- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.561
A anneveoglusu Y yumyumyumiyum ben hala adet olmadım olcam diye ağrılarım vat bekliyorum ama tık yok galiba strese girdim ondan olmuyosizde durum nasıl??
canım nabersin nasıl oldun hasta idinValla kuzu bnm gibi bu kadar takan insan salladysa sizde yapabilirsinizzzzz :) bu arada bncede nisan ayi konusnda sana katılıyorum mevsmsel geckme
canım benim sağol. nasil rahatlama sorma gitsinSevndm ablacm hmde cok.oh rahatladn mayis ayi bizim olsn insallah Ramazan ayi bize müjdelr getrsn.:)
Canım ben 18 kilo vermiştim klomen çatlatma iğne progestan derken şiştim 78 den 85 e fırladı kilo iki ayda az mı salaklık yaptım ya sorma gitsin yani Pko olmasa umurumda olmazda pko olunca dert ediyorsun işte canım.. Bilmez miyim spor pkoda çok iyi tabiki bende başlayacam yürüyüş yapıyordumda adette sancım oluyor kuzu ona rağmen hareket olsun diye deli gibi temizlik yaptım inşallah ya kilo verirsem saplıklı beslenirsem allahın izniyle bende kendiliğimden hamile kalacağıma inanıyorum
canım benim sağol. nasil rahatlama sorma gitsin
inşallah bir tanem hepimize uğurlu gelsin inşallah
inşallah çok beklemeden bat ı bebiş gelir cnm :) iyiyim ben de artık takip, ovulasyon fln yapmıyorum yıl sonuna doğru aşılama olmazsa sonra tüp yaptırcam nasip bakalım
bende dün ovu testlerini sipariş ettim bakalım :) rabbim yaza bırakmadan nasip etsin canım hepimize... seninle aynı gidiyoruz bu ay deneyimlerimizi paylaşırız..bakalım bana ne diyecek teşekkür ederim canım benim
kürtajdan dolayı benim yumurtlama geç olabilir test yapacağım bakalım ne zaman olacak
benim adetim bitti bile bugün canım perşembe hsg çekimim var..zamanında oldum ben senin kaç gün gecikti ki..
canım nabersin nasıl oldun hasta idin
evet canım herşey aynı rahim filmi adet dönemi filanbende dün ovu testlerini sipariş ettim bakalım :) rabbim yaza bırakmadan nasip etsin canım hepimize... seninle aynı gidiyoruz bu ay deneyimlerimizi paylaşırız..
canım 2 gün gecikti ama dün oldum çok şükür.. benim hsg haftaya kalır ancak herhalde pazartesi falan gibi olur.. hadi bakalım bu ay üçümüz bir gidiyoruz hamile haberlerimizide paylaşmak nasip olsun..benim adetim bitti bile bugün canım perşembe hsg çekimim var..zamanında oldum ben senin kaç gün gecikti ki..
bunla geçmiş olsun sağmı solmu elde önemli yaaAblcm kolum hâlâ sargı da idare ediyorum.bugunumuze hamdolsn.Allah razi olsn düşündüğn için seviyorum seni.
hadi bakalım aramızda önce sen çektireceksin artık anlatırsın bize
Evet canım klomen kullandım.. napalım hayırlısı artık..Arzucan lütfen uzme kndini cann sagolsnda hepsi olir inşallah sadece biraz sabır! sen klomn kullanmamsmiydin.
Hayırlısı kuzum artık.. napim..ardemir canım neden üzülüyorsun yumurtam büyümedi diye sanki büyüyen bişey oluyo mu benim gen ay 3 bu ay 2 yumurtam vardı hemde 20 mm üstü ve civarı olan bak yine yok yine yok diyecem o ki sakın üzülme Rabbim nasip edecekse yumurtan küçükken de olur etmeyecekse de benim gibi 3 yumurta ile ayazda kalırsın
Fulyam çok sevindim.. gözün aydın olsunMerhaba arkadaşlar
kızlar ben bu sabah adet oldum dr gitmedim yarın gideceğim dr ikinci günü gel demişti nasıl mutluyum anlatamam.
sevcanvildo artık listeye beni ekleyebilirsin :)
Kuzum 5-8 mm arasında değişiyor.. ama döllenme için yetmeyecek.. belki büyür umuduyla bekleyip göreceğiz napalım..Canım klomen kullandın dimi kaçıncı günün ne kadar boyutu
arkadaşlarla görüşüyorum kuvvetli ağrı kesici iç gir korkma diyorlar 5 dklıkmış vallahi bilimedim bende çok tırsıyorumay evet abla ya ilk kurban beniminş sorunsuz geçer..hemen sonucu veriyorlarmış bir an önce olsun zaten bunsuz doktorum tedaviyi devam ettirmiyor..
inşallah büyürler canım ballı çörek otu yapsan iyi gelir canımKuzum 5-8 mm arasında değişiyor.. ama döllenme için yetmeyecek.. belki büyür umuduyla bekleyip göreceğiz napalım..
Aç karnına mı içmem gerekiyor onu kuzuinşallah büyürler canım ballı çörek otu yapsan iyi gelir canım
Benimde ilk korunmayı bıraktığım ay 14-16 mm yi ancak buluyordu canım folik asiti düzenli almaya başladım birde arıcıdan küçük kavanozda arı sütü bal polen karışımı alıp hergün aç karnına sabah akşam yedim bi tatlı kaşığı yumurtalarım 22-24 mm yi gördü hemde adetin 10. Veya 11. Gününde bence denemelisin.. Sende pko var mı ondan mı büyümüyor yumurtalar??Kuzum 5-8 mm arasında değişiyor.. ama döllenme için yetmeyecek.. belki büyür umuduyla bekleyip göreceğiz napalım..
Bu ay bende yapacam ballı çörek otu canım inşallah :) doktor hsg çekcem diye klomem vermedi bende kendim büyüteyim yumoşlarumıinşallah büyürler canım ballı çörek otu yapsan iyi gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?