2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ben daha hiç vajinal muayene olmadım bu ay rahim filmi çektiricem adet olursam tabi..o zaman öğrenmiş olucam bende gerginim..
Muayene de bir şey yok inan korkma fıstığım Hoş korktuğunu değil çekindiğini düşünüyorum zaten.. ama inan ki çok çabuk bitiyor

ovulasyon canım ya zaten adet öncesi silik çıkıyormuş :)) ben bilmiyordum
Hee ya öyle diyorlarda ben üç aydır bakıyorum benim teleskopla baksan götülmez yani adet öncesi çıkan bende niye çıkmıyor adet öncesi silik tuhaf mıyım ki ben ya ilk kez bu ay böyle çıktı bide belirgin fotoda çok bi belli olmuyor da

Ablacm cok şükür iyiym beklemedeym hayrlisi ya napalim.Xaten bugun gezmeye gdiyorm ailemn yani 3 günlük sen naslsn abla adetn geldimi

İYİ GEZMELER YERİMEDE GEZ TATLIM
YOK BE KUZUM DÜN YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTI OLDU SANIRIM YENİ YUMURTLUYORUM
O ZAMAN 14 GÜNÜM VAR ONA ÜZÜLDÜM GELSEDE ARTIK BENDE SİZİN GİBİ ADETİ BEKLESEM BEBEK VARMI DİYE

ben bu ay aldım ovu testlerimi daha önce hiç yapmamışım adet öncesi.. bakalım görcez az kaldı doğru mu yanlış mı :)

İYİYİM BİR TANEM AZ KALDI SENİN ADETE DURUMLAR NASIL
Dün iyiydim abla yani kasık ağrım yoktu bugün yine var adet olacakmışım gibi vurup geçiyor akıntımda iki gündür sakinlemişti biraz o da başladı bugün kendimi sürekli ıslak hissddiyorum ya sen olabildin mi adet

ben bu ay aldım ovu testlerimi daha önce hiç yapmamışım adet öncesi.. bakalım görcez az kaldı doğru mu yanlış mı :)
Canım ben üç ay önce almıştım adete yakın hiç bişey çıkmıyordu yani hamileyimde ondan çıkıyor falan değil demek istediğim canım daha önce olmadığı için tuhaf geliyor biraz

Sordum ama yeni gördüm mesajı yazmışsın zaten olamadım diye olacak ablacım sen dahasına sabrettin buna sabredersin geer gider önümzdek ay beraber bekleriz bebiş var mı diyee

Evet gercekten öyle artık daha dikkatli davranıyorum

Aaa abla belki baska biseydendr ya bu akinti olayinu ben anlamiyorm ben de az az da olsa hep geliyo o sekilde hep mi yumurtluyorm sankiii.Insallah hersey gonlune gore olur abla

Arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz

Kizlar bugun kasigima sancilar vuruyo sanirim erken adet olcam :)

Zaten yokmuydu sende de kasık ağrısı canm.Valla bnmde karnm belm ağrımıyo hic ya.ama goguslerde dolgnluk ve kasiklara sanci girmesi var.eger bu ay da adet olursam bu kasık ağrısı da yeni moda olacak bnde hic olmazdi benm öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…