- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #12.441
Abla yogun is tempomuzla devam ediyorun iste ne olsun...sevcanvildo Kuzu sen nasılsın
Amin canım dua edin banaCanım tek yapabileceğimiz şey beklemek inşallah devamı gelmezde hamilesindir
Sezon açıldı yani allah bereket versin canımAbla yogun is tempomuzla devam ediyorun iste ne olsun...
Kuzu biz burda herkese dua ediyoruz burada olan yada yeni dahil olan farketmez gönüller bir merak etmeAmin canım dua edin bana
Can'larım ben de sizlere dua ediyorum Rabbim nasip eder inşallah .. sen ne zamandır bekliyorsun?Kuzu biz burda herkese dua ediyoruz burada olan yada yeni dahil olan farketmez gönüller bir merak etme
amin inşallah canımCan'larım ben de sizlere dua ediyorum Rabbim nasip eder inşallah .. sen ne zamandır bekliyorsun?
Anladım canım inşallah hamilesindir bak bende öyle mesela 2 aydır düşünüyoruz ve iki aydır göğüs ağrım gitti sivilcelerim gitti karnıma çok az kramp girerdi hepsi kayboldu heveslenip durdum ben de :) ama sanırım adet olacağım kahverengi akıntı kafamı karıştırıyoramin inşallah canım
Ben 6 kasımda evlendim ilkin olursa olur dedim ama doktor kontrolünde bu üçüncü ayım iki ay klomen kullandım pko var bende ama yumurtluyordum klomrnde altüst etti beni adatime iki gün var dört gün öncesinde lekelenmem olurdu kendimi bildim bilel böyle yani bu ay olmadı bakalım rabbim ne der.
Olursanda üzülme canım rabbim ne zaman derse o zaman olur senin yaş kaçAnladım canım inşallah hamilesindir bak bende öyle mesela 2 aydır düşünüyoruz ve iki aydır göğüs ağrım gitti sivilcelerim gitti karnıma çok az kramp girerdi hepsi kayboldu heveslenip durdum ben de :) ama sanırım adet olacağım kahverengi akıntı kafamı karıştırıyor
Âmin canım inşallah Allah'tan hayırlısı 21Olursanda üzülme canım rabbim ne zaman derse o zaman olur senin yaş kaç
Benden tam 10 yaş küçüksün abooo yaşlanmışım ben ya :)Âmin canım inşallah Allah'tan hayırlısı 21
Takma kafana kuzum bidajiki aya berabr kaliriz bwlki
Üzülme canım vardır bi hayır demek zamanı gelmemiş önümüzdeki aya inşallah
Bu ayda ayni kaderi paylasiyorz canmAmin inşallah cnm benim
Abla seZondan ziyade annem gitti ya cok yoruluyorum dun burdaki mesajlari okurken uyuya kalmisim aksamSezon açıldı yani allah bereket versin canım
Canım sen sağlıklısın ya dua et yapacak en güzel şey duaAbla yapacak hicbirseyim yok.
Anladım canım allah kolaylık versin kuzu ne diyelimAbla seZondan ziyade annem gitti ya cok yoruluyorum dun burdaki mesajlari okurken uyuya kalmisim aksam
Tabiki evlilok etkilio mesela wvlendikden sonra benim adet duzenim alt uat olduAllah sesini duysun kuzum inşallah.Çünkü zor bu surec biliyosn.bide gününde gelse ayarlamstm kndimi bn kotuye boyle gecikince kötü oluyo ama 5 7 gün gecikmedigi surece artk bakmiycm gercktn.bnm boyle geckmelerm binde bi olurdu evlilik etkiliyomudur nedir
Abla hem is versin hemde kolaulik insallahAnladım canım allah kolaylık versin kuzu ne diyelim
Amin canim bnim sayma gun ben onceden iliski gunlerini not aliyordum onu bike yaomiyorum aman nasip isi ya hakkimizda hayirlisini versin RabbimAynen canm ya valla artk gün falanda saymiycam ya gercktn altust oluyorz.Rabbm kolaylk versn hepimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?