- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.401
Evet canım 26 sı inşallah aşkım allah razı olsun güzel yüreğine sağlıkAynen abla aklıma geldi adetin 26 siydi bol bol dua ediyorum kabul olur inşallah
Bilmiyorum ki acaba test bozuk olabilir mi.
Valla en son üç gün önce yaptım heralde yalan olmasın şimdi de bugün yaptım bide diğerlerine göre daha koyu ve hemen beliriyor beş dakikaya kadar daha bi belirginleşiyor inşallah canım ya rabbim sesini duysun bu mübarek gecede isteyen herkesede versin allahımMerhabalarrr
CAnım hergeçen gün koyulaşıyorsa test gebesin tebrikler.:)
Sende iyi ki varsın canım
Aynen canım en iyisi beklemek ama benim bildiğim karışma falan olmuyor.beenimde var çünkü öyle, öylece duruyorBilemedmki ya olabilir yani neyse artk bekliycem napim
Merhaba canım canım yumurta çatladığında 24 saat yaşıyor hatta bazılarında 4 güne kadar tüplerde döllenmeyi beklediği bile oluyormuş bnde demin okudum :) sana nasipmiş hemen çıkmayabiliyor ya kanda baktır yada az daha sabret :)merhaba kızlar :) şimdi sorunum su ben 33 34 günde bir adet oluyorum nisanın 4 ü yumurtladım şimdi bebeğim olmuşsa o gün gel döllenmemi oluyor çünkü daha 20 gün oldu? Ve ne zaman test yapmalıyım 6 gün geçti adetim bugün yaptım yokanlamadım vallahi bir yardımcı olsanız bana
Aynen canım en iyisi beklemek ama benim bildiğim karışma falan olmuyor.beenimde var çünkü öyle, öylece duruyor[/QUOT
sevnmstm bnde belli belirszde olsa ya neyse bakacaz saolasn canm ilgilendigin icin
Eheheh :) hayırlısı akıntıdan yola çıkıyorum ben az biraz tanıyorum vücudumu :) gebelik testi hamileliğin kaçıncı haftası pozitif gösteriyor canım ?Merhaba canım canım yumurta çatladığında 24 saat yaşıyor hatta bazılarında 4 güne kadar tüplerde döllenmeyi beklediği bile oluyormuş bnde demin okudum :) sana nasipmiş hemen çıkmayabiliyor ya kanda baktır yada az daha sabret :)
Çok şanslısınızAdetim 2 gün geçmişti canım test yaptım pozitif çıktı sonra doktora gittim aynı gun
6 gün geçtiyse sabah ilk idrarinla yap canımÇok şanslısınız
Yada kan ver en iyi sonucu onda alirsin6 gün geçtiyse sabah ilk idrarinla yap canım
Kuzum 3 ay sonra eve gelince haliyle temizlikte beni beklemiş oluyo..Hayırlı akşamlar kuzu nasılsın nerelerdesin sen yaaa iyi misin
Aminnnnnn inşallahValla en son üç gün önce yaptım heralde yalan olmasın şimdi de bugün yaptım bide diğerlerine göre daha koyu ve hemen beliriyor beş dakikaya kadar daha bi belirginleşiyor inşallah canım ya rabbim sesini duysun bu mübarek gecede isteyen herkesede versin allahım
iyi yapmışsın canım inşallah güzel duan dileklerin kabul olurHepimize dua ettim rabbim katında kabul etsin inşallah mübarek üç aylarda bebişlerimizi bize versin inşallah içim huzurla doldu cidden çok rahatladım
Kuzum biraz erken gibi geldi ama bünyesel de birşey bilemedimkızlar az önce bulantıyla yataktan kalktm olabilir mi gidip az bişi ekmek yedim biraz rahatlattı bat a 5 gün var bu kadar erken olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?