- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.421
O belli olmuyor pek canım yani vüdumuzu tanıyoruz ama süprizleride sevebiliyor bazen on güne kadar bekleyenler bile varEheheh :) hayırlısı akıntıdan yola çıkıyorum ben az biraz tanıyorum vücudumu :) gebelik testi hamileliğin kaçıncı haftası pozitif gösteriyor canım ?
Evet canım haklısın bitmez. Amiin inşallah canımKuzum 3 ay sonra eve gelince haliyle temizlikte beni beklemiş oluyo..
Evi toparlamaya calışıyorum..
Adete 5 gün kaldı bugun hafif kasık bel agrıları basladı bu ayda nasip değilmiş..
Kandilimiz mübarek olsun dua ettim hepimize Rabbim kabul etsin..
Tez vakitte göbişlerimixi doldursun inşaAllah..
Amin inşallah. Allah kabul etsin canımHepimize dua ettim rabbim katında kabul etsin inşallah mübarek üç aylarda bebişlerimizi bize versin inşallah içim huzurla doldu cidden çok rahatladım
Kuzular günaydınlaarrrr hayırlı sabahlarr çookkk umut dolu bol güzel haberli günleeiniz olsun inşallah ay sevgi pıtırcığı oldum :)
İnşallah kuzu bugün böyle bi iyi günümdeyim ya halsizim ama içim kıpır kıpır hadi hayırlısı bakalımGünaydın abla :) maşallah masallah Rabbm neşeni almasn inşallah
Canım dün akşam ve bugün kahverengi leke geldi ama öyle akışkan değildi peöeteyr geldi bazen adet öncesi olabiliyor oyle ama hiç karnım ağrımıyor? Gebelik mi adet mi anlamadımO belli olmuyor pek canım yani vüdumuzu tanıyoruz ama süprizleride sevebiliyor bazen on güne kadar bekleyenler bile var
Günaydın canım benim ise gidiyorum hayat devam ediyor insan ilk üzüntüden kötü oluyorda sonra düşünüyorum şükürler olsun sagligim yerinde ve beni çok seven değer veren eşim var ailem var gerisi olur rabbim ne veriyorsa ne vermiyorsa vardır hayır öyle dün gece hepimize de dua ettim cnm icimden Bi ses senden bebiş haberi alıcaz diyor insallahhhSS2007 Canım nasılsın?
Üzülme canım rabbim doğru zamanda hepimize nasip etc ek inşallahBen biras önce kırmızıyı gördüm malesefki..
Kuzum herkesinkini tek tej okuyorum ya yetisemiyorumBnde bildirimler artnca diyorm aha sevcan geldi canm :)sevcanvildo
Canım tek yapabileceğimiz şey beklemek inşallah devamı gelmezde hamilesindirCanım dün akşam ve bugün kahverengi leke geldi ama öyle akışkan değildi peöeteyr geldi bazen adet öncesi olabiliyor oyle ama hiç karnım ağrımıyor? Gebelik mi adet mi anlamadım
Allah razı olsun ve kabul etsin canım amin inşallah dediğin gibi olur o ses yanılmaz kuzu. Tabiki devam ediyor bende sizlere dua ettim allab kabul etsin inşallah her ezan sesinde de anıyorum zaten sizide seviyorum sizleri inan kiGünaydın canım benim ise gidiyorum hayat devam ediyor insan ilk üzüntüden kötü oluyorda sonra düşünüyorum şükürler olsun sagligim yerinde ve beni çok seven değer veren eşim var ailem var gerisi olur rabbim ne veriyorsa ne vermiyorsa vardır hayır öyle dün gece hepimize de dua ettim cnm icimden Bi ses senden bebiş haberi alıcaz diyor insallahhh
Allah razı olsun cnm benim bende sizleri seviyorum burdaki herkez içten ve samimi geliyor bana rabbim büyük ne yazdıysa kabulumuzAllah razı olsun ve kabul etsin canım amin inşallah dediğin gibi olur o ses yanılmaz kuzu. Tabiki devam ediyor bende sizlere dua ettim allab kabul etsin inşallah her ezan sesinde de anıyorum zaten sizide seviyorum sizleri inan ki
Üzülme canım vardır bi hayır demek zamanı gelmemiş önümüzdeki aya inşallahBen biras önce kırmızıyı gördüm malesefki..
Aynen canım hayırlı bi zamanda sağlıklı sıhhatli gelecek inşallah bebişlerimizAllah razı olsun cnm benim bende sizleri seviyorum burdaki herkez içten ve samimi geliyor bana rabbim büyük ne yazdıysa kabulumuz
Amin inşallah cnm benimAynen canım hayırlı bi zamanda sağlıklı sıhhatli gelecek inşallah bebişlerimiz
Takma kafana kuzum bidajiki aya berabr kaliriz bwlkiBen biras önce kırmızıyı gördüm malesefki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?