2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet abla koyu deil ama kaln biraz snradan ckms.Tamm abla bekliym bakalm bi umut :)
Var inşallah canım ya benim ovu testime baksana şimdi yaptım daha dört dakika olmadan ikinci çizgiye yakın koyulaştı canım resimde net görünmüyor ama çok yakın yani

Eklentiler

• IMG_20170423_215311.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar ovu testi yaptım şimdi dayanamadım :) ağrım var adet olacakmış gibi bi bakayım lh düştümü dedim ama ö cekilere göre daha belirginleşmeye başladı resimde tam belli değil ama iki çizgi hemen hemen aynı

Eklentiler

• IMG_20170423_215311.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 34
Canım belli bariz yaaa inşallah gebelik vardır zaten genelde klomen 2.ayda ise yarıyor diyorlar inşallah bebiş vardir

Canım belli bariz yaaa inşallah gebelik vardır zaten genelde klomen 2.ayda ise yarıyor diyorlar inşallah bebiş vardir
Gördün değil mi canım öncekilere oranan daha belirginleşmiş yoksa bana mı öyle geliyor inşallah canım ya inşallaah normali daha belirgin rdsimde net değil bide idrarımı bekletmedim çokta sıvı aldım bugün yani toplasan bir saatlik idrarla yaptım

Evet iki gün kahverengi lekenin sonunda kırmızıyı gördüm kızlar ama ilk defa böyle oldu anlamadım bisey stres mi etkiliyor bilmiyorum gerçekten yoruldum ...her ay husran
cnm uzulme yaaa benimde 2 aydir oyle oluyor sanirim pskolojik yaa stresten

Evet canım çok belli yaaa inşallah bebiş gelicek sabret az kaldı

Evet ablacm iyice belirgnlesms sennki :) ay Allahm heycan yaptm

Var inşallah canım ya benim ovu testime baksana şimdi yaptım daha dört dakika olmadan ikinci çizgiye yakın koyulaştı canım resimde net görünmüyor ama çok yakın yani
Canım benim şimdi gördüm, çook mutlu oldum. İnşalllah bebiş vardır. Ayy çok heyecanlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…