- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.341
Sende brnim gibisin desene D Deli_manya
Gördüm koyu çizgiye yakın değil mi canım belki vardır ama yenidir ondan kalınca çıkmıştır ca ım bi kaç gün daha beklede testi tekrarla kuzu niye bu şekilde öğrenenlerde var bekleyelim aşkım
Amin canım amiiinnnAynen ablacım biz unutsak etrafımızdakiler hatırlatıyor buda bir imtihan inşallah mübarek günlerde yüzümüz hep gülsün
Var inşallah canım ya benim ovu testime baksana şimdi yaptım daha dört dakika olmadan ikinci çizgiye yakın koyulaştı canım resimde net görünmüyor ama çok yakın yaniEvet abla koyu deil ama kaln biraz snradan ckms.Tamm abla bekliym bakalm bi umut :)
Canım belli bariz yaaa inşallah gebelik vardır zaten genelde klomen 2.ayda ise yarıyor diyorlar inşallah bebiş vardirKızlar ovu testi yaptım şimdi dayanamadım :) ağrım var adet olacakmış gibi bi bakayım lh düştümü dedim ama ö cekilere göre daha belirginleşmeye başladı resimde tam belli değil ama iki çizgi hemen hemen aynı
ayyy aynen cnm banada hep kotu seyler soyluyirlar yaaYa gitmicem ya korkuyoeum doktorlardan heo kotu sey aoyluyorlar
Gördün değil mi canım öncekilere oranan daha belirginleşmiş yoksa bana mı öyle geliyor inşallah canım ya inşallaah normali daha belirgin rdsimde net değil bide idrarımı bekletmedim çokta sıvı aldım bugün yani toplasan bir saatlik idrarla yaptımCanım belli bariz yaaa inşallah gebelik vardır zaten genelde klomen 2.ayda ise yarıyor diyorlar inşallah bebiş vardir
cnm uzulme yaaa benimde 2 aydir oyle oluyor sanirim pskolojik yaa strestenEvet iki gün kahverengi lekenin sonunda kırmızıyı gördüm kızlarama ilk defa böyle oldu anlamadım bisey stres mi etkiliyor bilmiyorum gerçekten yoruldum ...her ay husran
Evet canım çok belli yaaa inşallah bebiş gelicek sabret az kaldıGördün değil mi canım öncekilere oranan daha belirginleşmiş yoksa bana mı öyle geliyor inşallah canım ya inşallaah normali daha belirgin rdsimde net değil bide idrarımı bekletmedim çokta sıvı aldım bugün yani toplasan bir saatlik idrarla yaptım
Malesefcnm uzulme yaaa benimde 2 aydir oyle oluyor sanirim pskolojik yaa stresten
Allah razı olsun canımAmin inşallah canım seninde kandilin mübarek olsun
Allah razı olsun canımAmin inşallah canım seninde kandilin mübarek olsun
Ay gelsin sabrederim kuzu ya inşallah canım yani ben adete üç gün kala yumurtluyoolamam heralde pkodan yükseldi desem bu kadar çıkmaz sanırım ki yaniEvet canım çok belli yaaa inşallah bebiş gelicek sabret az kaldı
Kızlar ovu testi yaptım şimdi dayanamadım :) ağrım var adet olacakmış gibi bi bakayım lh düştümü dedim ama ö cekilere göre daha belirginleşmeye başladı resimde tam belli değil ama iki çizgi hemen hemen aynı
Allah senden de razı oksun canım benimAllah razı olsun canım
Hadi inşallah bu ay gelir ya resimde çok belli değil normalde daha koyu canımEvet ablacm iyice belirgnlesms sennki :) ay Allahm heycan yaptm
Hadi inşallah bu ay gelir ya resimde çok belli değil normalde daha koyu canım
Canım benim şimdi gördüm, çook mutlu oldum. İnşalllah bebiş vardır. Ayy çok heyecanlandım.Var inşallah canım ya benim ovu testime baksana şimdi yaptım daha dört dakika olmadan ikinci çizgiye yakın koyulaştı canım resimde net görünmüyor ama çok yakın yani
Sende de vardır inşallah kuzu sabredip görelim beraber ben adet günü hemen test yapmam ama heralde geçerse yapayım diyorumInsallah ablacm insallah en azndn senden çıksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?