2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhaba arkadaşlar Mübarek Miraç Kandiliniz kutlu olsun Dualarınızda birbirinizi unutmayalım Rabbim dualarımızı kabul eylesin
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun Devletimizi huzur bereket ve mutluluk içinde daima ayakta güçlü olarak görelim İnşallah

Evet iki gün kahverengi lekenin sonunda kırmızıyı gördüm kızlar ama ilk defa böyle oldu anlamadım bisey stres mi etkiliyor bilmiyorum gerçekten yoruldum ...her ay husran
Üzüldüm canım sen coraspirin ve progesteron iciyormusun adete 10 gün kala
Tutunması için çok yapanı duydum. Rabbim Sağlıkla göndersin meleğini inşallah

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Üzüldüm canım sen coraspirin ve progesteron iciyormusun adete 10 gün kala
Tutunması için çok yapanı duydum. Rabbim Sağlıkla göndersin meleğini inşallah
Protestan kullandım ama diğerini kullanamadım canım.bilmiyorum salı gidicem doktora sorucam herşeyi belki ara veririm bilmiyorum

Canım sen adetin kaçıncı günündesin erken test yapmayın ben adetten 3 gün önce yaptım negatif gününde pozitif idi

Abla gecti benmki bugun 2. Günü.bilmiyorm abla ya silikte olsa çıkardı diye düşündüm.Hic adet belietiside yok bnde bu ay sadece kasik ağrısıanlamdmki bi anda mi geleck napicak bilmiyorm

Sagol canim anliyorum doktor ilac yazmadi olmaz dedi sicak sut bal icine kat ic dedi yapdim ama bogazim agrisi kecmedi

Sagol canim anliyorum doktor ilac yazmadi olmaz dedi sicak sut bal icine kat ic dedi yapdim ama bogazim agrisi kecmedi

Allah kabul eylesin canim benim icinde lutfen yap dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…