2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Can8m klomen kullanali1 ay iğne vurulali20 gün oldu nerdeyse ya hala etki eder mi ki üstelik bugün başladı bu sızlama neyse bakalım inşallah bebistir
Valla canım ben geçen ay adet oldum ondan sonra bile hemwn geçmedi yani inşallah bebektir tabi ama korkutma kendini demek istediğim bu

• Canım onun zayıflamadan Çok affedersiniz lavaboya çıkma sorunu vardı onun için tüketiyor du
Hangi markanın alıyordu peki abla bu karamaya kefir iyi diyorlarda migrosta var gidip alacam yarın bide alışveriş yapmam lazım zaten hava iyi olursa eşimle pikniğe gitmeyi düşünüyoruz pazar günü :)

Canım merak etme Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz Allah tamamına erdirsin cetvelinde çok güzel olmuş maşallah

Hangi markanın alıyordu peki abla bu karamaya kefir iyi diyorlarda migrosta var gidip alacam yarın bide alışveriş yapmam lazım zaten hava iyi olursa eşimle pikniğe gitmeyi düşünüyoruz pazar günü :)
Oda migros tan alıyor ama markasını hatirlayamadim

Reglim in 3. Günü tatlım.. problem ne diye bakacak doktorcum zira gebelik sonlanalı temmuzda 2 yıl olacak.. hoş 6 aydır yoğunlaştık ama bakalım nolacak yarın?
Canım Nasıl geçti Doktor kontrolün rahim filmi için konuştunuz mu

Kızlaar adet olacakmışım gibi sancım var yaa sanki içimde yanardağlar patlıyor akıntımda çok fazla dün ve bugün soğan kürünü ancak bir kere yapabildim aşırı bi gaz var zaten akşama çok artıyor diye daha fazla artmasın diye içmiyorum ya

Sen niye gebelik testi yapmiyorsun bu arada ovu. Testim piril piril agridan kivraniyom bazi saatler anlamadim sabah ki ultra hassas deneme sonucumu yazarim

sevcanvildo
Sen ovu. Testinide mi bıraktın ne alemdesin

Sen niye gebelik testi yapmiyorsun bu arada ovu. Testim piril piril agridan kivraniyom bazi saatler anlamadim sabah ki ultra hassas deneme sonucumu yazarim

sevcanvildo
Sen ovu. Testinide mi bıraktın ne alemdesin
Seninde mi adete yakın çizgi çıkmıyor normalde canım? Daha adet günüm gelmediki kuzu 26 da o yüzden yapmıyorum inşallah günüm geçerse öyle yapacam

Ben de bu ayki ovulasyon testlerim kac tane kaldi diye bakayim dedim bi baktim icinde 2 tane gebelik testi varmis meger hediyeymis ay nasil sevindim.sabaha ayirdigimla 3 testim oldu ve tabiki dayanamdim yaptim kizlar sanirim var gibi bisey

Eklentiler

• 20170421_204703-1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 40
Ben de bu ayki ovulasyon testlerim kac tane kaldi diye bakayim dedim bi baktim icinde 2 tane gebelik testi varmis meger hediyeymis ay nasil sevindim.sabaha ayirdigimla 3 testim oldu ve tabiki dayanamdim yaptim kizlar sanirim var gibi bisey

Eklentiler

• 20170421_204703-1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 39
Evet var canım inşallah. hemen çıktı mı yapınca yoksa bekleyince mi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…