- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.061
Valla canım ben geçen ay adet oldum ondan sonra bile hemwn geçmedi yani inşallah bebektir tabi ama korkutma kendini demek istediğim buCan8m klomen kullanali1 ay iğne vurulali20 gün oldu nerdeyse ya hala etki eder mi ki üstelik bugün başladı bu sızlama neyse bakalım inşallah bebistir
Dikkat edince zayıflatıyormuş abla ben süt ve süt ürünleri çok tüketemiyorum bu iyi oldu
- Canım onun zayıflamadan Çok affedersiniz lavaboya çıkma sorunu vardı onun için tüketiyor du
Eveg sabah yap ilk idrarla bakalım var gibi hadi hayırlısı inşallah canımEvet ortaya daha yakin canim ayni yeri goruyorsun sen de benimle.diger testi de yapip ziyan etmeyeyim dedim sabah bakarim ilk idrarla diye
Hangi markanın alıyordu peki abla bu karamaya kefir iyi diyorlarda migrosta var gidip alacam yarın bide alışveriş yapmam lazım zaten hava iyi olursa eşimle pikniğe gitmeyi düşünüyoruz pazar günü :)
- Canım onun zayıflamadan Çok affedersiniz lavaboya çıkma sorunu vardı onun için tüketiyor du
Canım merak etme Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz Allah tamamına erdirsin cetvelinde çok güzel olmuş maşallahKızlar ben bugun doktora gittim biraz akıntım oldu yine pembe alttan baktı ilk defa bakmak zorundayız dedi gelişip gelişmediğine dair diye bi sıkıntı olur mu acaba ya korkuyorum. Bebek iyi gelişiyo dedi ama kimden duysam alttan baktırmak iyi değil diyor
Oda migros tan alıyor ama markasını hatirlayamadimHangi markanın alıyordu peki abla bu karamaya kefir iyi diyorlarda migrosta var gidip alacam yarın bide alışveriş yapmam lazım zaten hava iyi olursa eşimle pikniğe gitmeyi düşünüyoruz pazar günü :)
Canım Tebrik ederim Allah Sağlıkla kucağına da göstersin kan sonucunun çıktımı değerin kaçEvet buldum simdi
Canım Nasıl geçti Doktor kontrolün rahim filmi için konuştunuz muReglim in 3. Günü tatlım.. problem ne diye bakacak doktorcum zira gebelik sonlanalı temmuzda 2 yıl olacak.. hoş 6 aydır yoğunlaştık ama bakalım nolacak yarın?
Karamayadır heralde oda 12 tl yahu pahalı diğerlerine göreOda migros tan alıyor ama markasını hatirlayamadim
Aslında öteki daha guzelKaramayadır heralde oda 12 tl yahu pahalı diğerlerine göre
Öyle mi o da mı migrosta var canım fiyatı ne bu karamayayı çok övüyorlar ama canım en iyisiymiş kalite olarakta kafam karıştı yaAslında öteki daha guzel kefirzadem olan
Bu karamaya çok ekşi yayık ayran gibi
Kızlaar adet olacakmışım gibi sancım var yaa sanki içimde yanardağlar patlıyor akıntımda çok fazla dün ve bugün soğan kürünü ancak bir kere yapabildim aşırı bi gaz var zaten akşama çok artıyor diye daha fazla artmasın diye içmiyorum ya
Öyle mi o da mı migrosta var canım fiyatı ne bu karamayayı çok övüyorlar ama canım en iyisiymiş kalite olarakta kafam karıştı ya
Seninde mi adete yakın çizgi çıkmıyor normalde canım? Daha adet günüm gelmediki kuzu 26 da o yüzden yapmıyorum inşallah günüm geçerse öyle yapacamSen niye gebelik testi yapmiyorsun bu arada ovu. Testim piril piril agridan kivraniyom bazi saatler anlamadim sabah ki ultra hassas deneme sonucumu yazarim
sevcanvildo
Sen ovu. Testinide mi bıraktın ne alemdesin
Kafam karıştı ya bi karamaya alayım ben evvela zaten günde iki bardak içecem sadece sabah ve akşamDaha iyi olabileceğini bende düşünüyorum ancak biliyorsun daha sağlıklı demek neredeyse daha az lezzetli ile eş değer gidiyor son yıllarda
Seninde mi adete yakın çizgi çıkmıyor normalde canım? Daha adet günüm gelmediki kuzu 26 da o yüzden yapmıyorum inşallah günüm geçerse öyle yapacam
Evet var canım inşallah. hemen çıktı mı yapınca yoksa bekleyince mi çıkıyorBen de bu ayki ovulasyon testlerim kac tane kaldi diye bakayim dedim bi baktim icinde 2 tane gebelik testi varmis meger hediyeymis ay nasil sevindim.sabaha ayirdigimla 3 testim oldu ve tabiki dayanamdim yaptim kizlar sanirim var gibi bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?