- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.501
Aynen nagehanım son 3 aydır böyle.. bakalım bu ay nolacak?
amin canım amin inşallah o günleri görebilirim ...Günaydın cankuşlar bana yine bildirim gelmemiş yeni okudum mesajları hepimiz için hayırlısı oksun evvela rabbim bizlere can sağlığı versink benişlerde sağlıklı sıhhatli gelsin vardır rabbimin bi bildiği hiç biiey sebepsiz değil üzülmek yok kızlar mücadeleye devam sabır ve tevekkülle o bebişler geleceek sıpalar sonra totolarını ısırıcaz artık beklettiler diye :)
Günaydın canim benim amin amin inşallah o güzel günleri biz de yaşayacağız hayırlısıyla.Günaydın cankuşlar bana yine bildirim gelmemiş yeni okudum mesajları hepimiz için hayırlısı oksun evvela rabbim bizlere can sağlığı versink benişlerde sağlıklı sıhhatli gelsin vardır rabbimin bi bildiği hiç biiey sebepsiz değil üzülmek yok kızlar mücadeleye devam sabır ve tevekkülle o bebişler geleceek sıpalar sonra totolarını ısırıcaz artık beklettiler diye :)
Kız tabikide göreceksin canım yelkenleri indirme hemen indirirsen batar gemi dik tut bakayım pes etmek yok kızarıma bak kuzuamin canım amin inşallah o günleri görebilirim ...
Tabikide yaşayacağız canım ben inanıyorum elbet zamanı gelecek. İyyim çok şükür bu ara biraz uyuşuğum adetten sanırım yapıştığım yerden kalkmakta zorlanıyorum canım :) sen nasılsın daha iyisindir inşallah kuzucumGünaydın canim benim amin amin inşallah o güzel günleri biz de yaşayacağız hayırlısıyla.
Sen nasılsın kuzum?
Adet oldum hayırlısı olsun
Günaydın cankuşlar bana yine bildirim gelmemiş yeni okudum mesajları hepimiz için hayırlısı oksun evvela rabbim bizlere can sağlığı versink benişlerde sağlıklı sıhhatli gelsin vardır rabbimin bi bildiği hiç biiey sebepsiz değil üzülmek yok kızlar mücadeleye devam sabır ve tevekkülle o bebişler geleceek sıpalar sonra totolarını ısırıcaz artık beklettiler diye :)
Merhaba canım iyiyim çok şükür aşılamanın 8. Günü beklemedeyim ama hiç bir belirti yok sanki tutmadı Rabbim hayırlısını versin ne deyim.. Sen nasılsınsweetdreams1985 nasılsın canım ne zaman test günün
ebru_can_ebru adet olmuşsun canım hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacağız
rukiye67 nerdesin gebelik nasıl gidiyor
@nazo58 sen nasılsın senin gebelik nasıl gidiyor
ardemir sen nasılsın canım ne yaptın değerlendirdinmi yumurtlamayı
P pastadelisi haber varmı senden canım nasılsın
canım dur bakalım ya daha çok yeni.. çoğu kişi belirti olmadan öğreniyor gebeliğini vardır inşallah hayırlısı cnmMerhaba canım iyiyim çok şükür aşılamanın 8. Günü beklemedeyim ama hiç bir belirti yok sanki tutmadı Rabbim hayırlısını versin ne deyim.. Sen nasılsın
inşallah cnm sadece yolum uzunmuş gibi hissediyorum hemen olmayacak anladım artık :)Kız tabikide göreceksin canım yelkenleri indirme hemen indirirsen batar gemi dik tut bakayım pes etmek yok kızarıma bak kuzu
Ayy inş canım 4 GUN sonra test yapayım diyorum aşılamanın 12. Gunu inş :)canım dur bakalım ya daha çok yeni.. çoğu kişi belirti olmadan öğreniyor gebeliğini vardır inşallah hayırlısı cnm
Canımmm inşallah Canı yürekten bekliyoruz hep birlikte.. Rabbim aratmasın inşallah..Herşey güzel olacak balım inanıyorummmm
İştahımı kabarttın bebeğim ayyy ağzım sulandı :) amiiiinnnGünaydın cankuşlar bana yine bildirim gelmemiş yeni okudum mesajları hepimiz için hayırlısı oksun evvela rabbim bizlere can sağlığı versink benişlerde sağlıklı sıhhatli gelsin vardır rabbimin bi bildiği hiç biiey sebepsiz değil üzülmek yok kızlar mücadeleye devam sabır ve tevekkülle o bebişler geleceek sıpalar sonra totolarını ısırıcaz artık beklettiler diye :)
Değerlendirdim kuzum ama adet olana kadar gün aşırı devam etmeyi planlıyorum Hem eşceğizim kaliteli sperm üretsin diye hemde hormonlarım dengelensin diye..sweetdreams1985 nasılsın canım ne zaman test günün
ebru_can_ebru adet olmuşsun canım hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacağız
rukiye67 nerdesin gebelik nasıl gidiyor
@nazo58 sen nasılsın senin gebelik nasıl gidiyor
ardemir sen nasılsın canım ne yaptın değerlendirdinmi yumurtlamayı
P pastadelisi haber varmı senden canım nasılsın
Merhaba canım iyiyim çok şükür aşılamanın 8. Günü beklemedeyim ama hiç bir belirti yok sanki tutmadı Rabbim hayırlısını versin ne deyim.. Sen nasılsın
Şükür canım üzüntüm gecmese de alıştım daha iyiyim şimdi tabi arada bazen aglayiveriyorum. İnşallah en hayırlı ve tez zamanda rabbim nasip eder de yavrularimiz yaşadıklarımızı unutturur.Tabikide yaşayacağız canım ben inanıyorum elbet zamanı gelecek. İyyim çok şükür bu ara biraz uyuşuğum adetten sanırım yapıştığım yerden kalkmakta zorlanıyorum canım :) sen nasılsın daha iyisindir inşallah kuzucum
Canin hiç belirti arama benim adet zamanından önce bir tek göğsüme dokunamiyodum aciyodu ama bu tutmayan aşılamada da olmuştu. Belirtilerim adet günü başladı. Kötü düşünüp moralini bozma.Merhaba canım iyiyim çok şükür aşılamanın 8. Günü beklemedeyim ama hiç bir belirti yok sanki tutmadı Rabbim hayırlısını versin ne deyim.. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?