- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.021
varsa test tejrar etsene cnmİki gün önce yaptım silik çizgi çıktı cnm göğüs uçlarım çok sizli yor ama kaşık ağrısı filan geçti arada bel ağrısına var yok yarın adet günüm zaten olmazsam yaparım :)doktor 1 gün geçse bile gel dedi cunku
varsa test tejrar etsene cnm
Test yok cnm yok ya yarın bat zaten inşallah olmazsam alıp yaparimvarsa test tejrar etsene cnm
Test yok cnm yok ya yarın bat zaten inşallah olmazsam alıp yaparim
Zaten adetimin 10.gunu bugun bitio yane ilk defa bukadar uzun surdu sonrada dusunmuyorun ya kafam yoruldu canim...Senin noldu durumun canim ara mi verdin?
Insallah olmazsinda yaparsin amin....Test yok cnm yok ya yarın bat zaten inşallah olmazsam alıp yaparim
Aşkım yumurtalıklarını tamamen temizlemeden sakın yumurta büyütücü çoğaltıcı şeyler kullanma ne ilacı kullanıyorsun bi sıkıntı çıkarmıyor normalde
Zaten adetimin 10.gunu bugun bitio yane ilk defa bukadar uzun surdu sonrada dusunmuyorun ya kafam yoruldu canim...
Kuzu pkodan bi süre enazından tamamen kutulabilmek için dört ay 15 gün soğan kürü bir ay Aslan pençesi kullanılması lazım kullandığın ilaçla da yapabilirsin bi sıkıntı çıkarmaz benim bugün 11.ci gün soğan kürününglukofen içiyorum hergün sadece..işte bide adet olursam belki tekrar klomene başlar..
geçen gittiğimde kist oluşumu görünmüyor dedi ama bilemedim 3 ay önce falan soğan suyu içmiştim.. yine mi başlasam.
Kuzu ben bu ay düşünmedim pek tabiki ara ara aklıma geldi hep bi uğraş buldum kendime bakalım ne okacak adet olacak gibi hissediyorum ama bilemiyorum tabi hamile kalır kalmaz Hz. Muhammet (s.a.v) efendimize bin ihlas adadım okumaya başlayacam çünkü onun hatrı için istiyorum hep allahtan onun yüzü suyu hürmetine ki tutarsa bu sebepten tutar ve dahasını bile okurum yaniBende senin gibi dusunuyorm. Onumuzdeki ayin sogan kurunun kalan 7gununu yapcam bide meryem ana otunu kullancam. Zamana biraktim yorucu cidden. Birileri hamile kalinca daha cok seviniyorm. Dusunmemek en iyisi hep ummadigin anda hamile kalirsin derler ya ummadigim ani bekliyorm
Kuzu ben bu ay düşünmedim pek tabiki ara ara aklıma geldi hep bi uğraş buldum kendime bakalım ne okacak adet olacak gibi hissediyorum ama bilemiyorum tabi hamile kalır kalmaz Hz. Muhammet (s.a.v) efendimize bin ihlas adadım okumaya başlayacam çünkü onun hatrı için istiyorum hep allahtan onun yüzü suyu hürmetine ki tutarsa bu sebepten tutar ve dahasını bile okurum yani
Kuzu pkodan bi süre enazından tamamen kutulabilmek için dört ay 15 gün soğan kürü bir ay Aslan pençesi kullanılması lazım kullandığın ilaçla da yapabilirsin bi sıkıntı çıkarmaz benim bugün 11.ci gün soğan kürünün
Valla tuhaf duygulardayım :)Heyecan varmi
Amin inşallah kuzucum olacak zaten ben buna inanıyorumInsallah olur abla. Ramazan ayi da geliyo insallah dualarimiz kabul olur
Aşkım adetten iki gün sonra soğana başlıyorsun 15 gün yapıp bitirdikten sonra bir ay aslan pençesi sonra yine adetin bittikten sonra 15 gün soğan kürü o bitince tekrar bir ay aslan pençesi dönüşümlü olarak dör kez yapman lazım aslan pençesi adetlerini düzenler adette gördürür hormonlarıda dengeliyır ve pko olup bu bitkiyle hamile kalan çok var kuzu soğan kürü bitince başlayacam ha bide soğuk sıkım çörek otu yağı al sabah aç karına evvela bi yemek kaşığı yut ondanbende iki ay 15 gün arayla iki kez kullanmıştım ne bileyim o dönem adetim daha düzensizleşmişti bende devam etmedim 3.ye..şimdi ben adetle neye başlayayım ki soğana mı canım
Valla tuhaf duygulardayım :)
Hayırlısıyla İnşallah cnmOlur insallah
Aşkım adetten iki gün sonra soğana başlıyorsun 15 gün yapıp bitirdikten sonra bir ay aslan pençesi sonra yine adetin bittikten sonra 15 gün soğan kürü o bitince tekrar bir ay aslan pençesi dönüşümlü olarak dör kez yapman lazım aslan pençesi adetlerini düzenler adette gördürür hormonlarıda dengeliyır ve pko olup bu bitkiyle hamile kalan çok var kuzu soğan kürü bitince başlayacam ha bide soğuk sıkım çörek otu yağı al sabah aç karına evvela bi yemek kaşığı yut ondan
Evet canım testere dişli aslan pençesi tadı kötü değil canım yaa soğana göre çok çok iyi hatta yani rica ederim kuzu ne demek faydam dokunduysa ne mutlu bana bu şekilde yaparsan çok memnun kalırsın benim lh fsh 5 lere düştü o bitki sayesinde ve yumurtlamaya başladım düşün ve kaliteli yumurtluyordum da yani progesteronum çok iyi çıkıyordu klomen bende sıkıntı yaptı tabi bende yine soğana başladım zaten aslan pençesi kistleride eritiyor canım aslan pençesi soğan ve hayıt özellikle kadınlara birebir yani her snlamda ha bide civan perçemi var oda kist temizliyor ama çook acı yaacanımm çok sağol ben yapmışım ama düzenli yapmamışım böyle..bide testere dişli aslan pençesi dimi tadı çok kötü ya off moralim bozuldu..
Ha bide canım soğan küründen b ik ay sonra adetler düzene girebiliyormuş heöen düzene girmeyenlerde varmış bünyeye göre değişiyor o bozulmalarda pko yüzünden oluyor bide yumurtlamaya bağlı değişiyor sopan kistleri yok ederken yumurtlatıyormuşta o sebepten adetler gecikebiliyormuş hem yumyrtlatıyor hemde çatlatıyor yumurtayıcanımm çok sağol ben yapmışım ama düzenli yapmamışım böyle..bide testere dişli aslan pençesi dimi tadı çok kötü ya off moralim bozuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?