- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.041
Evet canım testere dişli aslan pençesi tadı kötü değil canım yaa soğana göre çok çok iyi hatta yani rica ederim kuzu ne demek faydam dokunduysa ne mutlu bana bu şekilde yaparsan çok memnun kalırsın benim lh fsh 5 lere düştü o bitki sayesinde ve yumurtlamaya başladım düşün ve kaliteli yumurtluyordum da yani progesteronum çok iyi çıkıyordu klomen bende sıkıntı yaptı tabi bende yine soğana başladım zaten aslan pençesi kistleride eritiyor canım aslan pençesi soğan ve hayıt özellikle kadınlara birebir yani her snlamda ha bide civan perçemi var oda kist temizliyor ama çook acı yaa
Ha bide canım soğan küründen b ik ay sonra adetler düzene girebiliyormuş heöen düzene girmeyenlerde varmış bünyeye göre değişiyor o bozulmalarda pko yüzünden oluyor bide yumurtlamaya bağlı değişiyor sopan kistleri yok ederken yumurtlatıyormuşta o sebepten adetler gecikebiliyormuş hem yumyrtlatıyor hemde çatlatıyor yumurtayı
Tabiki canım bu son zamanlarda bakma düğünümde soğuk aldım diye gecikiyordu oda üç beş gün bile değil yani daha ilk kullanmaya başladığımın ikinci yada üçüncü günü adet oldum yani ve bi dahada ilaç kullanmadım çok şükür tabi yumurtalıklar hormonlarda düzelince kilolarda gitmeye başladıhayıt hapı kullandım işe yaramadı hatta adetimi kesti nerdeyse .civan perçemide içmedim ama evet acı olduğunu okumuştum buralarda..neyse ben adet olmayı bekliyim soğana başlayım inş
peki düzenli adeti sağladı dimi bunları birebir yapınca tatlım
Canım onu yapma bizde pko varya yumurta çok oluyor ve büyüyemeden kalıyorlar bak klomen bende ne yaptı o karışım bizde riskli ve zaten aslan pençesi yumurtanı geliştirecek merak etme kuzuvalla her anlamda şifa ya hemen başlıyım bende bu ay..bunlardan sonra bal çörek otu tarçın yapılıyor dimi cnm
Hayırlı olsun canım benim yaEvet buldum simdi
Merhaba canım karanlık sanırım göremedimMerhaba arkadaslar yogun tempo ve 2 yasinda bir bebek fazlaca zaman aldığı için sizin kadar sık giremiyorum.takvime gore adet tarihim bugün yani 32.gün.ama ovulasyon testine gore ben 34.gun bekliyorum çünkü 20.gün pozitif oldu test.hafta sonum cok yogun ve kosturmali gececek ihtimal varsa dikkat edeyim dedim test aldim 2 tane biri bugun digeri yarin icin.suan 2 gun varken görüntü bu.hayal mi görüyorum yoksa var mi anlayamadim
Diğer çizgi ortaya yakın mı yada ortada mı?Merhaba arkadaslar yogun tempo ve 2 yasinda bir bebek fazlaca zaman aldığı için sizin kadar sık giremiyorum.takvime gore adet tarihim bugün yani 32.gün.ama ovulasyon testine gore ben 34.gun bekliyorum çünkü 20.gün pozitif oldu test.hafta sonum cok yogun ve kosturmali gececek ihtimal varsa dikkat edeyim dedim test aldim 2 tane biri bugun digeri yarin icin.suan 2 gun varken görüntü bu.hayal mi görüyorum yoksa var mi anlayamadim
Ortada bi çizgi görüyor gibiyim ama gözlerim beni yanıltmıyorsa eğerMerhaba arkadaslar yogun tempo ve 2 yasinda bir bebek fazlaca zaman aldığı için sizin kadar sık giremiyorum.takvime gore adet tarihim bugün yani 32.gün.ama ovulasyon testine gore ben 34.gun bekliyorum çünkü 20.gün pozitif oldu test.hafta sonum cok yogun ve kosturmali gececek ihtimal varsa dikkat edeyim dedim test aldim 2 tane biri bugun digeri yarin icin.suan 2 gun varken görüntü bu.hayal mi görüyorum yoksa var mi anlayamadim
Cnm ya felaket göğsümde sizi var bugün sadece sağ göğüs yürürken bile sizliyo adet öncesi hic olmazdıEvet canım testere dişli aslan pençesi tadı kötü değil canım yaa soğana göre çok çok iyi hatta yani rica ederim kuzu ne demek faydam dokunduysa ne mutlu bana bu şekilde yaparsan çok memnun kalırsın benim lh fsh 5 lere düştü o bitki sayesinde ve yumurtlamaya başladım düşün ve kaliteli yumurtluyordum da yani progesteronum çok iyi çıkıyordu klomen bende sıkıntı yaptı tabi bende yine soğana başladım zaten aslan pençesi kistleride eritiyor canım aslan pençesi soğan ve hayıt özellikle kadınlara birebir yani her snlamda ha bide civan perçemi var oda kist temizliyor ama çook acı yaa
Canım bu hcg iğnesi ve klomen göğüslerde çok hassasiyet yapıyor ama bebektende olabilir tabi yani ondan değilse bile ki inşallah ondandır yapıyor bu ilaçlar panik olma diye söylüyorum yani. geçen ay benimde çok fazla oldu bu ayda var ama hani yadırgamadım geçen ay ki kadar alıştı sanırım vücut ama inşallah bebiştendirCnm ya felaket göğsümde sizi var bugün sadece sağ göğüs yürürken bile sizliyo adet öncesi hic olmazdı
Can8m klomen kullanali1 ay iğne vurulali20 gün oldu nerdeyse ya hala etki eder mi ki üstelik bugün başladı bu sızlama neyse bakalım inşallah bebistirCanım bu hcg iğnesi ve klomen göğüslerde çok hassasiyet yapıyor ama bebektende olabilir tabi yani ondan değilse bile ki inşallah ondandır yapıyor bu ilaçlar panik olma diye söylüyorum yani. geçen ay benimde çok fazla oldu bu ayda var ama hani yadırgamadım geçen ay ki kadar alıştı sanırım vücut ama inşallah bebiştendir
Evet ortaya daha yakin canim ayni yeri goruyorsun sen de benimle.diger testi de yapip ziyan etmeyeyim dedim sabah bakarim ilk idrarla diyeDiğer çizgi ortaya yakın mı yada ortada mı?
Ya buaralar hep stresli gecio zaten hamile kalsamda saglikli bi gebelik geciremicemBende senin gibi dusunuyorm. Onumuzdeki ayin sogan kurunun kalan 7gununu yapcam bide meryem ana otunu kullancam. Zamana biraktim yorucu cidden. Birileri hamile kalinca daha cok seviniyorm. Dusunmemek en iyisi hep ummadigin anda hamile kalirsin derler ya ummadigim ani bekliyorm
Banada cok silik gorundu...canin kan versen daha iyi olcak gecijmeden maden sikintili cnim hemen git kan verEvet ortaya daha yakin canim ayni yeri goruyorsun sen de benimle.diger testi de yapip ziyan etmeyeyim dedim sabah bakarim ilk idrarla diye
Canım o zaman bence kan vermelisin akşam acile git bugün sanki ortada bi yerde var gibi ama emin değilimEvet ortaya daha yakin canim ayni yeri goruyorsun sen de benimle.diger testi de yapip ziyan etmeyeyim dedim sabah bakarim ilk idrarla diye
Ay hade bakim canim insalllah olur kuUm Allah heoinizin gonlune gore versin insallaj
Kizlar doktora gittim bu gun 2 yumurtan var dedi 17 ve 14 mm biri biraz geriden geliyor ama herşey cok guzel yarin ovitrelle catlatma ignesi vurulmami soledi yarin aksam yani sonrasi icin bol iliski gun asiri degil ara verme sık sık yap dedi eee spermler gucsuz kalirsa dedim yok ole bisey bol bol devam dedi ben yarin aksam calismalara basliyorum
Abla ben zayıflamak için içecem çok iyimiş sen kardeşinde de işe yaradımı zayıflamdımı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?