2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bende orta halliyim işte ya belden aşağısı komple sızlıyor resmen ya bel ve kasık ağrısını saymıyorum bile sanırım benim kırmızlar gelecek yaa
Ya niye öyle düşünüyorsun cnm inşallah yerleşme ağrısıdır bende hic ağrı filan yok ya o adet belirtiside yok bugün bat inşallah olmam

Ya niye öyle düşünüyorsun cnm inşallah yerleşme ağrısıdır bende hic ağrı filan yok ya o adet belirtiside yok bugün bat inşallah olmam
Bilmiyorum ki canım bacaklarım çok sızlıyor göğüs uçlarım büyümüş tuhaf yani ama lekelenmem başlamadı inşallah öyledir canım. Olmayacaksın inşallah canım göğüs ağrın geçti mi senin

Bide progestan sende baş dönmes yaptı mı canım ben çok yorulunca resmen elim kolum boşalıyor ya böyle ani bi baş dönmesi saniyelik olup geçiyor üç gündür

İnşallah başlamaz cnm bebiş gelir gogsum sizli yor cnm ara sira birde uçları hala sert ve koyu işte

Ben cok yıpranmaya başladım bu süreçte... hayırlısı olsun Allah isteyen herkese biran önce versin bana müsade biraz sağlıcakla
Kacma kiz gel buraya dinlenmek yok mutlulugu paylasiyoruz bunuda beraber atlacaz belki Rabbim hic nasip etmicek herseyde var bi hayir kuzum sakin uzulme

Dun aksam 2 farkli marka test yapmıştım ikisi de silikti bu sabah ilk idrarla 3.yu yaptim ama bisey goremedim ya dunki testler bozuktu ya da kimyasal gebelik yaşıyorum.bat yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…