- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.861
Hcg cnmCanm senin yaptığın hcg testi mi ovu mu
Muayene de bir şey yok inan korkma fıstığım Hoş korktuğunu değil çekindiğini düşünüyorum zaten.. ama inan ki çok çabuk bitiyorben daha hiç vajinal muayene olmadım bu ay rahim filmi çektiricem adet olursam tabi..o zaman öğrenmiş olucam bende gerginim..
İnş vardır canım :)anladım canım yok umutlanma değil zaten haftasonu yolaçıkacağım var mı acaba düşüncesiyle yoksa ona göre rahat olurum diyeydi :) yoksa hiçbir belirtim yok yani
Bende adet olursam çeltircem ama anestezili :) doktorum yazık olur sana dayanamazsın dedi bayağı kibar bi kadınben daha hiç vajinal muayene olmadım bu ay rahim filmi çektiricem adet olursam tabi..o zaman öğrenmiş olucam bende gerginim..
D Deli_manya , M miyaz ,sevcanvildo , ardemir , @Nazo-58, SS2007 , Meri4141 , @Dilay_dilo nasılsınız
İyiyim ablacım sen nasılsınD Deli_manya , M miyaz ,sevcanvildo , ardemir , @Nazo-58, SS2007 , Meri4141 , @Dilay_dilo nasılsınız
Hee ya öyle diyorlarda ben üç aydır bakıyorum benim teleskopla baksan götülmez yani adet öncesi çıkan bende niye çıkmıyor adet öncesi silik tuhaf mıyım ki ben ya ilk kez bu ay böyle çıktı bide belirgin fotoda çok bi belli olmuyor daovulasyon canım ya zaten adet öncesi silik çıkıyormuş :)) ben bilmiyordum
Ablacm cok şükür iyiym beklemedeym hayrlisi ya napalim.Xaten bugun gezmeye gdiyorm ailemn yani 3 günlük sen naslsn abla adetn geldimi
İyiyim ablacım sen nasılsın
ben bu ay aldım ovu testlerimi daha önce hiç yapmamışım adet öncesi.. bakalım görcez az kaldı doğru mu yanlış mı :)Hee ya öyle diyorlarda ben üç aydır bakıyorum benim teleskopla baksan götülmez yani adet öncesi çıkan bende niye çıkmıyor adet öncesi silik tuhaf mıyım ki ben ya ilk kez bu ay böyle çıktı bide belirgin fotoda çok bi belli olmuyor da
Dün iyiydim abla yani kasık ağrım yoktu bugün yine var adet olacakmışım gibi vurup geçiyor akıntımda iki gündür sakinlemişti biraz o da başladı bugün kendimi sürekli ıslak hissddiyorum ya sen olabildin mi adetİYİYİM BİR TANEM AZ KALDI SENİN ADETE DURUMLAR NASIL
Canım ben üç ay önce almıştım adete yakın hiç bişey çıkmıyordu yani hamileyimde ondan çıkıyor falan değil demek istediğim canım daha önce olmadığı için tuhaf geliyor birazben bu ay aldım ovu testlerimi daha önce hiç yapmamışım adet öncesi.. bakalım görcez az kaldı doğru mu yanlış mı :)
Tamam canım çok sağol şuanlık bişey yok çok şükürkahverengi lekelerin kesildiyse beyaz şeffaf akıntıya döndüyse korkma ama kahve leke devam ediyorsa doktora görünmeni tavsiye ederim. tecrübem nedeni ile diyorum Allah korusun
Sordum ama yeni gördüm mesajı yazmışsın zaten olamadım diye olacak ablacım sen dahasına sabrettin buna sabredersin geer gider önümzdek ay beraber bekleriz bebiş var mı diyeeİYİ GEZMELER YERİMEDE GEZ TATLIM
YOK BE KUZUM DÜN YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTI OLDU SANIRIM YENİ YUMURTLUYORUM
O ZAMAN 14 GÜNÜM VAR ONA ÜZÜLDÜM GELSEDE ARTIK BENDE SİZİN GİBİ ADETİ BEKLESEM BEBEK VARMI DİYE
Evet gercekten öyle artık daha dikkatli davranıyorumAllah yaşatmasın bir daha..
Yarın 12de randevum bakalım nolacak?
kahverengi lekenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama bu demek değil ki dikkatsiz davran..
Bu dönem pamuk ipliğine bağlı bir dönem.. Çok yürümeyeceksin iş yapmayacaksın 5 lt damacana dahi taşımayacaksın yükseğe uzanmayacaksın cinsel ilişkiye bir süre ara vereceksin üşütmeyeceksin sakınacaksın
İYİ GEZMELER YERİMEDE GEZ TATLIM
YOK BE KUZUM DÜN YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTI OLDU SANIRIM YENİ YUMURTLUYORUM
O ZAMAN 14 GÜNÜM VAR ONA ÜZÜLDÜM GELSEDE ARTIK BENDE SİZİN GİBİ ADETİ BEKLESEM BEBEK VARMI DİYE
Arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuzYa arkadaşlar bu gün bir kişi bana abla senin çocuğun varmı dedi bende bir oğlum var dedim ikincisini dusunmuyormusun dedi bende düşünüyorum Ama olmadı dedim . Bana yanlış anlama ama göbeğin çok aşağıda Burda bir kadın var adetin birinci günü karnını yukarıya doğru sabunla ovuyor sonrada beline yakı yapıştırıp göbeği yukarıya doğru kaldırıp belini bagliyormus. Hatta demiski saçların gözünün önüne gelse gorebilirmi sin buda öyle yumurtaligi göbek kapatıyor demiş ve bu masajı yaptıkları hepsi hamile kalmış ama sebebsiz infertilite olanlar yanlış anlaşılmasın o kişi yaptırmış ondan haber bekliyorum haber gelirse sizinle paylaşırım
Kizlar bugun kasigima sancilar vuruyo sanirim erken adet olcam :)
Bu sabah bulantılarım oldu kötüydüm şuan iyiym sen nasılsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?