- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.447
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.481
benim yarın adet günüm bugün leke başladı çok düzenlidir kendisi sağolsun 1 gün gecikse heycanlancam ama yok ... nasip bakalım çalışmalara devam abla.. sen napıosun nasılsınmerhaba kızlar nerdesiniz huuuuu
benim yarın adet günüm bugün leke başladı çok düzenlidir kendisi sağolsun 1 gün gecikse heycanlancam ama yok ... nasip bakalım çalışmalara devam abla.. sen napıosun nasılsın
:) Allah kavuştursun sağlıkla ablacım.. ben de yoruldum artık adet takibinden tiroid takibinden hayırlısı olsun hakkımızda...benimde geçmez günüm arkadaşım kızarım ne var biraz umitleneyim
yinede tam sökülme olmamış canım yaa
bende iyiyim çalışmaları yaptık bekliyoruz batı
yıllık izne ayrılıyorum pazartesinden itibaren 3 hafta
kyvdeler sonra annemlere geçeriz allah biliyor ya kyvdelerde zaman çabucak geçsin istiyorum. annemleri çok özledim.
Kuzum 34-36 günde bir regl oluyorum da biter bitmez hsg çekimi oldu ya ekstra 6 gün kanamam oldu son 2 gün lekelenme şeklinde..Şimdi sen kaç günde bi oluyon ki canm adeti ben bu işten bişey anlamıyorm yaa
Inşallah canım benim cümlemize hayırlı haberler gelsin peşpeşe.. amin..canım sen yumurtlamışsın 3 gün çalış üst üste inşallah meleğini getirir bu süreç
rabbim hayırlısını versin inşallah
Canım bebis gelmiş olabilir mi
Ne lekesi bu acabaaaa
Kuzum 34-36 günde bir regl oluyorum da biter bitmez hsg çekimi oldu ya ekstra 6 gün kanamam oldu son 2 gün lekelenme şeklinde..
Inşallah canım benim cümlemize hayırlı haberler gelsin peşpeşe.. amin..
Adet baslangici lekesi olabilir cnm ☺
Canım malesef adet oldumebeucum adet oldun mu yada test yaptinmi bebiz varmi ?ebru_can_ebru
Benimde günüm geçti . test yaptım bir şey yok tek çizgi çıktı.bu ay gecikme herkesde oldu galiba
Ben geçen ay 16 sında olmuştum telefona yüklediğim program bir dahaki ay 12 inde regli olacak diyor döngü 28 günde bir şimdi döngü değişti 31 inci gün hâlâ tık Yok 16 sina kadar bekliyimmi yoksa yarın sağlık ocağına gideyim mı kan vermeye
Doğru söylüyorsun bekliyimCanm olsa çıkardı silikte olsa heralde yabnce sen bekle
Canm sende lekelnme oluyo mu ki
Aynen canım aslında üç gün filan oldu Benim çok geç değil ama işte bekleyince çok geliyor insanaBenimde günüm geçti . test yaptım bir şey yok tek çizgi çıktı.bu ay gecikme herkesde oldu galiba
Adet oldum hayırlısı olsun
Aynen nagehanım son 3 aydır böyle.. bakalım bu ay nolacak?34-36 ysa olur bebişim ızunmuş senn döngü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?