- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.301
Amin kuzu inşallah rabbim cümlemizinde dualarınk kabul eylesinAblacm ağzına sağlık Allah razi olsun ve kabul eylesin insallah mubarek günde
Abla bn dayanmdm ve test yaptm negatfAmin kuzu inşallah rabbim cümlemizinde dualarınk kabul eylesin
Kuzu ama adet geçince hemen test yapmayın ya bazen çıkmayabiliyor yani sitres esiyorsunuz kendinizi canım benim yaAbla bn dayanmdm ve test yaptm negatf
Kuzu ama adet geçince hemen test yapmayın ya bazen çıkmayabiliyor yani sitres esiyorsunuz kendinizi canım benim ya
Ayaklarını sıcak tut canım patik giyiyiyim ablacım sen nasılsın? Biraz bitkinim ve gaz sancısı beniii bitirdi resmen abla ya
Canım sen adetin kaçıncı günündesin erken test yapmayın ben adetten 3 gün önce yaptım negatif gününde pozitif idiBnde de gelen yok hala canm.Bilmiyormki ne olacak ya stresteym bnde
Üzüldüm canım sen coraspirin ve progesteron iciyormusun adete 10 gün kalaEvet iki gün kahverengi lekenin sonunda kırmızıyı gördüm kızlarama ilk defa böyle oldu anlamadım bisey stres mi etkiliyor bilmiyorum gerçekten yoruldum ...her ay husran
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımCanım Allah razı olsun düşünmüşsün..
Çekilecekti aslında ama yumurtaların yoğun olması sebebiyle bu ay klomeni deneyip 1 mayısta gelişme var mı yok mu ona bakacak eğer var ve hala gebelik olamıyorsa o zaman önümüzdeki ay çekilecek.. şu an iyi haber yumurta rezervimin bolluğu.. sadece tembeller dedi onları hareketlendirmeye çalışacağız bu ay.. sonrası.. bakalım.. kilo vermen gerekiyor biraz dedi.. 48 kiloydum ben 11 kilo aldım 4 ayda.. bu kesinlikle etken dedi.. ani kilo artışı yani.. koşuları artırdım bende..
Bu ay içimde garip bir umut oluştu sanki.. kıpır kıpırım..
@yumyumyumiyum fıstığım sağolasın sende düşünmüşsün Allah razı olsun
Protestan kullandım ama diğerini kullanamadım canım.bilmiyorum salı gidicem doktora sorucam herşeyi belki ara veririm bilmiyorumÜzüldüm canım sen coraspirin ve progesteron iciyormusun adete 10 gün kala
Tutunması için çok yapanı duydum. Rabbim Sağlıkla göndersin meleğini inşallah
E ama böyle daha kötü oldun canım üzülme adet olmadan bi umut hep var olsan bile var bu ay olmaz diğer ay olur rabbim sabredin diyorsa madem ederiz bizde kuzuNapim abla dayanamdm cok stres oldm.Hayaller alemine dalmak istemdm
Canım sen adetin kaçıncı günündesin erken test yapmayın ben adetten 3 gün önce yaptım negatif gününde pozitif idi
Kışın bile iki kat çorap giymedim abla inan ki bir haftadır kalın iki kat çorap giyiyorum nite böyle oluyor anlamıyorum ya onu boşverde benim lekelenm daha olmadı biliyor musunAyaklarını sıcak tut canım patik giy
E ama böyle daha kötü oldun canım üzülme adet olmadan bi umut hep var olsan bile var bu ay olmaz diğer ay olur rabbim sabredin diyorsa madem ederiz bizde kuzu
Sagol canim anliyorum doktor ilac yazmadi olmaz dedi sicak sut bal icine kat ic dedi yapdim ama bogazim agrisi kecmediCanım mesajlar bazen o kadar yoğun oluyor ki göremeyebiliyoruz senlik bişey değil yani gözden kaçabiliyor kasten yapılan bişey yok soruna gelince ben kendi adıma bişey diyemem hamilesin bişey öneririm allah korusun bebeğe bi zararı mararı olur risk alma doktora git bi istersen
Sagol canim anliyorum doktor ilac yazmadi olmaz dedi sicak sut bal icine kat ic dedi yapdim ama bogazim agrisi kecmediCanım mesajlar bazen o kadar yoğun oluyor ki göremeyebiliyoruz senlik bişey değil yani gözden kaçabiliyor kasten yapılan bişey yok soruna gelince ben kendi adıma bişey diyemem hamilesin bişey öneririm allah korusun bebeğe bi zararı mararı olur risk alma doktora git bi istersen
Allah kabul eylesin canim benim icinde lutfen yap duaGünaydın canlarrr hayırlı kandiller bugün birbirmizie bol bol dua edelim ben hepimizi için meryem suresi ve yasin okuyacağım inşallah her duamda dilimdesinizi isimlerinizi bilmesem de FORUMDA YAZIŞTIĞIM ARKADAŞLAR diyorumallah var gam yok inşallah ümidinizi kırmayın ve yine bugün bu forumda iyi haberler alalım inş :)
Üzülme o zaman kuzuAbla aslnda daha iyi oldu üzüldüm biras ama olmadkca umutlanip duruyodm iyi oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?