- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.221
Abla forx5 var icerigide yaziyor bundan kullandim guzel zayiflatio ama direk karaciger degerleri alt ast degerlerini yukseltiyor...Bildiklerini banada söylesene kız madem ben fit değilim kilo aldım bu ilaçlardan fitlik mitlik toprak oldu :) varsa paylaş işe yarıyorsa yapayım
Insallah bebisdendir.... yasadiklarin camim benim...Allah kabul etsin canım
inşallah canımInsallah bebisdendir.... yasadiklarin camim benim...
HahahahahaAbla walla art niyet dusundugunu hic aklimdan gecirmedim... kiz ben fitim diyirum cunku baktim yapamiyorum vucudumla baristiriyorum kendimi
Hemende başlayabilirsin aşkım ben dün başladım bugün adetliyim devam ediyorum günde iki kez bir ay
amin canım seninde cuman mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsinKızlar cuma gecemiz mübarek olsun inşaallah bütün dualar kabul olsun sabani şerif ayına giriyoruz hayırla gelsin inşaallah müjde ile gelsin hem dünya hem ahiret
Yumurtanın kalitesinide arttırıyor bu vitaminler canımAaa bilmiyordum ben bunu cnm olabilir bakalım kullanıcam artık
O ne kız yok zarar verecek şeyler kullanmayalım canım zayıfla derken sağlıktan olmayalım yaniAbla forx5 var icerigide yaziyor bundan kullandim guzel zayiflatio ama direk karaciger degerleri alt ast degerlerini yukseltiyor...
Aslında pko olmasa bende öyle kendimle takıntılı biri değilim yani kilolu yada zayıf ama sağlık için mecburum işte kilo çok etkiliyor bu hastalığı maalesef zaten bu kilo aldırıyor vermeside çok zor bide lanet bişey ya o kadar diyet spor koşu gram vermediğim zamanları bilirim benAbla walla art niyet dusundugunu hic aklimdan gecirmedim... kiz ben fitim diyirum cunku baktim yapamiyorum vucudumla baristiriyorum kendimi
Allah kabul etsin kuzu allah razı olsunKızlar hepimize Meryem süresi okudum perşembe gecesini değerlendirelim mübarek üçaylarda rabbim dualarımızı kabul etsin
Evet canım bende sağlıklı olabilmek için zayıflamaya çalışıyorum kilo benim hastalıpı kudurtuyor ya bildiğin kilo alınca yumurta tam büyüyemiyor meselainşallah canım kilo önemli değil sağlıklı olmak en önemlisi
Çok güzel göbek yağlarını eritiyormuş ama sen altın otu koyma canım tamam mı bebiş olursa zararlı ama kuşburnuyla ıhlamur zarar vermiyormuş araştırdım benim kuzen hamileyken ıhlamurla kuşburnu içiyordu günde iki bardak grip olmasın diyeTeşekkürler canım ben de son zamanlarda kilo aldım göbekten. Vermek istiyorum
Çok güzel göbek yağlarını eritiyormuş ama sen altın otu koyma canım tamam mı bebiş olursa zararlı ama kuşburnuyla ıhlamur zarar vermiyormuş araştırdım benim kuzen hamileyken ıhlamurla kuşburnu içiyordu günde iki bardak grip olmasın diye
Kızlar hepimize Meryem süresi okudum perşembe gecesini değerlendirelim mübarek üçaylarda rabbim dualarımızı kabul etsin
Nasılsın canımGünaydınlar
Ben diyetdir spordur yapamiyorum... abla o yuZden en guzeli kendimle barismakAslında pko olmasa bende öyle kendimle takıntılı biri değilim yani kilolu yada zayıf ama sağlık için mecburum işte kilo çok etkiliyor bu hastalığı maalesef zaten bu kilo aldırıyor vermeside çok zor bide lanet bişey ya o kadar diyet spor koşu gram vermediğim zamanları bilirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?