2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Malesef canım artık gerçekten gün saymicam olmuyorsa rabbimin bildiği vardır yani akışına bırakıcam Allahın izniyle
bakk gecenlerde ben bir yazi okumustum rabbim vermeyecegi sey icin dua ettirmez yalvartmaz diye banada cok dogru geldi verecekki bizden dua bekliyor onu anmamizi istiyor surekli sabrimizi deniyor biz ne kadar sabirli olursak beklersek rabbim bize insaallah daha iyilerini vericek uzulme bak ben 18 aydir bekliyorum henuz tik bile yok yumurtalarim spermi bile istemiyor galiba

Aynen abla ilk gun gecsin yap ama tabi sen smdi bunlari yapinca sabredemeyebilirsn bnden demesi :))
Yok güzelim ya sabredemesem çoktan yapmıştım ben birazda pkodan korkuyorum bu ovu testlerine k o sebepten devam ettimde şimdi adet olacakmışım gibi ağrı olunca düştüde adet mi olacam acaba dedim görüp hüsran yaşamayayım bi üç dört gün geçsin öyle yapacam inşallah

Canım sen olumsuz düşünme bende silik çizgi çıktıda Ne oldu adet oldum adet plana kadar ümit vardır sen olumlu düşün
Canım benim yaaa, üzülme. Herşeyin hayırlısı diyelim. En azından bi sorun yok, Rabbim nasip eder. Bak bana şimdi bi de morfolojiyle uğraşıyoruz. Eşimin sperm sayısı ve şeklinde sorun çıktı malesef. Rabbim hayırlısını versin. Dua edelim inşallah. Bizim için en uygun zamanı verecek Rabbim ben çok inanıyorum buna.

Daha belirginleşmeye başladı canım sen öncekileri gördün değil mi yani bana öyle gelmiyor sadece göz yanılması değil inşallah kuzu iyi düşüneyim :)
İyi düşünelim canım, iyi olacak inşalllah. Ben umutluyum senden bu Ayy niyeyse. Öyle hissediyorum, inşalllah yanılmam.

devamı gelmezse olabilir canım geçen ay bende de öyle oldu sonra adet oldum

haklisin canım sabredip dua edicez Allah yardımcımız olsun sende üzme kendini

Insallah abla iyi şeyler çıkar.insan adeti gelmedkce umut oluyo hep

İyi düşünelim canım, iyi olacak inşalllah. Ben umutluyum senden bu Ayy niyeyse. Öyle hissediyorum, inşalllah yanılmam.
İnşallaaahhh rabbim sesini duysun canım bitanesin ya rabbim gönlüne göre versin yoksada rabbim bilir ama siz varsınız üzülmeyecem inşallahyanlız değilim hayatımda beni anlayan bi eş ve sizler varınız çook şükür rabbime

Öyle canım hayırlısı böyleymiş rabbim doğru zamanı bilir yaa Allah yardımcınız olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…