- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #13.581
Doktor bana sana yazık olur anestezi yapalım dedi.. Birde ben spekulum takıldığında bile canı yanan bir insanım belki yapışıklık falan varsa açıldığında da canım yanabilirarkadaşlarla görüşüyorum kuvvetli ağrı kesici iç gir korkma diyorlar 5 dklıkmış vallahi bilimedim bende çok tırsıyorum
Yok güzelim pko yok Doğum yaptığımdan beri düzensizlik vardı zaten ama klomenle büyümedi işte.. şimdi yapayım bal falan.. gerçi bugün 14. gün ama?Benimde ilk korunmayı bıraktığım ay 14-16 mm yi ancak buluyordu canım folik asiti düzenli almaya başladım birde arıcıdan küçük kavanozda arı sütü bal polen karışımı alıp hergün aç karnına sabah akşam yedim bi tatlı kaşığı yumurtalarım 22-24 mm yi gördü hemde adetin 10. Veya 11. Gününde bence denemelisin.. Sende pko var mı ondan mı büyümüyor yumurtalar??
canım 2 gün gecikti ama dün oldum çok şükür.. benim hsg haftaya kalır ancak herhalde pazartesi falan gibi olur.. hadi bakalım bu ay üçümüz bir gidiyoruz hamile haberlerimizide paylaşmak nasip olsun..
arkadaşlarla görüşüyorum kuvvetli ağrı kesici iç gir korkma diyorlar 5 dklıkmış vallahi bilimedim bende çok tırsıyorum
Bal çörek otu adetin 2. Günü başlanıyor bu saatten sonra faydası olur mu bilmiyorum ama her ihtimale karşı dene belki 3-4 gün gecikmeli yumurtlarsın.. Folik asit alıyor musun??Yok güzelim pko yok Doğum yaptığımdan beri düzensizlik vardı zaten ama klomenle büyümedi işte.. şimdi yapayım bal falan.. gerçi bugün 14. gün ama?
Yarın için randevu aldım bi sonraki randevuyu yarın doktorla kararlaştırırız artık adetin 8. Günü oluyo pazartesi :) ayy çok heyecanlıyım bu ay hadi hayırlısı bakalımay canım amin inş ya bu ay son bulsa bu hasretimiz keşke..sen randevu al yinede onlar yönlendiriyor adetin bitince hemen çekilmesi lazım..
Tamam canım..
Alıyorum canım neyse ben yapayım büyürse büyür büyümezse hayırlısı..Bal çörek otu adetin 2. Günü başlanıyor bu saatten sonra faydası olur mu bilmiyorum ama her ihtimale karşı dene belki 3-4 gün gecikmeli yumurtlarsın.. Folik asit alıyor musun??
Hamdolsun canım iyiyim çok şükürnasılsın arkadaşım ben iyiyim çok şükür
Canım ben internette araştırın aynı kadın muayenesini gibi hiç Bir şey hisettmiyorsun biraz pahalı ama narkoz almaktan iyidir Cevat bayrak diye bir doktor kadın ekip istiyorum diyorsunuz erkek olmuyor 5 dakika sürüyor ben 500 liraya yaptırdımarkadaşlarla görüşüyorum kuvvetli ağrı kesici iç gir korkma diyorlar 5 dklıkmış vallahi bilimedim bende çok tırsıyorum
Yarın için randevu aldım bi sonraki randevuyu yarın doktorla kararlaştırırız artık adetin 8. Günü oluyo pazartesi :) ayy çok heyecanlıyım bu ay hadi hayırlısı bakalım
Canım ben internette araştırın aynı kadın muayenesini gibi hiç Bir şey hisettmiyorsun biraz pahalı ama narkoz almaktan iyidir Cevat bayrak diye bir doktor kadın ekip istiyorum diyorsunuz erkek olmuyor 5 dakika sürüyor ben 500 liraya yaptırdım
Canım ben internette araştırın aynı kadın muayenesini gibi hiç Bir şey hisettmiyorsun biraz pahalı ama narkoz almaktan iyidir Cevat bayrak diye bir doktor kadın ekip istiyorum diyorsunuz erkek olmuyor 5 dakika sürüyor ben 500 liraya yaptırdım
olur inş canım iyi düşün iyi olsun eger bende olmazsa sırada aşılama ve tüp bebek varilk on gün zaten çekim süresi bende valla ama umut da bağlamıyorum boşverdim gitti
Ben üç ay oldu hiç ağrı olmadı zaten ağrısız çekim diye gittim.bir sorun çıkmadı açık çıktı ama yinede bebek olmadı Rabbim verecek o. Ol demeden hiç Bir şey olmuyorbende perşembe çektiricem 500 tl fiyat istediler benden de olsun napalım..sen ne zaman çektirdin cnm ağrı sızı olmuyor dimi sonrasında da
İstanbul şişli decanım nerde bu merkez sen atlatmışsın darısı bana
MAŞALLAH CANIM İNŞALLAH BİZİMDE SORUNSUZ HALOLURKusura bakmayın telefonun şarjı bitti.onu taktım çocuğu okula götürdüm geç oldu biraz isim İstanbul şişli de Ecomarda çektirdim ağrısız çekim Dr Cevat ve ekibi aynı kadın doğumda muayene oluyormuş gibi 5dakika bile sürmedi yarım saat sonra sonuçları aldım.ben kadın ekip tercih ettim . erkeğe muayene olmak istemeyen için çok iyi seçenek bende sorun çıkmadı.
İnşaallah canımMAŞALLAH CANIM İNŞALLAH BİZİMDE SORUNSUZ HALOLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?