2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet var canım inşallah. hemen çıktı mı yapınca yoksa bekleyince mi çıkıyor
5 10 dk icinde çıktı canim oyle uzun beklemedim.ama zaman gectikce cizgi belirginlesti 2 test de silik birseyler var net olmayan.sabah 3.testi uygularim bi ona da bakarim eger varsa kan veririm çünkü ben bozuk teste cok sahit oldum.kizima ile kalana kadar 2 düşük yasadim 19 ay gebe kalamadim 19 ayda her ay 5 tane test yapsam en az 100 test deneyimi yasamisim ve en az 6 7 kez bozuk test gördüm yani cift cizgi olan

Valla canım ben güvenmiyorum erken gebelik testlerine para tuzağı onlar ya senin ovyu testinde ikinci çizgi silikte olsa çıkmadı mı
Valla canım ben güvenmiyorum erken gebelik testlerine para tuzağı onlar ya senin ovyu testinde ikinci çizgi silikte olsa çıkmadı mı
Aslında ben sıvı olayını tutturamadim öylesine gibi oldu ne biliyim ben duramıyorum bişeyler icmeden ondan olabilir su an sabah için su diyetindeyim

Aslında ben sıvı olayını tutturamadim öylesine gibi oldu ne biliyim ben duramıyorum bişeyler icmeden ondan olabilir su an sabah için su diyetindeyim

İnşallah bozuk değildir canım sabah ilk idrarla yap benide etiketle tamam mı

Bende su çok içiyorum ya o yüzden sabah ilk idrardan sonra yapıyorum ama akşam bile su içsem sabaha kadar kaç kez tuvalete gidiyorum yani tam saate göre kalmıyor ki :) 4 saat beklemiş olması lazıö benim iki saat anca bekliyor e çok doluyorum gitmesemde olmuyor yani

Aynen ya ben o kadar hiç duramam
Işte o sebeple dietteyim :))

Kizlar beyaz akintidan acik pembe akintiya dondum ama kan namina bisey yok. Yarina mi baslar bu. Niye boyle oldu ki??

Kizlar iyi geceler herkese doktora gorundum bugün kan verdim hamilesin dedi hcg 400 kusurmus su an ultrason gorulmez salı günü gel tekrar kanına bakıp ultrasonla bakarız dedi %50 hayirli olsun dedi
Hadi tekrar gözün aydın aşkım allah tamamına erdirsin sağ salim kucağinada al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…