2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Can'larım ben de sizlere dua ediyorum Rabbim nasip eder inşallah .. sen ne zamandır bekliyorsun?
amin inşallah canım
Ben 6 kasımda evlendim ilkin olursa olur dedim ama doktor kontrolünde bu üçüncü ayım iki ay klomen kullandım pko var bende ama yumurtluyordum klomrnde altüst etti beni adatime iki gün var dört gün öncesinde lekelenmem olurdu kendimi bildim bilel böyle yani bu ay olmadı bakalım rabbim ne der.

Anladım canım inşallah hamilesindir bak bende öyle mesela 2 aydır düşünüyoruz ve iki aydır göğüs ağrım gitti sivilcelerim gitti karnıma çok az kramp girerdi hepsi kayboldu heveslenip durdum ben de :) ama sanırım adet olacağım kahverengi akıntı kafamı karıştırıyor

Olursanda üzülme canım rabbim ne zaman derse o zaman olur senin yaş kaç

Takma kafana kuzum bidajiki aya berabr kaliriz bwlki

Allah sesini duysun kuzum inşallah.Çünkü zor bu surec biliyosn.bide gününde gelse ayarlamstm kndimi bn kotuye boyle gecikince kötü oluyo ama 5 7 gün gecikmedigi surece artk bakmiycm gercktn.bnm boyle geckmelerm binde bi olurdu evlilik etkiliyomudur nedir

Tabiki evlilok etkilio mesela wvlendikden sonra benim adet duzenim alt uat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…