- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.901
Bende iyiyim abla kuaföre gittim yürüyüş yaptım iyi geldi bayaİnşallah canım bakalım görecez beraber 26 sında yani olmazsam hemen test yapmamda kuzu bugün iyi hissetmiyorum ya sen nasılsın
hee iyi yapmışsın tatlım bende yürüyordum da kocamla bugün yürüyüş yapamadım ya çok bitkinim ve kasık ağrım var karnım davul gibi ya bide yavrum kefir aldım yarın başlayacam içmeye ne diyorsunBende iyiyim abla kuaföre gittim yürüyüş yaptım iyi geldi baya
Kefir neye iyi geliyor canimhee iyi yapmışsın tatlım bende yürüyordum da kocamla bugün yürüyüş yapamadım ya çok bitkinim ve kasık ağrım var karnım davul gibi ya bide yavrum kefir aldım yarın başlayacam içmeye ne diyorsun
Kefir her derde deva canım karamaya kefir ama en iyisi oymuş migrosta satılıyormuş ben bağışıklık sistemimi güçlendirmek ve zayıflamak için kullanacam tabiKefir neye iyi geliyor canim
Ya o kadar bel ve kasık ağrım varkiYok canım ilk idrarla yapmadım ikinci idrarla yaptım tabi öncesinde hiç sıvı tüketmedim normal lh sistemi yani sende mi yapacaksın
Sorma canım o şuan bende de var bide ik üç gündür gaz sorunuda eklendi tam oldu kasığıma basınç yaptıkça ağrı artıyor bacaklarım sızlıyor bide ya fena yani sende yap bi bak ben hamilemiyim diye düşünüp yapmadım canım çatlatma iğnesi olmuştum ya sekizinci günü yaptım çatlamış mı diye hiç bişey yoktu sonra akıntı artınca bi daha yaptım yine mi yumurtşuyorum dedim yani çok nadirde olsa olabiliyormuş araştırdımda birazYa o kadar bel ve kasık ağrım varki
Daha adet e 8 gün var
Çok sıvı almadıysan ve iki saattir idrarını boşaltmıyorsan yapabilirsinde şimdiNormalde geçen ay gibi olsam aslında 3 gün var fakat ben ovu. Testi kullandim sanki 14 undede yumurtldm bu sebeple 8 gün var diye düşünüyorum
Yaparsan benide etiketle canım merak ettimYa o kadar bel ve kasık ağrım varki
Daha adet e 8 gün var
Sorma canım o şuan bende de var bide ik üç gündür gaz sorunuda eklendi tam oldu kasığıma basınç yaptıkça ağrı artıyor bacaklarım sızlıyor bide ya fena yani sende yap bi bak ben hamilemiyim diye düşünüp yapmadım canım çatlatma iğnesi olmuştum ya sekizinci günü yaptım çatlamış mı diye hiç bişey yoktu sonra akıntı artınca bi daha yaptım yine mi yumurtşuyorum dedim yani çok nadirde olsa olabiliyormuş araştırdımda biraz
Canım ben kilo vermek için aldım karamaya bende alacam migrostan öğün yerine içecemBen çok su çay icen ve sık wc ye giden bi tipim nerdee
Bu arada kefirde almışin iyice sisersin bende iciyom migrostan karamaya aldım o şişirmiyo
Hamileysem bu ay yaptığım bütün artizlikleri yazacam
Çakşır maydanoz buharı incir kürü
Ama bu agrilar çook korkutucu var da düşer miyi düşüyorum taaa
Amin kuzuum allah razı olsun sanada nasip etsin aşkım çok aratmadan inşallah
cnm bende gdyrum yani gecen ay gitmistim kadina sen cok usutmussun dedi bana damarlarin dolu dolu dedi teyze bide umreden yeni gelmis dusun yani :) sonr bana adetin bitince sut buhari yap dedi bide cekti ovaladi hirkamlada belimi bagladi banada bagla dedi ama ben oyle gezemem o yuzden evde yelek giyiyorum ustume adetin bitince 4. gun tekrar hel dedi allahin izniyle senin cocugun olur dediArkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz
evet cnm once herseyin hayirlisi esimizde bizimle olsun yavrumuzda bir gun olur insaallah olmazsa evlat edincem ben :)tabi ki öyle canım onlar yanımızda sağlıklı daha ne isteriz ki..hem bugün haberlerde gördüm geçen gün şehit olan askerin eşi hamile o kadar üzüldüm ki şuan ne haldedir kimbilir..o yüzden herşeyin hayırlısı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?