2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

hayıt hapı kullandım işe yaramadı hatta adetimi kesti nerdeyse .civan perçemide içmedim ama evet acı olduğunu okumuştum buralarda..neyse ben adet olmayı bekliyim soğana başlayım inş
peki düzenli adeti sağladı dimi bunları birebir yapınca tatlım

valla her anlamda şifa ya hemen başlıyım bende bu ay..bunlardan sonra bal çörek otu tarçın yapılıyor dimi cnm

Tabiki canım bu son zamanlarda bakma düğünümde soğuk aldım diye gecikiyordu oda üç beş gün bile değil yani daha ilk kullanmaya başladığımın ikinci yada üçüncü günü adet oldum yani ve bi dahada ilaç kullanmadım çok şükür tabi yumurtalıklar hormonlarda düzelince kilolarda gitmeye başladı

valla her anlamda şifa ya hemen başlıyım bende bu ay..bunlardan sonra bal çörek otu tarçın yapılıyor dimi cnm
Canım onu yapma bizde pko varya yumurta çok oluyor ve büyüyemeden kalıyorlar bak klomen bende ne yaptı o karışım bizde riskli ve zaten aslan pençesi yumurtanı geliştirecek merak etme kuzu

Merhaba arkadaslar yogun tempo ve 2 yasinda bir bebek fazlaca zaman aldığı için sizin kadar sık giremiyorum.takvime gore adet tarihim bugün yani 32.gün.ama ovulasyon testine gore ben 34.gun bekliyorum çünkü 20.gün pozitif oldu test.hafta sonum cok yogun ve kosturmali gececek ihtimal varsa dikkat edeyim dedim test aldim 2 tane biri bugun digeri yarin icin.suan 2 gun varken görüntü bu.hayal mi görüyorum yoksa var mi anlayamadim

Eklentiler

• 20170421_172546-1.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba canım karanlık sanırım göremedim

Diğer çizgi ortaya yakın mı yada ortada mı?

Ortada bi çizgi görüyor gibiyim ama gözlerim beni yanıltmıyorsa eğer

Cnm ya felaket göğsümde sizi var bugün sadece sağ göğüs yürürken bile sizliyo adet öncesi hic olmazdı

Cnm ya felaket göğsümde sizi var bugün sadece sağ göğüs yürürken bile sizliyo adet öncesi hic olmazdı
Canım bu hcg iğnesi ve klomen göğüslerde çok hassasiyet yapıyor ama bebektende olabilir tabi yani ondan değilse bile ki inşallah ondandır yapıyor bu ilaçlar panik olma diye söylüyorum yani. geçen ay benimde çok fazla oldu bu ayda var ama hani yadırgamadım geçen ay ki kadar alıştı sanırım vücut ama inşallah bebiştendir

Can8m klomen kullanali1 ay iğne vurulali20 gün oldu nerdeyse ya hala etki eder mi ki üstelik bugün başladı bu sızlama neyse bakalım inşallah bebistir

Valla ben de emin olamadim kizlar daha 2 gün var benim erken öğrenme çabam sizinki ile ayni sebepten degil tabi ki bebek haberi mutlu edecek ama doktorum gebe kalırsan hemen igneye baslaman lazim demisti gec kalmadan.o yuzden yakalamaya çalışıyorum ilk gebeligimde göbekten 350 tane igne oldum.kan sulandirici.o yuzden pesindeyim yoksa adet gunumun gecmesine kadar beklerim.evde bir bebek olunca hek de 2 yas sendromlu insan arafta kalıyor.ama hafta sonu cok yogun islerim var cok kosturcam o yuzden bi bakayim dedim ben de anlamadim su an resimi

Ya buaralar hep stresli gecio zaten hamile kalsamda saglikli bi gebelik geciremicem

Kizlar doktora gittim bu gun 2 yumurtan var dedi 17 ve 14 mm biri biraz geriden geliyor ama herşey cok guzel yarin ovitrelle catlatma ignesi vurulmami soledi yarin aksam yani sonrasi icin bol iliski gun asiri degil ara verme sık sık yap dedi eee spermler gucsuz kalirsa dedim yok ole bisey bol bol devam dedi ben yarin aksam calismalara basliyorum

Ay hade bakim canim insalllah olur kuUm Allah heoinizin gonlune gore versin insallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…