2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ay kendimi bende taniyamiyorm. Biyerim agriyo ama nerem agridigini bilmiyorm

Arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz

benim bi kaç arkadaşımda beline bardak çektirip bide yakıyla hamile kaldık diyorlar..olacağı vardı sebep mi oldu bilemiyorum ama denemk lazım ben inanarım valla bu yöntemlere ota köke herkes ilaçtan doktordan çare bulacak değil ya..
benim kayınvalide de dedi rahmi tersmiş güya bi kadına gitmiş düzeltmiş öyle eşime hamile kalmış..

Canım ben üç ay önce almıştım adete yakın hiç bişey çıkmıyordu yani hamileyimde ondan çıkıyor falan değil demek istediğim canım daha önce olmadığı için tuhaf geliyor biraz
yani hormon düzeylerimi değişiyor bilmiyorum ki cnm gebeliğe ben de bağlamıyorum... gebelik testi de yapmadım ovu yu da meraktan yaptım :)))

geçeceğiz layığıyla inşallah canım üzme kendini hem yalnız değilsin bizde senin gibiyiz..Allaha şükredip bekleyeceğiz sevenlerimiz yanımızda o da olacak kısmetse..
dun aksam esime soruyorum cocugumuz olmazsa biz bize yetermiyiz diye odayeteriz evde zaten bir cocuk var onunla ugrasyrsun diyor :

dun aksam esime soruyorum cocugumuz olmazsa biz bize yetermiyiz diye odayeteriz evde zaten bir cocuk var onunla ugrasyrsun diyor :

tabi ki öyle canım onlar yanımızda sağlıklı daha ne isteriz ki..hem bugün haberlerde gördüm geçen gün şehit olan askerin eşi hamile o kadar üzüldüm ki şuan ne haldedir kimbilir..o yüzden herşeyin hayırlısı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…