2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Günaydın arkadaşlar M miyaz benim sağ kasığımda 3 gündür bir sızı var aynı yumurtlama ağrısı gibi acaba tekrar mı yumurtluyoRum diye dün ovulasyon testi yaptım resmini atıyorum bu arada iğnenin 10. Günüydü dün yoksa hala iğne etkisi mi??

Eklentiler

• DSC_4257.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 31

çok şükür sevindim adına canımcım ayy yapıcam bende kesin bu sefer düzenli, bak iki gün gecikti adetim hiç belirti yok lekelenme vs başlardı önceden..
düzene girse gerisi çorap söküğü gibi gelir ama..

Ben de bu ayki ovulasyon testlerim kac tane kaldi diye bakayim dedim bi baktim icinde 2 tane gebelik testi varmis meger hediyeymis ay nasil sevindim.sabaha ayirdigimla 3 testim oldu ve tabiki dayanamdim yaptim kizlar sanirim var gibi bisey
Canım bu testinde gebelik var gibi görünüyor İnşallah sağlıklı bir gebeliktir adet günü geçtikten sonra tekrar yapma artık yapma derim En azından 1-2 gün bekle
Rabbim hayırlısını nasip etsin arkadaşım

Kızlar moralim cok bozuk beklentim yoktu ama üzüldüm işte kahverengi lekelenmem başladı adetim 1 gün bile gecikmedi
Canım hiç belli olmaz kahverengi lekelenmeler devamlı gelmez kesilirse Adete dönmezse ki Birlikte belirtisi da olabiliyor Rabb'im hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin

Kizlar iyi geceler herkese doktora gorundum bugün kan verdim hamilesin dedi hcg 400 kusurmus su an ultrason gorulmez salı günü gel tekrar kanına bakıp ultrasonla bakarız dedi %50 hayirli olsun dedi

Canım benim Tebrik ederim Değerin çok güzel çıkmış Allah nasip ederse Salı günü sağlıkla keseyide görürsünüz inşallah Allah tamamına erdirsin bizlere de dua et lütfen

Canım tekrardan yumurtlama olduğunu düşünmüyorum ben iğnenin etkisi olabilir inşallah bu kadar koyulukta Gebelik testini de görmek nasip olur sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…