- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.941
Günaydın cnm çok hastayım ya grip oldumGünaydın canlaar gününüz ap aydın olsun hep
Geçmiş olsun canım ee dinlenme şansında yok değiil mi çalışıyordun sen heralde allah şifa versinGünaydın cnm çok hastayım ya grip oldum(
Aradım bugün gelemicem dedim cnm çok kötüyüm oksurukde fena birde tuhaf dışımı fırçalarken midem kalktı afedersin kusucaktimGeçmiş olsun canım ee dinlenme şansında yok değiil mi çalışıyordun sen heralde allah şifa versin
Aha hamile misin ki acep benim kardeşim hamileken ilk diş macunundan tiksinmişti ama iki üç aylıktı o zamanAradım bugün gelemicem dedim cnm çok kötüyüm oksurukde fena birde tuhaf dışımı fırçalarken midem kalktı afedersin kusucaktim
Maydanoz buharina nasi oturabiliyosun? Hep merak etmisimdir
Insallaj cnm yaa ama bilmem ki bakalım son 1 günAha hamile misin ki acep benim kardeşim hamileken ilk diş macunundan tiksinmişti ama iki üç aylıktı o zaman
Niye canim hamilelik olusturdun pekiMerhaba kızlar bat 27 Nisan yine olmadı gibi bi his var içimde off
Cok gecmis olsun canim insallah bebisdendur...Insallaj cnm yaa ama bilmem ki bakalım son 1 gün
Canım yarın adet olmazsan ki inşallah olmayacaksında hemen test yapma tamam mı bende yapmayacam hemen ama adet olacam gibi hissediyorum yaInsallaj cnm yaa ama bilmem ki bakalım son 1 gün
Bende kahvaltıda sadece bi dilim tam buğday ekmeği yiyorum canım benim yumurtalıklar temizlenmefen zor ya akşamda yemiyorum acıkırsam ya bi bardak kahve yada sebze yiyorum ama tık yok enazından daha almadım bi halledeyim yumurtalıkları başlarım kilo vermeye inşallah canım sen de gözün aydın hadi bakakım devamı gelir inşallah kuzuGünaydın kızçelerr az önce yürüyüşten geldim iyi oldu 40 dk kadar yürümüşüm :) şimdi hafif bi kahvaltı yapcam sabah tartıldım 53.7 olmuşum ammaaaannnn ne sevindim ne sevindimmm
Şimdi hedefime daha da yaklaştım 52 olursam çok güzel olacak M miyaz tek sırrım çok yavaş yemek yiyorum ve hemen doyuyorm :) bide ekmeği hayatımdan çıkardım sadece kahvaltıda yiyorum darısı tüm isteyenlere
İnşallah canım 58 kilo ile başladım bu işe ama ne zaman ki yavaş yemek yemeye başladım zayıflamaya başladım canım çok şükür zaten boyum çok yok onun için fit olayım diyorum hadi senden de iyi haberler alalımBende kahvaltıda sadece bi dilim tam buğday ekmeği yiyorum canım benim yumurtalıklar temizlenmefen zor ya akşamda yemiyorum acıkırsam ya bi bardak kahve yada sebze yiyorum ama tık yok enazından daha almadım bi halledeyim yumurtalıkları başlarım kilo vermeye inşallah canım sen de gözün aydın hadi bakakım devamı gelir inşallah kuzu
Ben bu pkoyu az hafifletmezsem veremiyorum canım ya iki gündür yürüyüşte yapamıyorum kasık ağrısından sinir bozucu içim parçalanıyor sankiİnşallah canım 58 kilo ile başladım bu işe ama ne zaman ki yavaş yemek yemeye başladım zayıflamaya başladım canım çok şükür zaten boyum çok yok onun için fit olayım diyorum hadi senden de iyi haberler alalım
Bir bayan tarif etmiş bir topicte iki çocuğununda bu yontemin hemen ardından olduğunu yazmış benimde adetim hemen önceki gün bitmişti evde yarım bagdan biraz fazla maydanoz vardi yaklaşık bir litre süt sert plastik kovaya döktüm üstüne belden çarşaf sararak oturdum
Eşime çakşır kökünü makinadan geçirip balla karıştırıp yedirdim baya sizlandi
Bakalım hamilemiyim yarin ya da pazar ultra hassas gebelik testini deniycem inşaallah
Bende şimdi ise gidiyorum sevgiler selamlar
İnşallah cnm ya ama doktor 1 gün bile geçse gel dedi niye anlamadım acaba hemen belli mi olur ki ben hic bisey hissetmiyorum cnm ya sende olumlu düşün lutfenCanım yarın adet olmazsan ki inşallah olmayacaksında hemen test yapma tamam mı bende yapmayacam hemen ama adet olacam gibi hissediyorum ya
Günaydın kızçelerr az önce yürüyüşten geldim iyi oldu 40 dk kadar yürümüşüm :) şimdi hafif bi kahvaltı yapcam sabah tartıldım 53.7 olmuşum ammaaaannnn ne sevindim ne sevindimmm
Şimdi hedefime daha da yaklaştım 52 olursam çok güzel olacak M miyaz tek sırrım çok yavaş yemek yiyorum ve hemen doyuyorm :) bide ekmeği hayatımdan çıkardım sadece kahvaltıda yiyorum darısı tüm isteyenlere
Kiizz cok heyecan yaptm bak :) bnde hamile degilimdir ama tuvalete gitmeye korkuyorm yine deİnşallah cnm ya ama doktor 1 gün bile geçse gel dedi niye anlamadım acaba hemen belli mi olur ki ben hic bisey hissetmiyorum cnm ya sende olumlu düşün lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?