- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.321
Amin canım allah kabul etsin burdaki herkes için ediyoruz rabbim sanada bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsinSalam guzel hanimlar kandiliniz kutlu olsun Allah hepimizin dualarini bu mubarek gunde kabul eylesin insAllah Allah hepimizi sevindirsin insAllah her kese bebek sevinci yasatsin canlarim aksam dua edecem sizin icinde insAllah benim icinde ne olur dua edin
Hamilelikte bitkiler bile riskli olabiliyor canım o sebepten maalesef ki sana bunu bunu yap diyemiyoruz yoksa tabiki yardımcı oluruz allah şifa versinSagol canim anliyorum doktor ilac yazmadi olmaz dedi sicak sut bal icine kat ic dedi yapdim ama bogazim agrisi kecmedi
Canım sen olumsuz düşünme bende silik çizgi çıktıda Ne oldu adet oldum adet plana kadar ümit vardır sen olumlu düşünAbla bn dayanmdm ve test yaptm negatf
Amin inşallah canım seninde kandilin mübarek olsunHepinizin kandilin mübarek olsun arkadaşlar, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Üzülme o zaman kuzu
Canım sen olumsuz düşünme bende silik çizgi çıktıda Ne oldu adet oldum adet plana kadar ümit vardır sen olumlu düşün
Hepinizin kandilin mübarek olsun arkadaşlar, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Bekle canım olsada olmasada yılmakta yıkılmakta yok kadınlar hassas oldukları kadar güçlülerdeInşallah abla daha belli deil hem napim
Saolun canlar.Evet bnde beklediğimden iyiym cok şükür bekliyorm olmazsada olmuycak yine aynen devam edicez canm ne yapalm.Kasiğıma sanci giriyor hâlâ.
Bekle canım olsada olmasada yılmakta yıkılmakta yok kadınlar hassas oldukları kadar güçlülerde[/QUOTE
Öyle ablacm napicaz isyan mi edicez Hayat bu işte imtihanlarla dolu.Hayatmdaki bütün güzellikleri sabir ederk elde ettm zaten abla.Oyle hersey eline pat diye gelenlerden deilm.Hamdolsn yinede.Her halimize şükür
Amin inşallah canım seninde kandilin mübarek olsun
Aynen ablacım biz unutsak etrafımızdakiler hatırlatıyor buda bir imtihan inşallah mübarek günlerde yüzümüz hep gülsünAmin kuzu cümlemizin dualarınıda kabul etsin kimseyi evlat hasretiyle sj amasın hepimize sabır versin ve şu sitresimizle başedebilmemiz içinde yardım etsin bize en büyük düşmanımız sitres ya
Amin inşallah canimAynen ablacım biz unutsak etrafımızdakiler hatırlatıyor buda bir imtihan inşallah mübarek günlerde yüzümüz hep gülsün
Iyi akşamlar herkese kandiliniz mübarek olsun hepinizin rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah
Aynen ablacım biz unutsak etrafımızdakiler hatırlatıyor buda bir imtihan inşallah mübarek günlerde yüzümüz hep gülsün
At istersen bakalım canımAbla snra gölge gibi bi çizgi oluşmuş testte smdi gördüm nedir bu ciddiye almalimiym
At istersen bakalım canım
Gördüm koyu çizgiye yakın değil mi canım belki vardır ama yenidir ondan kalınca çıkmıştır ca ım bi kaç gün daha beklede testi tekrarla kuzu niye bu şekilde öğrenenlerde var bekleyelim aşkımAbla snra gölge gibi bi çizgi oluşmuş testte smdi gördüm nedir bu ciddiye almalimiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?