- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.201
Evet canımm çok güzellGebelik varmış
Kızlar öğlen kan vericem bugünkü testimde pozitif.
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
yok canım zaten dr bugün haber bekliyor test yapma günüm bugün.Canm acele etmesene yaaaaa
kızlar sizin bat tarihleriniz ne zaman? hamile kalabilmek için ekstra birşeyler yapiyormusunuz ?
preseed jel varmış kolay hamile kalmayi sağlıyormuş bu ay adet olursam yumurtlama zamani ı jeli kullanacağım
denemenin zararı olmaz ben şimdiden başladım yeni yöntemler düşünmeye :))
yok canım zaten dr bugün haber bekliyor test yapma günüm bugün.
inşallah canımHmmn öyle mi canm hadi yap bakalm hayrli haberle gel inşallah
canım tek ilişki bile olabilir bebek için önemli olan zamanı tutturmak inş seninki olmuştur
Canm meraba bnmde son 5 6 gün var bat a.deniyoz bişeyler ama Rabbm nasip edecek ya gerisi hep bi vesile.yani sabretmen gereken bi imtihanin varsa yasiyosun.genelde cok yapmiyorm ben ya.bi ay incir havuç kurunu yaptm olmadı.bu aydan incir hurma yedim bolca.iki aydirda inofolic kullaniyorm.öyle iste.
ben incir kuru yaptigimda 3 tane yumurtam olustu catlatma iğnesi vurduk ve aşılama yaptım ama tutmadı esimde sorun olduğu için bu ay hiç bisey yapmadım preseed jel aldım sperm hareketliliğini artırıyormuş yumurtaya kolay ulaşmasını sağlıyormuş 6 günüm kaldı bat a bakalım olursam tekrar incir kuru ne ve preseed jel kulanmaya başlayacağım her ay bir şeyler demiyorum :))
Evet canım emin olamayıp bidaha yaptm aynı oldu kan verdim gebelik varmış çok şükür Kalp atışını daha dinleyemedik çok küçük dedi dua edin
Kuzular bana bildirim gelmiyor sayfaya girmesem mesajları göremezdim sizde de oluyor mu bu durum
Sen ne zamndr bekliyosun canm.tabiki dene bakalm hep bu jeli bnde duydum kullan sen ama problem ne bilsem ona göre hareket edicem onun icin eşimle birlkte giderm heralde artk canm.
eşine de baktırdınız mı canım ona göre tedavi olusunuz daha iyi olur
eşine de baktırdınız mı canım ona göre tedavi olusunuz daha iyi olur
Cnm esim bekarken muyane oldugunda sknti yokmus ama bi daha baktiralm dedm iste biraz bekliym dedm ama artk giderz heralde bi problem varsada ona göre hareket ederiz.
Sağol canım geçen ay 3 gün erken olmuştum. 20 ydi 17 oldu. İnşallah senden de iyi haberler alırız.hadi bakalım canım inşallah bebiş vardır hayırlı haberle gelgeçen ay bat lar aynıydı bizim sen erken mi olmuştun bana daha on gün var gerçi ben 6 gün gecikmeli oldum
İyiyim tatlım sen nasılsın koşturuyorum ya halamı hastaneden çıkaracaklar sabahın köründe geldim babamlara yemek falan yaptım biraz etrafı topladım şimdi gelince komşular gelirler geçmiş olsunaGünaydın ablacm naslsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?