2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Cnm sen niye olumlu düşünmüyorsun adet belirtilerin mi var inşallah nasip olur bizlerwde cnm

Cnm sen niye olumlu düşünmüyorsun adet belirtilerin mi var inşallah nasip olur bizlerwde cnm

Olumlu dusunursem kendimi kaptiriyorum canim. Aksama kadar evdeyim ve kendimi en olumsuz seye hazirlamak be i daha mutlu ediyo. Obur turlu beklenti icine giriyorm ve farkinda olmadan takiyorum. Bi ugrasim yok cunku. Dun sabah adet olcakmisjm gibi keskin bi sanciyla uyandim ama tum gun beyaz seffaf karisik akinti geldi. Bugunde oyle. Adet mi degil mi artik kestiremiyorum cunku bir ay boyunca sol kasigum ve sol bacagim agridi ve bi uyusukluk hissediyorm. Kafamin agrisi bile kasiklarima vurcak nerdeyse

Hımmmm :)

Kac gunde kac kilo verdin kiz
Canım ben 58 kilo idim 2-3 aydır dikkat ediyordum ama tık yoktu fakat şimdi yemeyi yavaş yemeye başlayınca hızla kilo vermeye başladm birde ekmek yemiyorum canım haftada 3 GUN bisiklet sürüyorum falan :))) hedefim 52 veya 50 civarı çünkü kalçam büyük ordan alıyorum ve küçülmesini istiyorum

Verirsin insallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…