- 7 Aralık 2016
- 363
- 596
- 23
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.001
Bir hafta önceden goguslerim aciyodu canım 2-3 gündür de kasiklarim ve belim agriyo bugün 3.Gün ışte gecikmesinden geçen sureAdete kaç gün kala başladı bunlar
Rabbim hayırlı evlat versin inşallah gözün aydınSağlık ocağı sabah kan testi aliyomus bende ozeldeki doktoru mu aradım gel bakalım kan sonuçlarına dedi esimle oraya gidiyoruz şimdi bizde
Gercekdeb mi cnim kan ver hemennbKızlar MerHaba test yaptım bugün pozitif ama resim yüklemeyi bilemedim
Adet olucak miyim hamile miy8m bilmiyorum :)))yani belirti yokNe anlamda bişey hissetmiyorsun canım bilmiyorum ki benimki iğneden 20 gün sonra gel demişti
Anladım canım hayırlı olsun inşallah darısı başımıza :)Bir hafta önceden goguslerim aciyodu canım 2-3 gündür de kasiklarim ve belim agriyo bugün 3.Gün ışte gecikmesinden geçen sure
Senin günün geçti mi ki kuzuben gün test yaptım canım negatif maalesef akşam yaptım gerçi olsa çıkardı sabah farkeder mi..
He belirti hemen başlamıyor ki zaten canımAdet olucak miyim hamile miy8m bilmiyorum :)))yani belirti yok
Valla canım ertesi günde çıkabiliyor aynı günde sabah erken verseydin bugün çıkardı heraldeAbla birşey dicem sağlık ocagina gitsem şimdi kan versem sonucum çıkar mi bugun
Canim sabret ya hayal kirikligi dah kotu ama dayanmazsan tesr yap bitane hic yokdan olmadigini bilip ona gore davranirsinAdet olucak miyim hamile miy8m bilmiyorum :)))yani belirti yok
Senin günün geçti mi ki kuzu
Biraz daha geçsin canım hemen çıkmayabiliyor plo başa bela zaten sende soğan kürü yapsana canım bide aslan pençesi kürü çok iyi geliyor bakdündü canım 20 sinde olmam lazımdı gerçi ne zaman günü gününe gelmiş bu pko dan bide bekliyorum
İki gün önce yaptım silik çizgi çıktı cnm göğüs uçlarım çok sizli yor ama kaşık ağrısı filan geçti arada bel ağrısına var yok yarın adet günüm zaten olmazsam yaparım :)doktor 1 gün geçse bile gel dedi cunkuCanim sabret ya hayal kirikligi dah kotu ama dayanmazsan tesr yap bitane hic yokdan olmadigini bilip ona gore davranirsin
Biraz daha geçsin canım hemen çıkmayabiliyor plo başa bela zaten sende soğan kürü yapsana canım bide aslan pençesi kürü çok iyi geliyor bak
Yaptım sanırım:)Profilde bebeğin doğacağı tarihin yazılacağı bir yer var hamilelik takvimi diye geçiyor sanırım oraya yazarsan mesajlarının altında kaç haftalık olduğunu gösterir cetvel görünüyor
Aşkım yumurtalıklarını tamamen temizlemeden sakın yumurta büyütücü çoğaltıcı şeyler kullanma ne ilacı kullanıyorsun bi sıkıntı çıkarmıyor normaldehem ne bela aslan pençesiyle bal çörek otunu yapıcam bu ay adet olayım da kısmet..ilaçlarla bunları kullanmam sorun yaratır mı acaba
Hurafe onlar canım tam tersi alttan bakılması daha iyi herşey net görünüyor üstelik millet hamileyken ilişkiye giriyor bişey olmuyorda küçücük bi ultrasyon mu sıkıntı oldu yani bunlara takılıp sitres etme kendini boşuna üstelik bebek büyüdükçe hafif lekelenmelerin olması normal o bi yana hamileyken adet görenler varKızlar ben bugun doktora gittim biraz akıntım oldu yine pembe alttan baktı ilk defa bakmak zorundayız dedi gelişip gelişmediğine dair diye bi sıkıntı olur mu acaba ya korkuyorum. Bebek iyi gelişiyo dedi ama kimden duysam alttan baktırmak iyi değil diyor
Bişey olmaz canım bende hamile iken kaç defa alttan muayene oldum hiç bişey olmadı kese çok küçük olduğu için karından görmesi mümkün değilKızlar ben bugun doktora gittim biraz akıntım oldu yine pembe alttan baktı ilk defa bakmak zorundayız dedi gelişip gelişmediğine dair diye bi sıkıntı olur mu acaba ya korkuyorum. Bebek iyi gelişiyo dedi ama kimden duysam alttan baktırmak iyi değil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?