- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.101
Bende orta halliyim işte ya belden aşağısı komple sızlıyor resmen ya bel ve kasık ağrısını saymıyorum bile sanırım benim kırmızlar gelecek yaaIyilesemedim canım ya aynıyimsen nasılsın
Ya niye öyle düşünüyorsun cnm inşallah yerleşme ağrısıdır bende hic ağrı filan yok ya o adet belirtiside yok bugün bat inşallah olmamBende orta halliyim işte ya belden aşağısı komple sızlıyor resmen ya bel ve kasık ağrısını saymıyorum bile sanırım benim kırmızlar gelecek yaa
Bilmiyorum ki canım bacaklarım çok sızlıyor göğüs uçlarım büyümüş tuhaf yani ama lekelenmem başlamadı inşallah öyledir canım. Olmayacaksın inşallah canım göğüs ağrın geçti mi seninYa niye öyle düşünüyorsun cnm inşallah yerleşme ağrısıdır bende hic ağrı filan yok ya o adet belirtiside yok bugün bat inşallah olmam
Bide progestan sende baş dönmes yaptı mı canım ben çok yorulunca resmen elim kolum boşalıyor ya böyle ani bi baş dönmesi saniyelik olup geçiyor üç gündürYa niye öyle düşünüyorsun cnm inşallah yerleşme ağrısıdır bende hic ağrı filan yok ya o adet belirtiside yok bugün bat inşallah olmam
İnşallah başlamaz cnm bebiş gelir gogsum sizli yor cnm ara sira birde uçları hala sert ve koyu işteBilmiyorum ki canım bacaklarım çok sızlıyor göğüs uçlarım büyümüş tuhaf yani ama lekelenmem başlamadı inşallah öyledir canım. Olmayacaksın inşallah canım göğüs ağrın geçti mi senin
Yok cnm yapmadi Allah allah dikkat etBide progestan sende baş dönmes yaptı mı canım ben çok yorulunca resmen elim kolum boşalıyor ya böyle ani bi baş dönmesi saniyelik olup geçiyor üç gündür
İnşallah kuzu benimde uçlarda çok hassasiyet varİnşallah başlamaz cnm bebiş gelir gogsum sizli yor cnm ara sira birde uçları hala sert ve koyu işte
Geçen ay ağızdan kullandım bişey yapmadı bu ay böyle oldu ilaçtan mı tansiyonum düşüyorda ondan mı bilemedimYok cnm yapmadi Allah allah dikkat et
Hımmm bilemedim ki canım ama böyle daha etkiliGeçen ay ağızdan kullandım bişey yapmadı bu ay böyle oldu ilaçtan mı tansiyonum düşüyorda ondan mı bilemedim
Bide ben bir kullanıyorum canım ya ki de değil bende bilmiyorum valla ama sıkıntı yaniHımmm bilemedim ki canım ama böyle daha etkili
Yok cnm hic sasmaz zaten tarihi adet oldum nasip..Aaa canm baska bisey olabilir mi
Ben cok yıpranmaya başladım bu süreçte... hayırlısı olsun Allah isteyen herkese biran önce versin bana müsade biraz sağlıcaklaCanıımmm üzülmek yookk ama yaaa illaki olacak gelecek o kuzular zamanı var topla kendini kız kızacam ama haaa
Nereye canım bu sitresi tek başına mı omuzlayacaksın niye beraber yüklenelim üzüntünü paylaştıkça hafiflersin belkiBen cok yıpranmaya başladım bu süreçte... hayırlısı olsun Allah isteyen herkese biran önce versin bana müsade biraz sağlıcakla
Kizlar beyaz akintidan acik pembe akintiya dondum ama kan namina bisey yok. Yarina mi baslar bu. Niye boyle oldu ki??
Bide ben bir kullanıyorum canım ya ki de değil bende bilmiyorum valla ama sıkıntı yani
Adetim uzun surdu ama onuda buraktim abka yaSen niye gebelik testi yapmiyorsun bu arada ovu. Testim piril piril agridan kivraniyom bazi saatler anlamadim sabah ki ultra hassas deneme sonucumu yazarim
sevcanvildo
Sen ovu. Testinide mi bıraktın ne alemdesin
Kacma kiz gel buraya dinlenmek yok mutlulugu paylasiyoruz bunuda beraber atlacaz belki Rabbim hic nasip etmicek herseyde var bi hayir kuzum sakin uzulmeBen cok yıpranmaya başladım bu süreçte... hayırlısı olsun Allah isteyen herkese biran önce versin bana müsade biraz sağlıcakla
Hadi gözünüzden canım çok sevindim darısı başımıza tez zamandaKizlar iyi geceler herkese doktora gorundum bugün kan verdim hamilesin dedi hcg 400 kusurmus su an ultrason gorulmez salı günü gel tekrar kanına bakıp ultrasonla bakarız dedi %50 hayirli olsun dedi
Testini at canım bakalımDun aksam 2 farkli marka test yapmıştım ikisi de silikti bu sabah ilk idrarla 3.yu yaptim ama bisey goremedim ya dunki testler bozuktu ya da kimyasal gebelik yaşıyorum.bat yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?