- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.161
Kendi kınamda ağlamadım ama başkalarınkinde böyleyimİNAN HER KINA TÖRENİNDE BEN HALA AĞLARIM
Atsana testini ay hadi inşallah ya içim açıldı güzel haberler e ihtiyaçımız varKimse yok ama ben çıldırıyorum hamileyim galibasat 27 mart , bat 24 nisan hala bişey yok göğüslerim şiş acıyor damarlar çıktı birsürü bide bir kaşıntı var tatlı tatlı , 2 metre uzağımdaki küllüğün kokusu burnuma burnuma çarpıyor anlatamam, dün test yaptım 1. De hiç 1 tane çizgi bile çıkmadı 2. Yi aldım çok silik bir çizgi çıktı amaaaaaaaan
:) öyle miyim ben seviyorum abla ya ilaçtansa bitkileri tercih eden biriyimKIZ SEN AKTAR ABLA OLACAK HATUNSUN VALLAHİ
Bitki iyidir canım zaten bu ilaçlar fala bitkilerden yapılmıyor mu çoğu doktora sorsan çoğu koca karı işi der ben o koca karı işi dedikleri bitkiler sayesinde pkoyu atlattım onların ilaçlarını on seneden fazla kullandım ama bi halt olmadı kilo aldım şiştim o da cabası
Ay bu kına geceleri benide benden alıyor yaİNAN HER KINA TÖRENİNDE BEN HALA AĞLARIM
Aha testi at bakim hadi inşallah yaKimse yok ama ben çıldırıyorum hamileyim galibasat 27 mart , bat 24 nisan hala bişey yok göğüslerim şiş acıyor damarlar çıktı birsürü bide bir kaşıntı var tatlı tatlı , 2 metre uzağımdaki küllüğün kokusu burnuma burnuma çarpıyor anlatamam, dün test yaptım 1. De hiç 1 tane çizgi bile çıkmadı 2. Yi aldım çok silik bir çizgi çıktı amaaaaaaaan
Canım midende bi sıkıntı falan varsa direk aslan pençesi içmeye başlayabilirsin yok adet bitecek iki gün geçecek öyle yapacaksınAbla bide ben bu aslan pencesine ne zamn b
Asln pencesndn snra abla Allah Allah abla zatn adetliym suan sogani yapablrmymki
Bende de vardı hava değişiminden canım büyük ihtimsl bahar yorgunluğuKizlr hava değişimindn midir bahar mi carpiyo bilmiyorm.Bu ara bnde bi uyku bi uyku bi bitkinlik.Çok fena ya
Hayırlara çıksın inşallah canımsalı günü adet olmazsam annemle hastaneye gidicem şimdi yatıyorum kalkınca başım dönüyor
Aynen ablacım katılıyorum sana nasılsın bu arada ağrın var mıBitki iyidir canım zaten bu ilaçlar fala bitkilerden yapılmıyor mu çoğu doktora sorsan çoğu koca karı işi der ben o koca karı işi dedikleri bitkiler sayesinde pkoyu atlattım onların ilaçlarını on seneden fazla kullandım ama bi halt olmadı kilo aldım şiştim o da cabası
Yavrum ağrım arttı gelecek yani gebelik yok hemde güzel gelecek abbooooMerak ediyorum çok
Var aşkım bi adet olayımda oh diyeyim ya tilya kürü başlayacam :) antidiyabetide bırakacak ay zayıflayacam ayol :) taktım kafaya aslında bu kiloyla hamilr kalmam pkolu olduğum için sıkıntı rabbim önce kilonu ver diyır sanırsam :) e vereyim o zaman yaaaAynen ablacım katılıyorum sana nasılsın bu arada ağrın var mı
Civan perçemi iç olursun ablacım :) aktar abladan sevgilercanım kürtajdan dolayı adet olamadım 44. gün canım
arkadaşım bende duydum o yeni bir aparat varmış onla hiç ağrı hissetmiyormuşsun inşallah kolaylıkla geçer ve arkasından gebelik haberini alırız
Hemen başlayabilirsin canım testeredişli olacak ama buna dikkat et yavrum
Aynen ablacım verelim gitsinVar aşkım bi adet olayımda oh diyeyim ya tilya kürü başlayacam :) antidiyabetide bırakacak ay zayıflayacam ayol :) taktım kafaya aslında bu kiloyla hamilr kalmam pkolu olduğum için sıkıntı rabbim önce kilonu ver diyır sanırsam :) e vereyim o zaman yaaa
Yani benim kesinlikle vermem lazım kiloyu kilo pkoda çok kötü çünkü senin de varsa fazlalığın sende diyetle birlikte bu kürü dene kuzu eşim bi ara deli gibi ıhlamur içiyormuş diyor çmp gibiydim o sıralar demek ki ihlamurdanmış din konuştukta öyle ama içine altın otu koyma onun adet söktürücü özelliği varAynen ablacım verelim gitsin
Yavrum ağrım arttı gelecek yani gebelik yok hemde güzel gelecek abboooo
:) benim hiç yok valla canım sadece bi olsamda rahatlasam artık diyorum sadece çok ağrım var yani bana üç günlük bi kıvranma çıktı bu şekil başlayınca ben üç gün pertim :) hayır gelmez benden bari biriniz gelinde az bi bakın bana ya :)Gecikmeli gelecek diyosun hımm artık olcaksa da olsun. Ama yine de bir umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?