- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.121
Tabiki canım bu son zamanlarda bakma düğünümde soğuk aldım diye gecikiyordu oda üç beş gün bile değil yani daha ilk kullanmaya başladığımın ikinci yada üçüncü günü adet oldum yani ve bi dahada ilaç kullanmadım çok şükür tabi yumurtalıklar hormonlarda düzelince kilolarda gitmeye başladı
Kizlar iyi geceler herkese doktora gorundum bugün kan verdim hamilesin dedi hcg 400 kusurmus su an ultrason gorulmez salı günü gel tekrar kanına bakıp ultrasonla bakarız dedi %50 hayirli olsun dedi
Bu sabahki test canim bu hic bisey yok.Testini at canım bakalım
snki golge varrBu sabahki test canim bu hic bisey yok.
Ay uzulme adet olabiliosun bak bu yanindan bak ya hic adet olmamasan napardin bebis olnasida zor olurduBende leke geldi sanırım hasta olcam
Öyle cnm bakalım hep diyorum rabbi. Hayırlısını nasip etsin diyeAy uzulme adet olabiliosun bak bu yanindan bak ya hic adet olmamasan napardin bebis olnasida zor olurdu
Bende leke geldi sanırım hasta olcam
Napioruz o yuzden bakiyoruz guluyoruz geciyoruZÖyle
Öyle cnm bakalım hep diyorum rabbi. Hayırlısını nasip etsin diye
Napioruz o yuzden bakiyoruz guluyoruz geciyoruZayakta durmamiz lazim
Bende leke geldi sanırım hasta olcam
Canım bu testinde gebelik var gibi görünüyor İnşallah sağlıklı bir gebeliktir adet günü geçtikten sonra tekrar yapma artık yapma derim En azından 1-2 gün bekleBen de bu ayki ovulasyon testlerim kac tane kaldi diye bakayim dedim bi baktim icinde 2 tane gebelik testi varmis meger hediyeymis ay nasil sevindim.sabaha ayirdigimla 3 testim oldu ve tabiki dayanamdim yaptim kizlar sanirim var gibi bisey
kendini baglma canim bebege herseyde var bi hayir uzulme sakin canim bi gun insallah olacakvalla sevcancım benim bugün moral sıfır günüm günümü tutmuyor ben hiç çift çizgiyi göremiycem sanırım Allah bilir de ne bileyim pek ümitli değilim artık..
Bitki caylarina basla canim sendeBnmde dun gece leke gelmisti bugun kanamam oldu
Canım hiç belli olmaz kahverengi lekelenmeler devamlı gelmez kesilirse Adete dönmezse ki Birlikte belirtisi da olabiliyor Rabb'im hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsinKızlar moralim cok bozuk beklentim yoktu ama üzüldüm işte kahverengi lekelenmem başladı adetim 1 gün bile gecikmedi
Kizlar iyi geceler herkese doktora gorundum bugün kan verdim hamilesin dedi hcg 400 kusurmus su an ultrason gorulmez salı günü gel tekrar kanına bakıp ultrasonla bakarız dedi %50 hayirli olsun dedi
Canım tekrardan yumurtlama olduğunu düşünmüyorum ben iğnenin etkisi olabilir inşallah bu kadar koyulukta Gebelik testini de görmek nasip olur sağlıkla
Canım adet gelene kadar ümidin var unutma hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallahBende leke geldi sanırım hasta olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?