- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.981
Gorunuyo mu resim
Amin inşallah ablacim allah hepimize nasip etsin inşallah sagliklaGördüm testini canım maşallah hadi gözün aydın darısı bizlere inşallah dua et lütfen benimde az kaldı abooo :) sağ salim kucağına almakta nasip olur inşallah kuzucum
Gördüm testini canım maşallah hadi gözün aydın darısı bizlere inşallah dua et lütfen benimde az kaldı abooo :) sağ salim kucağına almakta nasip olur inşallah kuzucum
Amin inşallah canım tamda cuma ezanı okunuyo burda dua edeyim sizleredeAy canım maşallah ya gözün aydın ne güzel Allahım bizede nasip etsin
Sabah ilk idrarinla yap bide canimben gün test yaptım canım negatif maalesef akşam yaptım gerçi olsa çıkardı sabah farkeder mi..
Amin inşallah canım tamda cuma ezanı okunuyo burda dua edeyim sizlerede
Abla birşey dicem sağlık ocagina gitsem şimdi kan versem sonucum çıkar mi bugunEveet çokta güzel görünüyor maşallah
Sabah ilk idrarinla yap bide canim
Olumsuz düşünme canım olur inşallah haber ver sabah yapıp bizedebi iki gün daha bekliycem canım dün olmam lazımdı..sabah yaparım yine olmazsam ama yoktur eminim yani
Olumsuz düşünme canım olur inşallah haber ver sabah yapıp bizede
Kızlar MerHaba test yaptım bugün pozitif ama resim yüklemeyi bilemedim
Yok canım geçen ay adetimde ilk defa doktora gittim kontrole bu problem var mi diye herşey güzel çıktı bu problem yoktu folik asit verdi sadece folicusplus diye onu kullandım sadecesen tedavi mi görüyordun canım hangi ilacı kullandın
Yok canım geçen ay adetimde ilk defa doktora gittim kontrole bu problem var mi diye herşey güzel çıktı bu problem yoktu folik asit verdi sadece folicusplus diye onu kullandım sadece
Inşallah canım sağlık ocagina gidiyorum simdisüper bekletmedi bebiş seni sorun yokmuş ne güzel inş değerinde güzel çıkar
Inşallah canım sağlık ocagina gidiyorum simdi
Adete kaç gün kala başladı bunlarGoguslerim bu haftadır aciyodu canım hep A detime yakin böyle olur bide karnimda ve belimde agri olmazdı hiç bu sefer onlarda basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?