2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Eheheh :) hayırlısı akıntıdan yola çıkıyorum ben az biraz tanıyorum vücudumu :) gebelik testi hamileliğin kaçıncı haftası pozitif gösteriyor canım ?
O belli olmuyor pek canım yani vüdumuzu tanıyoruz ama süprizleride sevebiliyor bazen on güne kadar bekleyenler bile var

Evet canım haklısın bitmez. Amiin inşallah canım

O belli olmuyor pek canım yani vüdumuzu tanıyoruz ama süprizleride sevebiliyor bazen on güne kadar bekleyenler bile var
Canım dün akşam ve bugün kahverengi leke geldi ama öyle akışkan değildi peöeteyr geldi bazen adet öncesi olabiliyor oyle ama hiç karnım ağrımıyor? Gebelik mi adet mi anlamadım

Günaydın canım benim ise gidiyorum hayat devam ediyor insan ilk üzüntüden kötü oluyorda sonra düşünüyorum şükürler olsun sagligim yerinde ve beni çok seven değer veren eşim var ailem var gerisi olur rabbim ne veriyorsa ne vermiyorsa vardır hayır öyle dün gece hepimize de dua ettim cnm icimden Bi ses senden bebiş haberi alıcaz diyor insallahhh

Allah razı olsun ve kabul etsin canım amin inşallah dediğin gibi olur o ses yanılmaz kuzu. Tabiki devam ediyor bende sizlere dua ettim allab kabul etsin inşallah her ezan sesinde de anıyorum zaten sizide seviyorum sizleri inan ki

Allah razı olsun ve kabul etsin canım amin inşallah dediğin gibi olur o ses yanılmaz kuzu. Tabiki devam ediyor bende sizlere dua ettim allab kabul etsin inşallah her ezan sesinde de anıyorum zaten sizide seviyorum sizleri inan ki
Allah razı olsun cnm benim bende sizleri seviyorum burdaki herkez içten ve samimi geliyor bana rabbim büyük ne yazdıysa kabulumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…