- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.361
bakk gecenlerde ben bir yazi okumustum rabbim vermeyecegi sey icin dua ettirmez yalvartmaz diye banada cok dogru geldi verecekki bizden dua bekliyor onu anmamizi istiyor surekli sabrimizi deniyor biz ne kadar sabirli olursak beklersek rabbim bize insaallah daha iyilerini vericek uzulme bak ben 18 aydir bekliyorum henuz tik bile yok yumurtalarim spermi bile istemiyor galibaMalesefcanım artık gerçekten gün saymicam olmuyorsa rabbimin bildiği vardır yani akışına bırakıcam Allahın izniyle
Sende de vardır inşallah kuzu sabredip görelim beraber ben adet günü hemen test yapmam ama heralde geçerse yapayım diyorum
Daha belirginleşmeye başladı canım sen öncekileri gördün değil mi yani bana öyle gelmiyor sadece göz yanılması değil inşallah kuzu iyi düşüneyim :)Canım benim şimdi gördüm, çook mutlu oldum. İnşalllah bebiş vardır. Ayy çok heyecanlandım.
Sende de vardır inşallah kuzu sabredip görelim beraber ben adet günü hemen test yapmam ama heralde geçerse yapayım diyorum
Inşallah ablam adet olmazsinda güZel haberler alırız çizgi net bebistir inşallahHadi inşallah bu ay gelir ya resimde çok belli değil normalde daha koyu canım
Yok güzelim ya sabredemesem çoktan yapmıştım ben birazda pkodan korkuyorum bu ovu testlerine k o sebepten devam ettimde şimdi adet olacakmışım gibi ağrı olunca düştüde adet mi olacam acaba dedim görüp hüsran yaşamayayım bi üç dört gün geçsin öyle yapacam inşallahAynen abla ilk gun gecsin yap ama tabi sen smdi bunlari yapinca sabredemeyebilirsn bnden demesi :))
Canım benim yaaa, üzülme. Herşeyin hayırlısı diyelim. En azından bi sorun yok, Rabbim nasip eder. Bak bana şimdi bi de morfolojiyle uğraşıyoruz. Eşimin sperm sayısı ve şeklinde sorun çıktı malesef. Rabbim hayırlısını versin. Dua edelim inşallah. Bizim için en uygun zamanı verecek Rabbim ben çok inanıyorum buna.Canım sen olumsuz düşünme bende silik çizgi çıktıda Ne oldu adet oldum adet plana kadar ümit vardır sen olumlu düşün
Aynen ablam olumlu düşün sonuçlarda olumlu olsun hadi bakalım :)Daha belirginleşmeye başladı canım sen öncekileri gördün değil mi yani bana öyle gelmiyor sadece göz yanılması değil inşallah kuzu iyi düşüneyim :)
İnşallah kuzum ya sen nasılsın bu arada bi sıkıntı yok değil miInşallah ablam adet olmazsinda güZel haberler alırız çizgi net bebistir inşallah
Dua et bana kuzuAynen ablam olumlu düşün sonuçlarda olumlu olsun hadi bakalım :)
İyi düşünelim canım, iyi olacak inşalllah. Ben umutluyum senden bu Ayy niyeyse. Öyle hissediyorum, inşalllah yanılmam.Daha belirginleşmeye başladı canım sen öncekileri gördün değil mi yani bana öyle gelmiyor sadece göz yanılması değil inşallah kuzu iyi düşüneyim :)
canım bu şekilde olupta gebeliğini öğrenenler var ki ama biraz daha bekleyelim senden de hayırlı haberler alacaz inşallahBilmiyom abla ya kndimden ein deilm taa snra cikti hmde kalin falan
devamı gelmezse olabilir canım geçen ay bende de öyle oldu sonra adet oldumAcaba ben üstüne mi görüyorum kızlar yaaa çok merak ediyorum hic böyle olmazdı baktım da üstüne görme kahverengi veya açık pembe oluyormuş 1.ile 3 gün sürüyormuş benim hala kahverengi ve sadece sılince geliyor
bakk gecenlerde ben bir yazi okumustum rabbim vermeyecegi sey icin dua ettirmez yalvartmaz diye banada cok dogru geldi verecekki bizden dua bekliyor onu anmamizi istiyor surekli sabrimizi deniyor biz ne kadar sabirli olursak beklersek rabbim bize insaallah daha iyilerini vericek uzulme bak ben 18 aydir bekliyorum henuz tik bile yok yumurtalarim spermi bile istemiyor galiba
Yok güzelim ya sabredemesem çoktan yapmıştım ben birazda pkodan korkuyorum bu ovu testlerine k o sebepten devam ettimde şimdi adet olacakmışım gibi ağrı olunca düştüde adet mi olacam acaba dedim görüp hüsran yaşamayayım bi üç dört gün geçsin öyle yapacam inşallah
İnşallaaahhh rabbim sesini duysun canım bitanesin ya rabbim gönlüne göre versin yoksada rabbim bilir ama siz varsınız üzülmeyecem inşallahyanlız değilim hayatımda beni anlayan bi eş ve sizler varınız çook şükür rabbimeİyi düşünelim canım, iyi olacak inşalllah. Ben umutluyum senden bu Ayy niyeyse. Öyle hissediyorum, inşalllah yanılmam.
Adet oldumdevamı gelmezse olabilir canım geçen ay bende de öyle oldu sonra adet oldum
Tabiki umut olmadan yaşanır mı canımInsallah abla iyi şeyler çıkar.insan adeti gelmedkce umut oluyo hep
Öyle canım hayırlısı böyleymiş rabbim doğru zamanı bilir yaa Allah yardımcınız olsun cnmCanım benim yaaa, üzülme. Herşeyin hayırlısı diyelim. En azından bi sorun yok, Rabbim nasip eder. Bak bana şimdi bi de morfolojiyle uğraşıyoruz. Eşimin sperm sayısı ve şeklinde sorun çıktı malesef. Rabbim hayırlısını versin. Dua edelim inşallah. Bizim için en uygun zamanı verecek Rabbim ben çok inanıyorum buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?