2017 mart transfer olup bekleyenler

Merhaba kızlar 5. Gün embriyo 6. Gün oldu transfer dayanamadım test yaptım belirli belirsiz çizgi çıktı olabilir mi? İlaçlardan da olma ihtimali var mı :110:
Merhaba cnm bnmde bugün 6.günüm hiçbir belirtim yok çok az kasık ağrısı dışında senin var mi ?

niyeyse aşılamada da tüp bebekte ilki biraz zor diyo herkes :(( aşılamada da ilki tutan çok az filan dediler baştan bi ümitsizliğe kapılıyosun sonuç olumsuzdu zaten.

M
benim iş biraz yorucu sanayide geziyorum . o yüzden dikkat etmem gerek girip çıktığım yerlere canım inşallah dikkat edicem ama
izin al yada rapor 10 gün sakın hemen işe başlama, evde dinlen sürekli yatma ama dinlenmen lazım 2 kg fazla kaldırma merdiven çıkma ilk 3/4 gün embriyo süreci devam ediyor çok önemli o ara çok dikkat et, dr bilgilendirir ama yine söylim dedim ve hemen banyo yapma bir kaç gün bekle canım :KK200::anne:

M

izin al yada rapor 10 gün sakın hemen işe başlama, evde dinlen sürekli yatma ama dinlenmen lazım 2 kg fazla kaldırma merdiven çıkma ilk 3/4 gün embriyo süreci devam ediyor çok önemli o ara çok dikkat et, dr bilgilendirir ama yine söylim dedim ve hemen banyo yapma bir kaç gün bekle canım :KK200::anne:
tamam canım dikkate alıcam dediklerini ben biraz temizlik hastasıyım evde habire toplar dururum herşeyi. kendime engel olmam lazım. işyerimde de yarım gün ofiste otururum . araç kullanmak sıkıntı yaratmıyo demi.

Olabilir canım, erken değer yüksek çıkıp daha sonra düşüebiliyor o nedenle kesin sonuç için olabilir :110: ama bu defa ben hastanede öğrenmek istemiyorum :KK43: elime kağıdı verdiler 0,01 di değer nefesim kilitlendi, titredim nasıl dışarı çıktım bilmiyorum arabaya bindim hıçkırarak ağladım bu defa evde yapıcam hazırlıklı gidicem :KK43: hayırlısı olsun artık rabnime bıraktım umarım ol demiştir.
Bende sonucu arabada beklicem cnm
tamam canım dikkate alıcam dediklerini ben biraz temizlik hastasıyım evde habire toplar dururum herşeyi. kendime engel olmam lazım. işyerimde de yarım gün ofiste otururum . araç kullanmak sıkıntı yaratmıyo demi.
O bende de var cnm yapmamak için zor tutuyorum kendimi içim gidiyor evi böyle.görünce ama napalim mecbur dayaniyoruz :)

Ayy boş ver canım bırak dağınık kalsın sakın yorma kendini, çok eğilip kalkma lütfen tedbirli ol rabbim dediğinde olacak elbet ama tedbirsizde olmaz. Tedbir bizden takdir allahtan

Merhaba cnm bnmde bugün 6.günüm hiçbir belirtim yok çok az kasık ağrısı dışında senin var mi ?
Merhaba canım bnm 8. Günüm, bende ilk zamanlar kasıkta batmalar vardı ama 2 gündür geçti. Gündür bişey yok ama akşamları adet sancısı gibi bir sızı oluyor inceden. Şişlik var ve gögüs hassasiyeti. Bunların hepsinin sebebi ilaçlar çok fazla yükleniyoruz kendimize ilaçlarla. Adet sancısı neden onu bilemiyorum :(

4 gün enazından kesin araba da kullanma, işe de gitme sonra pişmanlık yaşama keşke yatsaydım işe gitmeseydim , evde iş yapmasaydım demeee :110:

Merhaba canım bnm 8. Günüm, bende ilk zamanlar kasıkta batmalar vardı ama 2 gündür geçti. Gündür bişey yok ama akşamları adet sancısı gibi bir sızı oluyor inceden. Şişlik var ve gögüs hassasiyeti. Bunların hepsinin sebebi ilaçlar çok fazla yükleniyoruz kendimize ilaçlarla. Adet sancısı neden onu bilemiyorum :KK43:
Özellikle sağ kasigimda oluyor benim cnm.bilmiyorum artık hayırlı haberlere işarettir inşallah adet sancısı benimde oluyor çok korkuyor insan gelecek diye :KK43:

Adet
Özellikle sağ kasigimda oluyor benim cnm.bilmiyorum artık hayırlı haberlere işarettir inşallah adet sancısı benimde oluyor çok korkuyor insan gelecek diye :KK43:
gelmez zaten canım o ağrılar herkeste oluyor, testten sonra Allah korusun negatif olunca dr arıyorsun o ilacı bırak diyor yani ilacı bıraktığında adet oluyor

Ayy boş ver canım bırak dağınık kalsın sakın yorma kendini, çok eğilip kalkma lütfen tedbirli ol rabbim dediğinde olacak elbet ama tedbirsizde olmaz. Tedbir bizden takdir allahtan
aynen öyle canım kimisi atlıyo zıplıyo yinede bir şey olmuyo. ama tedbir alcaz tabikide.

Adet

gelmez zaten canım o ağrılar herkeste oluyor, testten sonra Allah korusun negatif olunca dr arıyorsun o ilacı bırak diyor yani ilacı bıraktığında adet oluyor
Bilmiyordum cnm sağol olmayız inşallah test aç tok farketmiyor dimi birde pozitif ve negatif sonuçta doktor Ogün muayene ediyor mu vajinal

Bilmiyordum cnm sağol olmayız inşallah test aç tok farketmiyor dimi birde pozitif ve negatif sonuçta doktor Ogün muayene ediyor mu vajinal
Yok canım kan veriyo
Canım bende yapmıştım 5.gun silik çıkmıştı ardında 6.7.8.gunlerde gittikçe siyah çizgi çıkmıştı.gozun aydin:halay::anne:
canımmm inşallah çok teşekkür ediyorum cvp için :KK17: yarın yine yapıcam inş daha belirgin olur en son tahlilde pozitifi görürüm :KK42: rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım transfere sıkışık gidiyorum demi sıkıntı yaratıyo mu o durum. herkes en zoru o demiş ben zırt pırt tuvalete giden bi insanım bide:) tam olarak ne kadar sürüyor.
Ay evet en zoru o. Bende hiç tutamam normalde ilkinde çok sıkışık girdim ağlamıştım acıdan. Ama o kadar sıkışık olmana gerek yok ikincisinde çok sıkışık değildim gayet rahattım. Çok aşırı şu içip kendini kasarsan da olmaz. Orta halli diyelim :dondurma:

Back
X