- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.381
üzülme canım rabbim bu güzel gecenin hatrına bir evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese içinde birde banaAdet oldum
yaaa o kadar alistimki cnm artik bu ay kirmizilaru gorunce aglamadim bile evet biraz niye olmuyor falan dedim ama onceki aylarda hep agliyordumhaklisin canım sabredip dua edicez Allah yardımcımız olsun sende üzme kendini
Amin cnm benimüzülme canım rabbim bu güzel gecenin hatrına bir evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese içinde birde bana
Bende öyle cnmyaaa o kadar alistimki cnm artik bu ay kirmizilaru gorunce aglamadim bile evet biraz niye olmuyor falan dedim ama onceki aylarda hep agliyordum
yaaa bu forumda en son hamile kalan ben olurum herhalde hatta cok uzun yillar sonra falan kalirim diye dusunuyorum ama allahin bir gun verecegine inaniyorum rabbim herkese gani gani evlatlar versin kimseyi aratmasin insaallahBende öyle cnm((
Ben iyiyim ablacim salı gununu bekliyorum ultrason bakilcak kasiklarimda ara ara sizi oluyo onun dışında iyiyim kanama falan hiç bişey yok çok sukurİnşallah kuzum ya sen nasılsın bu arada bi sıkıntı yok değil mi
Dua ediyorum abla burdaki herkese hayırlısıyla kabul olsun da bol bol sağlıklı güzel haberler alalimDua et bana kuzu
Ay çok şükür canım ya inşallah sonuna kadar hep iyi olursun kuzuBen iyiyim ablacim salı gununu bekliyorum ultrason bakilcak kasiklarimda ara ara sizi oluyo onun dışında iyiyim kanama falan hiç bişey yok çok sukur
Amiinnn zaten biz kimseyi ayırmıyoruz canım adet yakın ya heyecan yaptım şimdi ya ondanDua ediyorum abla burdaki herkese hayırlısıyla kabul olsun da bol bol sağlıklı güzel haberler alalim
Amin inşallah ablamAy çok şükür canım ya inşallah sonuna kadar hep iyi olursun kuzu
Aynen abla aklıma geldi adetin 26 siydi bol bol dua ediyorum kabul olur inşallahAmiinnn zaten biz kimseyi ayırmıyoruz canım adet yakın ya heyecan yaptım şimdi ya ondan
Sende iyi ki varsın canımİnşallaaahhh rabbim sesini duysun canım bitanesin ya rabbim gönlüne göre versin yoksada rabbim bilir ama siz varsınız üzülmeyecem inşallahyanlız değilim hayatımda beni anlayan bi eş ve sizler varınız çook şükür rabbime
Aynen kuzum iki gün sonra tekrarla bence hadi inşallah güzel haberler alalım
Yok canım karışma falan olmuyor, öylece duruyorBisey sorcm ya bu idrar testlernde cift cizgi normal şekilde çıkanlarda testin cizgileri oylece duruyor mu bozulma oluyo mu sonrasnda.Benm bu test bozuldu sanki rengi karıştı
Yok canım karışma falan olmuyor, öylece duruyor
Aynen kuzum iki gün sonra tekrarla bence hadi inşallah güzel haberler alalım
MerhabalarrrKızlar ovu testi yaptım şimdi dayanamadım :) ağrım var adet olacakmış gibi bi bakayım lh düştümü dedim ama ö cekilere göre daha belirginleşmeye başladı resimde tam belli değil ama iki çizgi hemen hemen aynı
İnşalalh cnm benim.öyle düşünme hic belli olmaz rabbim zamanını bilir sabredicezyaaa bu forumda en son hamile kalan ben olurum herhalde hatta cok uzun yillar sonra falan kalirim diye dusunuyorum ama allahin bir gun verecegine inaniyorum rabbim herkese gani gani evlatlar versin kimseyi aratmasin insaallah
Bilmiyorum ki acaba test bozuk olabilir mi.Hmmm bnm bu bozuldu ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?