- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.881
Ay kendimi bende taniyamiyorm. Biyerim agriyo ama nerem agridigini bilmiyormZaten yokmuydu sende de kasık ağrısı canm.Valla bnmde karnm belm ağrımıyo hic ya.ama goguslerde dolgnluk ve kasiklara sanci girmesi var.eger bu ay da adet olursam bu kasık ağrısı da yeni moda olacak bnde hic olmazdi benm öyle
Hayırdır tatlımKizla kegel egzersizi yapmaya karar verdim galiba
Can sikintisi bide benim galiba ihtiyacim var bunaHayırdır tatlım
Cok var oyke hamile jaln canim bende gittim kocakariya bu ayda gidecektim gitmedimArkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz
Bende adet olursam çeltircem ama anestezili :) doktorum yazık olur sana dayanamazsın dedi bayağı kibar bi kadın
Muayene de bir şey yok inan korkma fıstığım Hoş korktuğunu değil çekindiğini düşünüyorum zaten.. ama inan ki çok çabuk bitiyor
Arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz
yani hormon düzeylerimi değişiyor bilmiyorum ki cnm gebeliğe ben de bağlamıyorum... gebelik testi de yapmadım ovu yu da meraktan yaptım :)))Canım ben üç ay önce almıştım adete yakın hiç bişey çıkmıyordu yani hamileyimde ondan çıkıyor falan değil demek istediğim canım daha önce olmadığı için tuhaf geliyor biraz
dun aksam esime soruyorum cocugumuz olmazsa biz bize yetermiyiz diye odayeteriz evde zaten bir cocuk var onunla ugrasyrsun diyor :geçeceğiz layığıyla inşallah canım üzme kendini hem yalnız değilsin bizde senin gibiyiz..Allaha şükredip bekleyeceğiz sevenlerimiz yanımızda o da olacak kısmetse..
yağmuuurr sana yolladığım siteye baktın mı canım gebelik sürecini anlatandun aksam esime soruyorum cocugumuz olmazsa biz bize yetermiyiz diye odayeteriz evde zaten bir cocuk var onunla ugrasyrsun diyor :
dun aksam esime soruyorum cocugumuz olmazsa biz bize yetermiyiz diye odayeteriz evde zaten bir cocuk var onunla ugrasyrsun diyor :
YAV SENİN NİCK UZUN YAZDIM BULAMADIM YUMYUM.... YOKSA YAZARIM AŞK OLbeni umutmuşsun aşk olsun
YAV SENİN NİCK UZUN YAZDIM BULAMADIM YUMYUM.... YOKSA YAZARIM AŞK OL
6 haftalık oldum canım bu haftalarda olurmuş . Hamiş cetveli nedir canım ilk kez duydum
ERKEN BAŞLAMIŞ SENDE HAMİŞ CETVELİ YAPSANA ARTIK CANIM
TUZLU LEBLEBİ AL YANINA O İYİ GELİR CANIM
BENDE İYİYİM HAMD OLSUN
Bende anestezi ile çektircem canım dayanamam herhaldeevet baya acılıymış canm bende ağrısız bi yöntemle çeken hastane buldum orda çektircem kısmetse..doktor istedi mecbur yoksa pek niyetim yoktu..
Ay yumurtaları doldurdu klomen hormonlarım kalsın yerinde bi zahmet ya uğraşamam bide onlarla yaniyani hormon düzeylerimi değişiyor bilmiyorum ki cnm gebeliğe ben de bağlamıyorum... gebelik testi de yapmadım ovu yu da meraktan yaptım :)))
yok cnm bakmadim gormedik yaniyağmuuurr sana yolladığım siteye baktın mı canım gebelik sürecini anlatan
Sen ovu. Testi kullan miyor musunİYİ GEZMELER YERİMEDE GEZ TATLIM
YOK BE KUZUM DÜN YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTI OLDU SANIRIM YENİ YUMURTLUYORUM
O ZAMAN 14 GÜNÜM VAR ONA ÜZÜLDÜM GELSEDE ARTIK BENDE SİZİN GİBİ ADETİ BEKLESEM BEBEK VARMI DİYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?