2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bende iyiyim abla kuaföre gittim yürüyüş yaptım iyi geldi baya
hee iyi yapmışsın tatlım bende yürüyordum da kocamla bugün yürüyüş yapamadım ya çok bitkinim ve kasık ağrım var karnım davul gibi ya bide yavrum kefir aldım yarın başlayacam içmeye ne diyorsun

Ya o kadar bel ve kasık ağrım varki
Daha adet e 8 gün var
Sorma canım o şuan bende de var bide ik üç gündür gaz sorunuda eklendi tam oldu kasığıma basınç yaptıkça ağrı artıyor bacaklarım sızlıyor bide ya fena yani sende yap bi bak ben hamilemiyim diye düşünüp yapmadım canım çatlatma iğnesi olmuştum ya sekizinci günü yaptım çatlamış mı diye hiç bişey yoktu sonra akıntı artınca bi daha yaptım yine mi yumurtşuyorum dedim yani çok nadirde olsa olabiliyormuş araştırdımda biraz

Ben çok su çay icen ve sık wc ye giden bi tipim nerdee

Bu arada kefirde almışin iyice sisersin bende iciyom migrostan karamaya aldım o şişirmiyo
Hamileysem bu ay yaptığım bütün artizlikleri yazacam
Çakşır maydanoz buharı incir kürü

Ama bu agrilar çook korkutucu var da düşer miyi düşüyorum taaa

Canım ben kilo vermek için aldım karamaya bende alacam migrostan öğün yerine içecem

Arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz
cnm bende gdyrum yani gecen ay gitmistim kadina sen cok usutmussun dedi bana damarlarin dolu dolu dedi teyze bide umreden yeni gelmis dusun yani :) sonr bana adetin bitince sut buhari yap dedi bide cekti ovaladi hirkamlada belimi bagladi banada bagla dedi ama ben oyle gezemem o yuzden evde yelek giyiyorum ustume adetin bitince 4. gun tekrar hel dedi allahin izniyle senin cocugun olur dedi

evet cnm once herseyin hayirlisi esimizde bizimle olsun yavrumuzda bir gun olur insaallah olmazsa evlat edincem ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…