- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.961
Cnm sen niye olumlu düşünmüyorsun adet belirtilerin mi var inşallah nasip olur bizlerwde cnmKiizz cok heyecan yaptm bak :) bnde hamile degilimdir ama tuvalete gitmeye korkuyorm yine de
Esim dun dedi ki bn adak adadim. Ne adagi dedim cocugumuz olursa koyun kescem dedi. Is yerinde bi hindunun kizi oldu. Ilk esi adami cocuk olmuyo diye terketmis adamda ikinciye evlendi ve cocugu oldu icecek dagitmis calisanlara esim diyo ki kiskandim. Nasip
Cnm sen niye olumlu düşünmüyorsun adet belirtilerin mi var inşallah nasip olur bizlerwde cnm
Ovulssyon testi yaptın mı tekrarBen bu pkoyu az hafifletmezsem veremiyorum canım ya iki gündür yürüyüşte yapamıyorum kasık ağrısından sinir bozucu içim parçalanıyor sanki
Hımmmm :)Olumlu dusunursem kendimi kaptiriyorum canim. Aksama kadar evdeyim ve kendimi en olumsuz seye hazirlamak be i daha mutlu ediyo. Obur turlu beklenti icine giriyorm ve farkinda olmadan takiyorum. Bi ugrasim yok cunku. Dun sabah adet olcakmisjm gibi keskin bi sanciyla uyandim ama tum gun beyaz seffaf karisik akinti geldi. Bugunde oyle. Adet mi degil mi artik kestiremiyorum cunku bir ay boyunca sol kasigum ve sol bacagim agridi ve bi uyusukluk hissediyorm. Kafamin agrisi bile kasiklarima vurcak nerdeyse
Canım ben 58 kilo idim 2-3 aydır dikkat ediyordum ama tık yoktu fakat şimdi yemeyi yavaş yemeye başlayınca hızla kilo vermeye başladm birde ekmek yemiyorum canım haftada 3 GUN bisiklet sürüyorum falan :))) hedefim 52 veya 50 civarı çünkü kalçam büyük ordan alıyorum ve küçülmesini istiyorumKac gunde kac kilo verdin kiz
Canım ben 58 kilo idim 2-3 aydır dikkat ediyordum ama tık yoktu fakat şimdi yemeyi yavaş yemeye başlayınca hızla kilo vermeye başladm birde ekmek yemiyorum canım haftada 3 GUN bisiklet sürüyorum falan :))) hedefim 52 veya 50 civarı çünkü kalçam büyük ordan alıyorum ve küçülmesini istiyorum
Ne anlamda bişey hissetmiyorsun canım bilmiyorum ki benimki iğneden 20 gün sonra gel demiştiİnşallah cnm ya ama doktor 1 gün bile geçse gel dedi niye anlamadım acaba hemen belli mi olur ki ben hic bisey hissetmiyorum cnm ya sende olumlu düşün lutfen
Kızlar MerHaba test yaptım bugün pozitif ama resim yüklemeyi bilemedim
Yapmadım canım uğraşmayacam daha yaOvulssyon testi yaptın mı tekrar
Aha senin adet kaç gün geçti kırpta at kız merak ederim ben :)Kızlar MerHaba test yaptım bugün pozitif ama resim yüklemeyi bilemedim
Acabaa süper canım hadi gözünaydun dosya yükle deyip albümden yükleyeceksin:)))) adetine jaö gün var belirtin var mıydı???Kızlar MerHaba test yaptım bugün pozitif ama resim yüklemeyi bilemedim
Ay ama hadi çatladııkKızlar MerHaba test yaptım bugün pozitif ama resim yüklemeyi bilemedim
Bugün 3.Gün ablaAha senin adet kaç gün geçti kırpta at kız merak ederim ben :)
Goguslerim bu haftadır aciyodu canım hep A detime yakin böyle olur bide karnimda ve belimde agri olmazdı hiç bu sefer onlarda basladiAcabaa süper canım hadi gözünaydun dosya yükle deyip albümden yükleyeceksin:)))) adetine jaö gün var belirtin var mıydı???
Gördüm testini canım maşallah hadi gözün aydın darısı bizlere inşallah dua et lütfen benimde az kaldı abooo :) sağ salim kucağına almakta nasip olur inşallah kuzucumBugün 3.Gün abla
Eveet çokta güzel görünüyor maşallahGorunuyo mu resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?