- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.921
Yok canım kullanmıyorum şu anda korunuyoruz Doktor Kürtajdan sonra adet e kadar korunmamızı söylediSen ovu. Testi kullan miyor musun
Akıntı yaniltabilr
Ben de dayanamam gibi geliyorBende anestezi ile çektircem canım dayanamam herhalde
hee iyi yapmışsın tatlım bende yürüyordum da kocamla bugün yürüyüş yapamadım ya çok bitkinim ve kasık ağrım var karnım davul gibi ya bide yavrum kefir aldım yarın başlayacam içmeye ne diyorsun
Profilde bebeğin doğacağı tarihin yazılacağı bir yer var hamilelik takvimi diye geçiyor sanırım oraya yazarsan mesajlarının altında kaç haftalık olduğunu gösterir cetvel görünüyor6 haftalık oldum canım bu haftalarda olurmuş . Hamiş cetveli nedir canım ilk kez duydum
Ne gerek var acı çekmeye uyuyup uyanayım zaten ben ilişkiye bile zor yavaş alıştım o acıyı yaşarsam yine başa dönerizBen de dayanamam gibi geliyor
Gule Güle ablacm görüşmek üzereKızlar ben yarın Seminerde Olacağım o yüzden siteye giremem akşam kurum artık yazdıklarınızı hepinizi Allah'a emanet olun öpüyorum sizi
Ben çok su çay icen ve sık wc ye giden bi tipim nerdee
Bu arada kefirde almışin iyice sisersin bende iciyom migrostan karamaya aldım o şişirmiyo
Hamileysem bu ay yaptığım bütün artizlikleri yazacam
Çakşır maydanoz buharı incir kürü
Ama bu agrilar çook korkutucu var da düşer miyi düşüyorum taaa
cnm bende gdyrum yani gecen ay gitmistim kadina sen cok usutmussun dedi bana damarlarin dolu dolu dedi teyze bide umreden yeni gelmis dusun yani :) sonr bana adetin bitince sut buhari yap dedi bide cekti ovaladi hirkamlada belimi bagladi banada bagla dedi ama ben oyle gezemem o yuzden evde yelek giyiyorum ustume adetin bitince 4. gun tekrar hel dedi allahin izniyle senin cocugun olur dedi
Gelen giden yok canımInsallah canm benm ne alemdesn
Ama bir haftadır göğüslerin çok aciyo her adet öncesi olur bende kasiklarim ve belim de 2-3 gündür ara ara agriyo genelde belimde karnimda agri olmaz
Yarın olmazsam sabah yapmayı düşünüyorum canimTest yapsana bi
Kontrole mi canım yoksa test miUyuyamıyorum hayret birşey neden bu kadar heyecanlıyım ki? Sanki ilk kez doktora gidiciiim
Reglim in 3. Günü tatlım.. problem ne diye bakacak doktorcum zira gebelik sonlanalı temmuzda 2 yıl olacak.. hoş 6 aydır yoğunlaştık ama bakalım nolacak yarın?Kontrole mi canım yoksa test mi
Abla ben zayıflamak için içecem çok iyimiş sen kardeşinde de işe yaradımı zayıflamdımı acabaCanım kefirde sorun yok kız kardeşim gebeliği döneminde bile içti şimdi süt verirken iciyor
Aşkım bir buçuk bardak klorsuz su hazır su yani kaynatıyorsun kaynadıktan sonra orta boy bi soğanı dörde bölüp içine atıp kısık ateşte beş dakika kaynatıp kapatıyorsun altını Ilınınca içiyorsun günde iki kere aç karnına ama her defasında yeni yapacaksın ve sıcağa yakın içeceksin soğuyuncaişe yaramıyırmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?