2017 mart transfer olup bekleyenler

Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al :anneadayı: ilk testten sonra kaç günde bir ve kaç defa test yapılıyor
amin inşallah canım hepimiz alalım..normalde 2 gunde 1 yapiliyo ve 2 kati artması gerekiyomus bana bi 8. Gun bi 10.gun yaptirip bi daha yaptirmana gerek yok demislerdi ama dayanamadim tekrar yaptirdim:KK76:.

sağol canım benim Allah razı olsun inşallah ya çokta bilmiyorum ilk olduğu için ondan sorup duruyrum herşeyi:)) dediğin gibi olsunda bir taneye de razıyım tabi hiç olmamasından da korkuyorum bak şimdi:KK43:( şuan beş tane döllendi diye aradı onda bile nasıl heyecanlandım
İnşallah 5i de tutmuştur diyelim korkma. Ben şunu anladım, başlarken bunun bir süreç olduğunu kabulleneceksin. Ben de hemen ilk ay başlayınca olacak sandım ama ben tabi pgt istediğimden oldu, bir seans daha gördüm arada 2 ay dinlenme oldu çünkü kist olustu ilk toplamadan sobra falan. Aradan 3-4 ay geçti haliyle. Basta böyle düşünmediğim için çok daha dazla üzüldüm bu süreçte. Ilk etapta hemen transferi olup tutan da çok var tabii ki. Sen de inşallah onlardan olursun

amin inşallah canım hepimiz alalım..normalde 2 gunde 1 yapiliyo ve 2 kati artması gerekiyomus bana bi 8. Gun bi 10.gun yaptirip bi daha yaptirmana gerek yok demislerdi ama dayanamadim tekrar yaptirdim:KK76:.
Merhaba cnm test aç tok farkediyor mu test günü erkenden yaptırmayı dusunuyorum cnku ;)

İnşallah 5i de tutmuştur diyelim korkma. Ben şunu anladım, başlarken bunun bir süreç olduğunu kabulleneceksin. Ben de hemen ilk ay başlayınca olacak sandım ama ben tabi pgt istediğimden oldu, bir seans daha gördüm arada 2 ay dinlenme oldu çünkü kist olustu ilk toplamadan sobra falan. Aradan 3-4 ay geçti haliyle. Basta böyle düşünmediğim için çok daha dazla üzüldüm bu süreçte. Ilk etapta hemen transferi olup tutan da çok var tabii ki. Sen de inşallah onlardan olursun
aminn canım yaa niyeyse içimde garip bi his var yani hiç olumsuz olacağını düşünmek istemiyorum.

Canim o ilac agir biraz dikkat et. Ben ac karnina alip üstune uzandim ve fekaket bi sekilde kustum kan vardi kusmamda yemek borumu tahris etmis. Sakin ac icme cok tok ol ve bol su ile alip 40 dk uzanma sakin dik otur. Hayirli olsun tedavin
sağolasın canım bende de baya kötü oldu ya çalışıyorum bide midem acayip bulanıyo kusmak istiyorum sürekli

Ya arkadaşlar bölge özel bölgenizdeki kemiğe ağrı falan saplanıyor mu anlık?

Kızlar benim az az da olsa kanama devam ediyor elimden de dua etmekten başka birşey gelmiyor... Benim ki 3. Gun embriyosu.Yarin 10.gun acaba diyorum yarin bi kan versem tutmuşsa düşük de olsa bi değer cikar mi ? Her lavaboda kanamayi gördükçe moralim bozuluyor umudumu kaybediyorum

Kızlar benim az az da olsa kanama devam ediyor elimden de dua etmekten başka birşey gelmiyor... Benim ki 3. Gun embriyosu.Yarin 10.gun acaba diyorum yarin bi kan versem tutmuşsa düşük de olsa bi değer cikar mi ? Her lavaboda kanamayi gördükçe moralim bozuluyor umudumu kaybediyorum
Doktora gittin mi haberi var mı?

Sonucumu şimdi aldım bende.. koca bir sıfır.. yine elimde kalan iğne yerlerinin sızısı..

Kızlar mutlu haberi aldım şimdi. Değerim 52.2 çıktı inşallah değerim katlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah. Umudunuzu yitirmeyin Rabbim bizimle her zaman. O her şeyin en iyisini biliyor. O yüzden sıkmayın canınızı hiç bişey için. Sabrın sonu selamettir. Sabredin ve bekleyin mutlaka olacaktır. Dualarım sizinle..

Kızlar mutlu haberi aldım şimdi. Değerim 52.2 çıktı inşallah değerim katlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah. Umudunuzu yitirmeyin Rabbim bizimle her zaman. O her şeyin en iyisini biliyor. O yüzden sıkmayın canınızı hiç bişey için. Sabrın sonu selamettir. Sabredin ve bekleyin mutlaka olacaktır. Dualarım sizinle..
ayyyy inan çok sevindim canım yaa . İnşallah değerin katlanır sağ salim kucağına alırsın. Senle bu ara konuştuk ya haberini bekliyodum . darısı bizim başımıza daha aramadılar transfer günü için çok heyecanlıyım bende ya. İnşallah bende güzel haberleri veririm transfer yapılsa beklemesi de zor:( ilk miydi canım senin?

hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin..cok mutlu oldum iyi haberleri duydukca inan kendim kalmış kadar seviniyorum..rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X