2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Günaydın cankuşlar bana yine bildirim gelmemiş yeni okudum mesajları hepimiz için hayırlısı oksun evvela rabbim bizlere can sağlığı versink benişlerde sağlıklı sıhhatli gelsin vardır rabbimin bi bildiği hiç biiey sebepsiz değil üzülmek yok kızlar mücadeleye devam sabır ve tevekkülle o bebişler geleceek sıpalar sonra totolarını ısırıcaz artık beklettiler diye :)

amin canım amin inşallah o günleri görebilirim ...

Günaydın canim benim amin amin inşallah o güzel günleri biz de yaşayacağız hayırlısıyla.

Sen nasılsın kuzum?

Günaydın canim benim amin amin inşallah o güzel günleri biz de yaşayacağız hayırlısıyla.

Sen nasılsın kuzum?
Tabikide yaşayacağız canım ben inanıyorum elbet zamanı gelecek. İyyim çok şükür bu ara biraz uyuşuğum adetten sanırım yapıştığım yerden kalkmakta zorlanıyorum canım :) sen nasılsın daha iyisindir inşallah kuzucum

bir tanesin sen canım benim güzel düşünceli arkadaşım benim rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah hayırlısı ile

sweetdreams1985 nasılsın canım ne zaman test günün

ebru_can_ebru adet olmuşsun canım hayırlısı önümüzdeki maçlara bakacağız

rukiye67 nerdesin gebelik nasıl gidiyor

@nazo58 sen nasılsın senin gebelik nasıl gidiyor

ardemir sen nasılsın canım ne yaptın değerlendirdinmi yumurtlamayı

P pastadelisi haber varmı senden canım nasılsın

Merhaba canım iyiyim çok şükür aşılamanın 8. Günü beklemedeyim ama hiç bir belirti yok sanki tutmadı Rabbim hayırlısını versin ne deyim.. Sen nasılsın

Merhaba canım iyiyim çok şükür aşılamanın 8. Günü beklemedeyim ama hiç bir belirti yok sanki tutmadı Rabbim hayırlısını versin ne deyim.. Sen nasılsın
canım dur bakalım ya daha çok yeni.. çoğu kişi belirti olmadan öğreniyor gebeliğini vardır inşallah hayırlısı cnm

Herşey güzel olacak balım inanıyorummmm
Canımmm inşallah Canı yürekten bekliyoruz hep birlikte.. Rabbim aratmasın inşallah..
Sen nasılsın?
İştahımı kabarttın bebeğim ayyy ağzım sulandı :) amiiiinnn
Değerlendirdim kuzum ama adet olana kadar gün aşırı devam etmeyi planlıyorum Hem eşceğizim kaliteli sperm üretsin diye hemde hormonlarım dengelensin diye..
Sen nasılsın?

Şükür canım üzüntüm gecmese de alıştım daha iyiyim şimdi tabi arada bazen aglayiveriyorum. İnşallah en hayırlı ve tez zamanda rabbim nasip eder de yavrularimiz yaşadıklarımızı unutturur.

Canin hiç belirti arama benim adet zamanından önce bir tek göğsüme dokunamiyodum aciyodu ama bu tutmayan aşılamada da olmuştu. Belirtilerim adet günü başladı. Kötü düşünüp moralini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…