsn@Deli_manya, @miyaz,sevcanvildo , ardemir , @Nazo-58, SS2007 , Meri4141 , @Dilay_dilo nasılsınız
Doktorun numarası yok bende doktorumuda tam belirlemedim . Bilmiyodum onu ama 1hafta önce doktor bana rahimde kalınlaşma var gebelikte vardır demişti. Bidaha olursa giderim ya çok yoruldugumdan olmuştur belkidoktoruna kahverengi lekelerini söyledin mi aradın mı devam ediyor mu? progestan rahim duvarını kalınlaştırıp tutunmasına yardımcı oluyor
Muayene gerginliği bu sefer tatlım..
kahverengi lekelerin kesildiyse beyaz şeffaf akıntıya döndüyse korkma ama kahve leke devam ediyorsa doktora görünmeni tavsiye ederim. tecrübem nedeni ile diyorum Allah korusunDoktorun numarası yok bende doktorumuda tam belirlemedim . Bilmiyodum onu ama 1hafta önce doktor bana rahimde kalınlaşma var gebelikte vardır demişti. Bidaha olursa giderim ya çok yoruldugumdan olmuştur belki
Canım adete 3 gün var birde test bekleyince böyle oldu geçen ay da böyle çizgi görmüştüm o yüzden çok şaşırmadım ama inşallah adet günü daha çizgi görürüm desteğin için sagolAYYY VALLAHİ ÇİZGİYİ GÖRDÜM CANIM YAAA BU SEFER RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
Allah yaşatmasın bir daha..ah canım benimm seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de kürtajdan ayılmaya başladığım da sürekli doktorlara kusura bakmayın demişim
kahverengi lekenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama bu demek değil ki dikkatsiz davran..Doktora gitmedim ama bidahada gelmedi yatıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?