2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Amin canım allah kabul etsin burdaki herkes için ediyoruz rabbim sanada bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Üzülme o zaman kuzu

Inşallah abla daha belli deil hem napim
Canım sen olumsuz düşünme bende silik çizgi çıktıda Ne oldu adet oldum adet plana kadar ümit vardır sen olumlu düşün

Saolun canlar.Evet bnde beklediğimden iyiym cok şükür bekliyorm olmazsada olmuycak yine aynen devam edicez canm ne yapalm.Kasiğıma sanci giriyor hâlâ.

Inşallah abla daha belli deil hem napim

Saolun canlar.Evet bnde beklediğimden iyiym cok şükür bekliyorm olmazsada olmuycak yine aynen devam edicez canm ne yapalm.Kasiğıma sanci giriyor hâlâ.
Bekle canım olsada olmasada yılmakta yıkılmakta yok kadınlar hassas oldukları kadar güçlülerde

Amin kuzu cümlemizin dualarınıda kabul etsin kimseyi evlat hasretiyle sj amasın hepimize sabır versin ve şu sitresimizle başedebilmemiz içinde yardım etsin bize en büyük düşmanımız sitres ya
Aynen ablacım biz unutsak etrafımızdakiler hatırlatıyor buda bir imtihan inşallah mübarek günlerde yüzümüz hep gülsün

Abla snra gölge gibi bi çizgi oluşmuş testte smdi gördüm nedir bu ciddiye almalimiym
Gördüm koyu çizgiye yakın değil mi canım belki vardır ama yenidir ondan kalınca çıkmıştır ca ım bi kaç gün daha beklede testi tekrarla kuzu niye bu şekilde öğrenenlerde var bekleyelim aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…