2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sağlık ocağı sabah kan testi aliyomus bende ozeldeki doktoru mu aradım gel bakalım kan sonuçlarına dedi esimle oraya gidiyoruz şimdi bizde

Canim sabret ya hayal kirikligi dah kotu ama dayanmazsan tesr yap bitane hic yokdan olmadigini bilip ona gore davranirsin
İki gün önce yaptım silik çizgi çıktı cnm göğüs uçlarım çok sizli yor ama kaşık ağrısı filan geçti arada bel ağrısına var yok yarın adet günüm zaten olmazsam yaparım :)doktor 1 gün geçse bile gel dedi cunku

Biraz daha geçsin canım hemen çıkmayabiliyor plo başa bela zaten sende soğan kürü yapsana canım bide aslan pençesi kürü çok iyi geliyor bak

hem ne bela aslan pençesiyle bal çörek otunu yapıcam bu ay adet olayım da kısmet..ilaçlarla bunları kullanmam sorun yaratır mı acaba

Kızlar ben bugun doktora gittim biraz akıntım oldu yine pembe alttan baktı ilk defa bakmak zorundayız dedi gelişip gelişmediğine dair diye bi sıkıntı olur mu acaba ya korkuyorum. Bebek iyi gelişiyo dedi ama kimden duysam alttan baktırmak iyi değil diyor

hem ne bela aslan pençesiyle bal çörek otunu yapıcam bu ay adet olayım da kısmet..ilaçlarla bunları kullanmam sorun yaratır mı acaba
Aşkım yumurtalıklarını tamamen temizlemeden sakın yumurta büyütücü çoğaltıcı şeyler kullanma ne ilacı kullanıyorsun bi sıkıntı çıkarmıyor normalde

Hurafe onlar canım tam tersi alttan bakılması daha iyi herşey net görünüyor üstelik millet hamileyken ilişkiye giriyor bişey olmuyorda küçücük bi ultrasyon mu sıkıntı oldu yani bunlara takılıp sitres etme kendini boşuna üstelik bebek büyüdükçe hafif lekelenmelerin olması normal o bi yana hamileyken adet görenler var

Bişey olmaz canım bende hamile iken kaç defa alttan muayene oldum hiç bişey olmadı kese çok küçük olduğu için karından görmesi mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…