2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Maydanoz buharina nasi oturabiliyosun? Hep merak etmisimdir

Bir bayan tarif etmiş bir topicte iki çocuğununda bu yontemin hemen ardından olduğunu yazmış benimde adetim hemen önceki gün bitmişti evde yarım bagdan biraz fazla maydanoz vardi yaklaşık bir litre süt sert plastik kovaya döktüm üstüne belden çarşaf sararak oturdum
Eşime çakşır kökünü makinadan geçirip balla karıştırıp yedirdim baya sizlandi

Bakalım hamilemiyim yarin ya da pazar ultra hassas gebelik testini deniycem inşaallah

Bende şimdi ise gidiyorum sevgiler selamlar

Salam kizlar nasilsiniz ben giremiyorum ama izliyorum hamile olanlari tebrik ediyorum olmayanlara kismet olsun insAllah bende kac gundur bilmiyorum hastami olcam nedir cok kotu bogazim agriyor doktor sakin hastalanma dedi hele qrip hic tutma dedi bu haftalarda ne yapcam bilmiyorum

Günaydın kızçelerr az önce yürüyüşten geldim iyi oldu 40 dk kadar yürümüşüm :) şimdi hafif bi kahvaltı yapcam sabah tartıldım 53.7 olmuşum ammaaaannnn ne sevindim ne sevindimmm
Şimdi hedefime daha da yaklaştım 52 olursam çok güzel olacak M miyaz tek sırrım çok yavaş yemek yiyorum ve hemen doyuyorm :) bide ekmeği hayatımdan çıkardım sadece kahvaltıda yiyorum darısı tüm isteyenlere

Bende kahvaltıda sadece bi dilim tam buğday ekmeği yiyorum canım benim yumurtalıklar temizlenmefen zor ya akşamda yemiyorum acıkırsam ya bi bardak kahve yada sebze yiyorum ama tık yok enazından daha almadım bi halledeyim yumurtalıkları başlarım kilo vermeye inşallah canım sen de gözün aydın hadi bakakım devamı gelir inşallah kuzu

İnşallah canım 58 kilo ile başladım bu işe ama ne zaman ki yavaş yemek yemeye başladım zayıflamaya başladım canım çok şükür zaten boyum çok yok onun için fit olayım diyorum hadi senden de iyi haberler alalım

Ben bu pkoyu az hafifletmezsem veremiyorum canım ya iki gündür yürüyüşte yapamıyorum kasık ağrısından sinir bozucu içim parçalanıyor sanki

Ayy insallah hamilesindir

Canım yarın adet olmazsan ki inşallah olmayacaksında hemen test yapma tamam mı bende yapmayacam hemen ama adet olacam gibi hissediyorum ya
İnşallah cnm ya ama doktor 1 gün bile geçse gel dedi niye anlamadım acaba hemen belli mi olur ki ben hic bisey hissetmiyorum cnm ya sende olumlu düşün lutfen

Kac gunde kac kilo verdin kiz

İnşallah cnm ya ama doktor 1 gün bile geçse gel dedi niye anlamadım acaba hemen belli mi olur ki ben hic bisey hissetmiyorum cnm ya sende olumlu düşün lutfen
Kiizz cok heyecan yaptm bak :) bnde hamile degilimdir ama tuvalete gitmeye korkuyorm yine de
Esim dun dedi ki bn adak adadim. Ne adagi dedim cocugumuz olursa koyun kescem dedi. Is yerinde bi hindunun kizi oldu. Ilk esi adami cocuk olmuyo diye terketmis adamda ikinciye evlendi ve cocugu oldu icecek dagitmis calisanlara esim diyo ki kiskandim. Nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…