2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhabalarrr
CAnım hergeçen gün koyulaşıyorsa test gebesin tebrikler.:)
Valla en son üç gün önce yaptım heralde yalan olmasın şimdi de bugün yaptım bide diğerlerine göre daha koyu ve hemen beliriyor beş dakikaya kadar daha bi belirginleşiyor inşallah canım ya rabbim sesini duysun bu mübarek gecede isteyen herkesede versin allahım

merhaba kızlar :) şimdi sorunum su ben 33 34 günde bir adet oluyorum nisanın 4 ü yumurtladım şimdi bebeğim olmuşsa o gün gel döllenmemi oluyor çünkü daha 20 gün oldu? Ve ne zaman test yapmalıyım 6 gün geçti adetim bugün yaptım yokanlamadım vallahi bir yardımcı olsanız bana

Merhaba canım canım yumurta çatladığında 24 saat yaşıyor hatta bazılarında 4 güne kadar tüplerde döllenmeyi beklediği bile oluyormuş bnde demin okudum :) sana nasipmiş hemen çıkmayabiliyor ya kanda baktır yada az daha sabret :)

Eheheh :) hayırlısı akıntıdan yola çıkıyorum ben az biraz tanıyorum vücudumu :) gebelik testi hamileliğin kaçıncı haftası pozitif gösteriyor canım ?

Hayırlı akşamlar kuzu nasılsın nerelerdesin sen yaaa iyi misin
Kuzum 3 ay sonra eve gelince haliyle temizlikte beni beklemiş oluyo..
Evi toparlamaya calışıyorum..
Adete 5 gün kaldı bugun hafif kasık bel agrıları basladı bu ayda nasip değilmiş..
Kandilimiz mübarek olsun dua ettim hepimize Rabbim kabul etsin..
Tez vakitte göbişlerimixi doldursun inşaAllah..

Aminnnnnn inşallah

kızlar az önce bulantıyla yataktan kalktm olabilir mi gidip az bişi ekmek yedim biraz rahatlattı bat a 5 gün var bu kadar erken olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…