- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #14.901
@anneveoğlusu @yumyumyumiyum M miyaz ben adet oldum haftaya aşılama beni bekler hadi bakalım hayırlısı
Anladım canım inşallah gerek kalmadan gelir bebişin :) bende Temmuzda tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorumcanım ben temmuz adeti ile aşılama düşünüyorum. hakkımmızda hayırlısı olsun
İnşallah canim amin hele bi adet olayim doktor sorun yok beklemene gerek yok desin de benim de tekrar umudum yeşersin hayırlısıylaevet canım haklısın rabbin hayırlısını vwrsin hepimizi için :) inş bu ramazan bitmeden güzel haberler verelim birbirimize..
Psikolojik olarak kendimi toparladim diyorum ama ruyalarima bile giriyor. Halsizlik ve yorgunluk desen hep var. Bugün bir de 10 saat okuldaydim çok yoruldum anlatamam. Sen nerde çalışıyorsun canim ?Merhaba kızlar nasılsınız
işler çok yoğun ve sıkıntılı yazamıyorum ama aklımdasınız hepiniz çok öpüyorum allah dualarımızı kabul eylesin inşallah
Bende kürtajdan sonra 1 ay korundum benimki de 6 haftalıktı yani korun dese bile bence boşver korunmaİnşallah canim amin hele bi adet olayim doktor sorun yok beklemene gerek yok desin de benim de tekrar umudum yeşersin hayırlısıyla
canım geçmiş olsun ne yaptın nasılsın nasıl geçti
çok geçmliş olsun tüpler açıkmış çok sevindim inşallah bundan sonra herşey su gibi akar ve sonuca ulaşır bir tanem
Bal çörek otu galan mı diyosun canm.incirdi hurmaydı fndktı yiyirm valla canm tabi Ramazanda biraz bırkmş olabilirm :)bekle canım yumurtlalarını daha kaliteli hale getirmek için destek beslenme takviyesi yap
Sağol bitanem şimdi geldim doktordan.. sonuçlar çok güzel hadi bakalım gelsin o bebis artık çok bekledin güzel anne dedi bana :)
Hayırlısıyla şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kucaklarımız dolacak pespese ben inanıyorum..
Sen nasılsın ne var ne yok canım
allah şu mübarek günlerde hayırlısını nasip etsin güzelim inşallah bayrama güzel haberler alırız
Çevremdekiler de öyle diyor inşallah rahmim toparlanmıştır da korunmam canimBende kürtajdan sonra 1 ay korundum benimki de 6 haftalıktı yani korun dese bile bence boşver korunma
Canım sana bişey sorcam eşinin spermiyogramda morfolojisi kaç?? Bana burda bi arkadaş krugere göre sperm testi yaptır dedi WHO ya göre olan belirleyici değilmiş sana zahmet olmazsa spermiyogramın resmini bana özelden atar mısınÇevremdekiler de öyle diyor inşallah rahmim toparlanmıştır da korunmam canim
Canim ne yazik ki o kadar ayrintili bakilmadi burda doğuda calisiyorum. Sadece sayi hiz hareketlilik falan yaziyor doktor gebelik icin normal demiştiCanım sana bişey sorcam eşinin spermiyogramda morfolojisi kaç?? Bana burda bi arkadaş krugere göre sperm testi yaptır dedi WHO ya göre olan belirleyici değilmiş sana zahmet olmazsa spermiyogramın resmini bana özelden atar mısın
Şükürler olsun iyiyim canım.. ameliyathanenin soğukluğu.. çıplak uyuma güdüsü falan gerdi ama geçti çok şükür.. Sağolasın canım benim çok teşekkür ederim..
Sağol canım benim Allah razı olsun.. bakalım kanamam var biter bitmez çalışmalara başlayacağım tekrar.. umarım Ramazan ayı hepimize bereket getirir pes pese alırız güzel haberleri..
Olmadım canım evet baktım yoktu olmazsam bir hafta sonra yine yaparım kuzu ama yok diye düşünüyorum ben bu ay 21.ci gün yumurtladım bidecanım adet oldun mu merak ettim :) baktın mı hiç test ile
Anladım canım peki morfolojide bişey yazmıyor mu bizimki 23 müş ama WHO ya göre diyor yanında anlamadımCanim ne yazik ki o kadar ayrintili bakilmadi burda doğuda calisiyorum. Sadece sayi hiz hareketlilik falan yaziyor doktor gebelik icin normal demişti
Olmadım abla ya test yaptım bebek yok bakalım olmazsam bir hafta sonra yine yaparımcanım sen nasılsın adet oldun mu
Morfoloji diye bir başlık yok canim bakilmamis ya da bakilacak cihaz yoktu bilmiyorum inşallah bu sene batiya gittiğimizde tekrar yaptiririz.Anladım canım peki morfolojide bişey yazmıyor mu bizimki 23 müş ama WHO ya göre diyor yanında anlamadım
Bu arı sütünü geçen aktara gidince oda söylemişti keşke alsaymışım şmdi burda biltrmiym bilmiyorm canm ama folik asit ve incir yiyormD Deli_manya canım ben sabah aç karnına arı sütü bal polen yiyordum birde hergün folk asit ve b12 alıyorum birde hergün bi tane kuru incir çık faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?